Το Μαρούσι

Ο δήμος Αμαρουσίου

Ο δήμος Αμαρουσίου είναι κατά κοινή ομολογία μία από τις πιο όμορφες πόλεις των Βορείων Προαστίων. Επιλέγεται από πολλούς ανθρώπους ως μόνιμη κατοικία ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που το επισκέπτονται καθημερινά. Και γιατί όχι άλλωστε εφ’ όσον είναι μια περιοχή που διαθέτει τα πάντα. Από εμπορικά καταστήματα και κέντρα μέχρι εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης και αναψυχής. Απέχει από το κέντρο της Αθήνας μόλις λίγα χιλιόμετρα ενώ μπορεί να έχει πρόσβαση στην πόλη ο καθένας. Σ’ αυτό συμβάλλει σημαντικά η ύπαρξη λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό και τρένων που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες κόσμο.
Μπορεί λοιπόν το Μαρούσι να φαντάζει ιδανικό για πολλούς από εμάς, όμως έχει κι αυτό θέματα που δυσκολεύουν πολλές φορές την ομαλή του λειτουργία. Ο λόγος είναι φυσικά τα ρέματά του.

Ο δήμος Αμαρουσίου
Ο δήμος Αμαρουσίου

Στο Δήμο Αμαρουσίου στη συνοικία Ψαλίδι βρίσκεται το ρέμα του «Κυρίλλου». Δυτικά της λεωφόρου Κηφισίας, στο σημείο ανάμεσα στο μέγαρο του ΟΤΕ και το Δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος», υπάρχει και το ρέμα της Σαπφούς. Πρόκειται για λησμονημένα από την πολιτεία έργα που «πλημμυρίζουν» με αγανάκτηση τους κατοίκους της πόλης κάθε φορά που θα υπάρξει μια δυνατή και απρόσμενη καταιγίδα.

Ο δήμος Αμαρουσίου μετά από πλημμύρες

Κατά καιρούς, έχουμε όλοι παρακολουθήσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τι συμβαίνει μετά από απρόσμενα και άσχημα καιρικά φαινόμενα στο Μαρούσι. Με ένα δυνατό αέρα ή με την πρώτη βροχή, σκουπίδια, καλαμιές και απορρίμματα φράζουν τις αποχετεύσεις και τις κοίτες των ρεμάτων. Δρόμοι και θέσεις στάθμευσης πλημμυρισμένα, αυτοκίνητα παρασυρμένα και βυθισμένα από νερά, ατυχήματα ανθρώπων που γλίστρησαν ή παρασύρθηκαν . Εικόνες βιβλικής καταστροφής εκτυλίσσονται ακόμα και με μια ξαφνική μπόρα μέσα στον Αύγουστο.

Ο δήμος Αμαρουσίου μετά από πλημμύρα
Ο δήμος Αμαρουσίου μετά από πλημμύρα

Κάθε φορά το κόστος είναι μεγάλο… μπορεί να είναι οικονομικό αν πρόκειται για κάποια ιδιοκτησία όπως αυτοκίνητο αλλά το σπουδαιότερο είναι ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων. Εδώ πρέπει να πούμε ότι από ευτύχημα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Σε όλα τα παραπάνω συμβάλλει και το γεγονός ότι υπάρχουν φρεάτια υδροσυλλογής όμβριων που είναι παλιά και έχουν να καθαριστούν εδώ και χρόνια σε πολλές γειτονιές του Αμαρουσίου.

Οι κλήσεις που δέχεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια νεροποντών στο Μαρούσι είναι πάρα πολλές είτε πρόκειται για απεγκλωβισμό είτε για άντληση υδάτων στην περιοχή. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουν σε όλες άμεσα αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί σε τέτοιες καταστάσεις.

Εδώ συμβάλλει με 100% ποσοστό επιτυχίας η εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι. Δρα με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα καθότι διαθέτει ένα μεγάλο στόλο με υπερσύγχρονα εξοπλισμένα οχήματα και μηχανήματα. Τα συνεργεία της είναι έμπειρα και ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε βουλωμένο φρεάτιο καθώς και στην πιο δύσκολη άντληση υδάτων. Βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων του Αμαρουσίου όποτε ζητηθεί βοήθεια, όλο το χρόνο.

Τι μπορείτε να κάνετε

Η εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι, λειτουργούν όλες τις Κυριακές και όλες τις αργίες του έτους, 24 ώρες το 24ωρο. Θα έρθει στο χώρο σας 15 μόλις λεπτά αφού καλέσετε στο τηλεφωνικό της κέντρο. Εκτός από την τεχνογνωσία , ένα επιπλέον πλεονέκτημα που διαθέτει είναι ότι γνωρίζει την περιοχή καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία αποφράξεων. Αυτό οφείλεται στην πολύχρονη παρουσία της στο χώρο… πάνω από σαράντα συναπτά έτη!

Καλό θα είναι λοιπόν, να κλείσουμε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού με την Αποφρακτική εταιρεία Αμαρουσίου για μια πρώτη επιθεώρηση των αγωγών μας. Μια τακτική μηνιαία συντήρηση μπορεί να αποτρέψει πολλά μελλοντικά προβλήματα και να μας σώσει από τους κινδύνους που αναφέραμε παραπάνω.

Σας εξυπηρετούμε κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό, δημόσιο ή ιδιωτικό. Η μεγαλύτερή της εγγύηση είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες της κάτοικοι του Αμαρουσίου.
Αποφράξεις Μαρούσι και η ζωή «κυλάει» ομαλά ακόμα και εκεί που υπάρχουν ρέματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.