ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
Διάγνωση με κάμερα

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 210 80 000 14

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ: Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου μια αποχέτευση, βουλώνει ξανά και ξανά, χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο. Οι υποψίες είναι πολλές, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αφού οι αποχετεύσεις μας δεν είναι εμφανείς. Ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που σε αυτό το τόσο σημαντικό σύστημα της ιδιοκτησίας, δεν δίνουμε την σημασία που χρειάζεται. Ωστόσο κάποιο φράξιμο που επιμένει είναι σοβαρό και χρειάζεται μια πιο εκτεταμένη διερεύνηση και αντιμετώπιση. Και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ.  Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ μπορεί να σας εξυπηρετήσει και σε αυτό το κομμάτι των αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας, εκτός από τις αποφράξεις και τους καθαρισμούς των αποχετεύσεων, είναι εξειδικευμένοι και στην διάγνωση με κάμερα. Μη χάνετε χρόνο, καλέστε μας τώρα και προγραμματίστε το ραντεβού σας στο 210 80 000 14.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αυτή είναι μια μέθοδος, όπου μια αδιάβροχη κάμερα με εύκαμπτο καλώδιο συνδέεται με την οθόνη. Αυτό ωθείται προς το εσωτερικό των σωληνώσεων. Με αυτό τον τρόπο οι τεχνικοί μας ερευνούν τυχόν προβλήματα στην αποχέτευση. Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο και εντοπίζουν ελαττώματα και ζημιές που ενδεχομένως έχουν υποστεί οι σωληνώσεις. Αφού η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ολοκληρωθεί, μπορούμε να σας παραδώσουμε όλη την εργασία αποθηκευμένη σε κάρτα μνήμης προς μελλοντική σας χρήση. Όπως καταλαβαίνετε η κάμερα είναι ένα εργαλείο που εισχωρεί και δίνει εικόνα της κατάστασης, εκεί όπου κανένας άλλος δεν μπορεί. Πιθανές αιτίες που έχουν καταγραφεί και εντοπιστεί, είναι ρίζες δέντρων. Αυτές αναζητούν υγρασία, διάφορα αντικείμενα, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά λάθη, κ.α.

Διάγνωση με κάμερα: η καλύτερη λύση

Η διάγνωση με κάμερα εδώ και χρόνια βοηθά τους ιδιοκτήτες ακινήτων να μην μπαίνουν στην διαδικασία να σκάβουν. Δηλαδή να χαλάνε κήπους, αυλές ή άλλα σημεία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Με την χρήση της κάμερας υψηλής ευκρίνειας της Αποφράξεις Μαρούσι αποκτούμε πρόσβαση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και τις σωλήνες. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα. Είτε είναι μια καθίζηση, κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ρίζες από δέντρα, σπασίματα, κάποιο κατασκευαστικό λάθος ή και κάποια κλειστά φρεάτια, με την κάμερα θα έχουμε μια πλήρη εικόνα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να γίνουν σκαψίματα ή άλλες εργασίες και δεν θα σπαταλήσετε επιπλέον χρήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα σας προταθεί η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του δικού σας αποκλειστικά προβλήματος. Γλιτώνετε χρόνο, κόπο και χρήματα. Η διάγνωση με κάμερα είναι ένα δώρο στον κόσμο των αποχετεύσεων!

Διάγνωση με κάμερα

Διάγνωση με κάμερα

LEAVE A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ by TeslaThemes