ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Αν έχετε ανάγκη από υπηρεσίες απόφραξης στην περιοχή των βορείων προαστίων η εταιρεία μας είναι μια δυνατή εναλλακτική. Σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες αποχετεύσεων και εξατομικευμένα προγράμματα συντήρησης δικτύων, με τιμές που ξεκινούν από τα 15 ευρώ. Καλέστε μας για αποφράξεις στα βόρεια προάστια και για να μάθετε πληροφορίες για το πρόβλημα σας.

Άμεση εξυπηρέτηση | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Η εταιρεία μας έχει την απαιτούμενη διαθεσιμότητα κινητών αποφρακτικών συνεργείων και σας εξυπηρετεί από το 1992 σε όλες τις περιοχές του βόρειου τομέα Αθηνών. Στην εταιρεία μας θα βρείτε λύσεις για τον ακριβή εντοπισμό του προβλήματος και την επαναφορά σε κανονική λειτουργία, πάσης φύσης αγωγού της αποχέτευσης. Οι χρόνοι που μπορούμε να ανταποκριθούμε σε έκτακτα περιστατικά απόφραξης είναι πιο σύντομοι των 20 λεπτών. Αυτό γιατί παρέχουμε αποκλειστικά αποφράξεις στα βόρεια προάστια.

Αποφράξεις βόρεια προάστια | Περιοχές

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – Παρακάτω βλέπετε τις περιοχές που εξυπηρετούμε αναλυτικά. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του αποχετευτικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

  Γιατί να μας επιλέξετε για αποφράξεις στα βόρεια προάστια

  Γιατί στόχος μας είναι η εκτέλεση εργασιών που σας προσφέρουν αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.


  1. Οικονομικές αποφράξεις στα βόρεια προάστια
   Σας παρέχουμε αποφράξεις υψηλού επιπέδου αποτελεσματικότητας στις πιο χαμηλές τιμές
  2. Οι πιο εξελιγμένες τεχνικές απόφραξης αποχέτευσης
   Χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα συστήματα ελέγχου σωλήνων και απόφραξης δικτύων αποχέτευσης.
  3. Δωρεάν διάγνωση
   Σας προσφέρουμε δωρεάν διάγνωση (χωρίς κάμερα).
  4. Εξατομίκευση υπηρεσιών
   Εργαζόμαστε με βάσει τις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης. Εφαρμόζουμε και προληπτικές συντηρήσεις αν χρειαστεί.

  Απόφραξη αποχέτευσης στα βόρεια προάστια

  Καλέστε μας και θα βρείτε λύση σε κάθε πρόβλημα απόφραξης σωλήνων αποχέτευσης, σε όποιο σημείο του δικτύου και αν βρίσκεται. Θα χρησιμοποιήσουμε τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μέσα ελέγχου αποχετευτικών συστημάτων, ισχυρά πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, ηλεκτροκίνητους αποφρακτήρες και μηχανήματα κοπής ριζών. Οι πιο δημοφιλείς εργασίες που πραγματοποιούμε είναι οι παρακάτω.

  Απόφραξη νεροχυτών και νιπτήρων

  Προτιμήστε μας για την απόφραξη νιπτήρων και νεροχυτών σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Ο καθαρισμός των σωληνώσεων με τον ηλεκτρικό αποφρακτήρα θα αποβάλλει τα μαγειρικά έλαια, και τις βρωμιές και θα επαναφέρει τη ροή των λυμάτων. όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν χωρίς τη παραμικρή αναστάτωση.

  Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης – Φρεατίων

  Τα οικιακά λύματα και τα όμβρια ύδατα όταν δεν μπορούν να διοχετευτούν στο στον δημόσιο κεντρικό δίκτυο θα δημιουργήσουν υπερχειλίσεις, διαρροές και πιθανές βλάβες. Η απόφραξη και ο τακτικός καθαρισμός της κεντρικής αποχέτευσης είναι μια εργασία που παρέχουμε κάθε μέρα, οικονομικά.

  Αποφράξεις λεκάνης – μπανιέρας – σιφονιών

  Η εμπλοκή της τουαλέτας όπως και η ανεβασμένη στάθμη στην μπανιέρα και το σιφώνι είναι δύο γνώριμες για όλους καταστάσεις. Στο δίκτυο του μπάνιου θα ενωθούν η αποχέτευση του πλυντηρίου, της λεκάνης και του νιπτήρα. Αν κάτι δεν πάει καλά οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστες..

  Βόρεια προάστια Αττικής

  Τα βόρεια προάστια των Αθηνών είναι συγκρότημα δήμων και διάσπαρτων συνοικιών που αναπτύσσονται στη βόρεια και στην βορειοανατολική οικιστική τάση των Αθηνών, με κατεύθυνση προς τη βορειοανατολική Αττική. Ιστορική έδρα των βορείων προαστίων είναι η πόλη της Κηφισιάς και των βορειοανατολικών το Χαλάνδρι. Η βόρεια τάση παραδοσιακά κινείται στον άξονα Ψυχικού-Εκάλης, ενώ η βορειοανατολική στον άξονα Θρακομακεδόνες-Παπάγου-Διόνυσο. Σύγχρονο αστικό κέντρο της βόρειας τάσης αποτελεί το Μαρούσι, ενώ κόμβος της βορειοανατολικής είναι η Αγία Παρασκευή.

  Στα βόρεια προάστια λειτουργούν πολυτελείς καφετέριες και νυχτερινά μαγαζιά τα οποία σερβίρουν ποτά και εδέσματα, σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική και χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα. Οι πιο πολυσύχναστες περιοχές για την βραδινή έξοδο για τους εύπορους νέους κατά κύριο λόγο είναι παραδοσιακά η Κηφισιά, το Παλαιό Ψυχικό, και η Φιλοθέη και για το υπόλοιπο λεκανοπέδιο το Χαλάνδρι και η Αγία Παρασκευή.