Επιθεώρηση με κάμερα
Επιθεώρηση με κάμερα

Επιθεώρηση με κάμερα Μαρούσι

210 80 000 14

Επιθεώρηση με κάμερα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου μια αποχέτευση, βουλώνει ξανά και ξανά, χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο. Οι υποψίες είναι πολλές, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αφού οι αποχετεύσεις μας δεν είναι εμφανείς. Ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που σε αυτό το τόσο σημαντικό σύστημα της ιδιοκτησίας, δεν δίνουμε την σημασία που χρειάζεται. Αποφράξεις Μαρούσι

Η Αποφράξεις Μαρούσι μπορεί να σας εξυπηρετήσει και σε αυτό το κομμάτι των αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας, εκτός από τις αποφράξεις και τους καθαρισμούς των αποχετεύσεων, είναι εξειδικευμένοι και στην διάγνωση με κάμερα. Μη χάνετε χρόνο, καλέστε μας τώρα και προγραμματίστε το ραντεβού σας!

Επιθεώρηση με κάμερα

Ωστόσο κάποιο φράξιμο που επιμένει είναι σοβαρό και χρειάζεται μια πιο εκτεταμένη διερεύνηση και αντιμετώπιση. Και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την επιθεώρηση με κάμερα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αυτή είναι μια μέθοδος, όπου μια αδιάβροχη κάμερα με εύκαμπτο καλώδιο συνδέεται με την οθόνη. Αυτό ωθείται προς το εσωτερικό των σωληνώσεων. Με αυτό τον τρόπο οι τεχνικοί μας ερευνούν τυχόν προβλήματα στην αποχέτευση. Η παρακολούθηση γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο μέσω της οθόνης της κάμερας και εντοπίζουν ελαττώματα και ζημιές που ενδεχομένως έχουν υποστεί οι σωληνώσεις.

Αφού η επιθεώρηση με κάμερα ολοκληρωθεί, μπορούμε να σας παραδώσουμε όλη την εργασία αποθηκευμένη σε κάρτα μνήμης προς μελλοντική σας χρήση. Όπως καταλαβαίνετε η κάμερα είναι ένα εργαλείο που εισχωρεί και δίνει εικόνα της κατάστασης, εκεί όπου κανένας άλλος δεν μπορεί.

Επιθεώρηση με κάμεραΠιθανές αιτίες που έχουν καταγραφεί και εντοπιστεί, είναι ρίζες δέντρων. Αυτά αναζητούν υγρασία, διάφορα αντικείμενα, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά λάθη, κ.α. Η διάγνωση με κάμερα εδώ και χρόνια βοηθά τους ιδιοκτήτες ακινήτων να μην μπαίνουν στην διαδικασία να σκάβουν.Δηλαδή να χαλάνε κήπους, αυλές ή άλλα σημεία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Γλιτώνετε χρόνο, κόπο και χρήματα. Η κάμερα είναι ένα δώρο στον κόσμο των αποχετεύσεων!

 

LEAVE A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ by TeslaThemes