Περιοχές εξυπηρέτησης

Η εταιρεία μας σας παρέχει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών που αφορούν την αποχέτευση σας. Με αρωγό την άριστη γνώση της δουλειάς μας αλλά και των παθογένειών του αποχετευτικού δικτύου των βορείων προαστίων, είμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Έχουμε πάντα στραμμένη τη προσοχή μας στις εξελίξεις και σε όλες τις νέες μεθόδους για την σωστή αντιμετώπιση προβλημάτων της αποχέτευσης.

Περιοχές εξυπηρέτησης
Περιοχές εξυπηρέτησης

Άμεσες λύσεις σε όλα τα βόρεια προάστια

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο στα βόρεια προάστια είμαστε η πιο άμεση λύση. Διαθέτουμε πληρέστατο αριθμό κινητών αποφρακτικών συνεργείων σε κάθε γειτονιά. Ο χρόνος που ανταποκρινόμαστε στη κλήση σας είναι άμεσος. Ο τρόπος που το καταφέρνουμε είναι πολύ απλός.

Με χρήση τεχνολογίας GPS εντοπίζουμε το κοντινότερο στον χώρο σας συνεργείο. Τα κεντρικά μας ειδοποιούν τους τεχνικούς μας και κατευθύνονται απευθείας προς την κατοικία ή την επιχείρηση σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο και όλες τις αργίες. Οπότε η ελαχιστοποίηση της αναμονής σας ισχύει για όλες τις μέρες.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε

Οι περιοχές που κυρίως εξυπηρετούμε βρίσκονται στα βόρεια προάστια. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν διαθέτουμε κάποιο συνεργείο για κοντινές σχετικά περιοχές εκτός των συγκεκριμένων περιοχών που θα αναφέρουμε παρακάτω. Ο λόγος που ”περιοριζόμαστε” κυρίως στα βόρεια προάστια είναι γιατί θέλουμε να είμαστε η πιο αξιόπιστη λύση στη περιοχή, σε αξιοπιστία, τιμές και χρόνους απόκρισης.

Ας δούμε όμως τις βασικές περιοχές εξυπηρετεί η εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι: