ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – 210 80 000 14

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια αποκτώντας πολύτιμη πείρα και τεχνογνωσία. Η εμπειρία και γνώσεις  μας έχουν κάνει ηγέτες στον τομέα των αποχετεύσεων. Αναλαμβάνουμε εργασίες όσο δύσκολες και αν είναι, που όλοι άλλοι αποφεύγουν. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ είναι κοντά σας και το αποδεικνύει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε. Ένας από τους ευγενικούς μας υπαλλήλους θα μιλήσει μαζί σας. Θα σας εξυπηρετήσει απαντώντας σε κάθε σας απορία. Είμαστε εδώ για κάθε έκτακτη περίπτωση.

Αποφράξεις Αγιοι Ανάργυροι
Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι

ΑΙΤΙΕΣ & ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ξέρουμε ό,τι τα συχνότερα αίτια δημιουργίας μπλοκαρισμάτων στους σωλήνες, είναι οι κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, οι ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών.Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την επιστροφή τους στην αρχή της αποχέτευσης πλημμυρίζοντας έτσι τους πλησίον χώρους.

ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ

Με κάθε λούσιμο, οι τρίχες που πέφτουν από τα μαλλιά μας χωρίς να το αντιληφθούμε, συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να φράζουν τις σωληνώσεις της. Είναι υλικό το οποίο δεν διασπάται με το νερό συνεπώς, κάθε φορά που φεύγουν τρίχες μέσα στο σιφόνι μπερδεύονται, γίνονται ένα κουβάρι που διαρκώς μεγαλώνει και παγιδεύει κι άλλα υλικά στο πέρασμά τους.

ΛΑΔΙΑ, ΛΙΠΗ, ΤΡΟΦΕΣ

Κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας, τα λάδια, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών εισέρχονται από το σιφόνι του νεροχύτη και συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αργά ή γρήγορα να βουλώσει σε κάποιο σημείο η αποχέτευση.

ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

Πολλοί συνάνθρωποί μας προτιμούν να πετούν τα χαρτιά μέσα στην τουαλέτα. Ίσως να θεωρούν ότι είναι βιοδιασπώμενα οπότε και θα εξαφανιστούν ωστόσο, η βιοδιάσπαση πολλές φορές είτε δεν γίνεται ποτέ είτε αργεί να συμβεί με αποτέλεσμα να φράζουν οι αποχετεύσεις.

ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Οποιοδήποτε μικροαντικείμενο πέσει στο σιφόνι του νιπτήρα, του νεροχύτη ή μέσα στην τουαλέτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βουλώσει την αποχέτευση και να χρειαστεί επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης ώστε να το απομακρύνει με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία.

ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΦΥΤΩΝ

Το νερό που κυκλοφορεί μέσα στα συστήματα της αποχέτευσης συνήθως προσελκύει τα φύλλα από τα φυτά και τις ρίζες των δέντρων. Με τη βοήθειά του όλα αυτά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα στις σωληνώσεις και τα φρεάτια. Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι αρνητικό αφού έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα στην αποχέτευση.

ΜΠΑΖΑ, ΠΕΤΡΕΣ & ΧΩΜΑΤΑ

Πολύ συχνά – ειδικότερα μετά από μια ανακαίνιση – οι τεχνικοί μας πραγματοποιώντας απόφραξη, αποσύρουν μέσα από αποχετεύσεις χώματα, πέτρες ή ακόμα και μπάζα.  Τα συγκεκριμένα υλικά, εκτός από φραξίματα μπορεί να κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο αφού είναι ικανά εκτός από το να το βουλώσουν, να ραγίσουν ή ακόμα και να σπάσουν τους σωλήνες.

 

αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες

ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικό και ασφαλή εξοπλισμό που είναι πολύ αποτελεσματικός, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να λύσουμε τα προβλήματα γρήγορα και οικονομικά. Όταν ψάχνετε για αξιόπιστες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής με εγγυημένη ποιότητα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. Μπορούμε να βοηθήσουμε με όλες τις περιπτώσεις απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε επιχειρήσεις, νοσοκομεία, στρατόπεδα, σχολεία, οικίες, πολυκατοικίες κλπ.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Καθαρίζουμε αποχετεύσεις στην περιοχή της δυτικής Αττικής για περισσότερα από 40 χρόνια. Είμαστε αρκετά έμπειροι για να χειριστούμε οποιαδήποτε εργασία, αλλά βρισκόμαστε ακριβώς στην περιοχή σας για να παρέχουμε γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική εξυπηρέτηση. Θυμηθείτε, όταν καλείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, λαμβάνετε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας. Άμεσα και υπεύθυνα δίπλα σας.

ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
Αποφράξεις νεροχύτη

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Ακριβώς όπως ένας έμπειρος γιατρός που κοιτάζει μια ακτινογραφία, έτσι χρειάζεστε έναν έμπειρο τεχνικό καθαρισμού αποχέτευσης για να χειριστεί τον έλεγχο της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι είναι όλοι εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι στο πεδίο για να γνωρίζουν τι βλέπουν στις κάμερες, πράγμα που σημαίνει ότι οι αποχετεύσεις είναι η ειδικότητά τους. Θα εντοπίσουν τις περιοχές προβλημάτων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να λάβετε την καλύτερη απόφαση για την τρέχουσα κατάσταση και τον προϋπολογισμό σας. Κανένας από τους τεχνικούς μας δεν εργάζεται με προμήθεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνητρο να σας πουλήσουμε κάτι που δεν χρειάζεστε. Ο μόνος στόχος τους είναι να σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή απόφαση και τις καλύτερες υπηρεσίες. Καλέστε μας για επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με κάμερα.

Αποφράξεις και Καθαρισμός Αποχέτευσης Άγιοι Ανάργυροι

Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης χρησιμοποιείται από την Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι κυρίως για τον καθαρισμό μιας κύριας γραμμής αποχέτευσης που δεν λειτουργεί με τη μέγιστη αποδοτικότητα. Η υδροβολή πραγματοποιείται συχνά σε συνδυασμό με το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα που έχει την ικανότητα δημιουργήσει μια τρύπα σε ένα φράγμα, αλλά όχι να αποκαταστήσει τη συνολική ροή. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης καθαρίζει το εσωτερικό μιας γραμμής αποχέτευσης ή όλη τη διάμετρο του σωλήνα, αφαιρώντας το 100% όλων των συντριμμιών και επαναφέροντας τη συνολική ροή σε μια γραμμή αποχέτευσης. Η υδροβολή εκτελείται με μία κεφαλή ψεκαστήρα προσαρτημένη σε έναν άκαμπτο σωλήνα. Το νερό αντλείται μέσω του σωλήνα με εξαιρετικά υψηλό ρυθμό δημιουργώντας μια συγκέντρωση έντονης πίεσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα κύμα νερού που είναι σε θέση να κόψει οτιδήποτε μπορεί να επιβραδύνει και να φράξει την αποχέτευσή σας.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Καθαρισμός με υδροβολή

Καλέστε την Αποφρακτική Αγίων Ανάργυρων. Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι μια αξιόπιστη λύση. Τα αποτελέσματά της θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από του ηλεκτροκίνητου, περιστροφικού μηχανήματος, αλλά δεν μπορεί να εμποδίσει τις ρίζες των δέντρων από το να διεισδύσουν στους σωλήνες σας στο μέλλον. Σκεφτείτε να ξεριζώνεται ένα ζιζάνιο από το γκαζόν στον κήπο σας. Το πρόβλημα εξαφανίζεται για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά στο μέλλον θα βρει πάντα έναν τρόπο να ξαναεμφανιστεί. Θα βεβαιωθούμε ότι το δίκτυο αποχέτευσης στο σπίτι σας είναι κατάλληλο για καθαρισμό με υδροβολή, καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση, ειδικά σε σωλήνες που έχουν στενές στροφές στη γραμμή αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει ρίζες δέντρων, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οτιδήποτε άλλο συμβάλλει συχνά σε ένα μπλοκάρισμα. Στην πραγματικότητα, όταν εμφανίζεται αρκετά υψηλή πίεση νερού μπορεί να κόψει ένα κομμάτι ξύλου πάχους 2-3 εκατοστών.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Καθαρισμός με υδροβολή από την Αποφρακτική Άγιοι Ανάργυροι

Αποφράξεις και προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων Άγιοι Ανάργυροι

Ο καθαρισμός με υδροβολή που σας παρέχουμε είναι μια εξαιρετική επιλογή για προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων. Χρησιμεύει ως μέθοδος για την ολική αποκατάσταση της ροής στις αποχετεύσεις σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιδιόρθωση της βραδείας αποστράγγισης των αποχετεύσεων που προκαλείται από συσσώρευση λίπους ή λάσπης στη γραμμή αποχέτευσης. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε το σύστημα υδροβολής για γραμμές εντός του σπιτιού, όπως νεροχύτη κουζίνας ή αποχέτευση ντους. Ψάχνετε για τακτική, προληπτική συντήρηση της γραμμής αποχέτευσης στο σπίτι ή στο γραφείο σας; Ή ίσως οι αποχετεύσεις σας τρέχουν αργά, με αποτέλεσμα να βουλώσουν πλήρως; Αν ναι, καλέστε αμέσως μας για αποφράξεις στους Άγιους Ανάργυρους

Η Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι σας παρέχει και διάγνωση με κάμερα

“Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις” αποτελεί τη σημασία της τεχνολογίας της επιθεώρησης της κύριας γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα. Για χρόνια, οι εταιρείες έκαναν εικασίες για τις αιτίες των προβλημάτων της γραμμής αποχέτευσης. Με τον εξοπλισμό επιθεώρησης της αποχέτευσης και τις κάμερες διάγνωσης, δεν σας λέμε απλώς τι προκαλεί προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης. Σας τα παρουσιάζουμε. Εάν έχετε ασχοληθεί με μια γραμμή αποχέτευσης που έχει βουλώσει, ξέρετε πόσο σημαντική είναι μια επιθεώρηση με κάμερα. Είναι πάντα σημαντικό να καταλάβετε ότι μια κανονική γραμμή αποχέτευσης δεν πρέπει να δημιουργεί μπλοκαρίσματα. Εμείς σας παρέχουμε τις πιο σημαντικές υπηρεσίες αποχέτευσης, στις καλύτερες τιμές, με αξιοπιστία και εγγυημένα αποτελέσματα.

Καλέστε τώρα την Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι για να προγραμματίσετε μία διάγνωση του δικτύου από έναν τεχνικό της ομάδας εμπειρογνωμόνων της. Θα πρέπει να εξετάσετε τη γραμμή της αποχέτευσης με μια επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης για:

 • Αργή αποστράγγιση
 • Συσσώρευση απορριμμάτων
 • Βουλωμένες αποχετεύσεις
 • Ένα επιτυχώς εκκαθαρισμένο μπλοκάρισμα που πρέπει ακόμα να επιθεωρηθεί με βίντεο
 • Δυσάρεστες οσμές
 • Υπάρχουν μεγάλα δέντρα στην ιδιοκτησία σας

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Είναι πολύ πιθανό να μην έχετε αντιληφθεί μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επίσης,ακόμα και αν δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποια βλάβη ή βούλωμα, θα σας πούμε ό,τι προς ώρας είσαστε τυχεροί αφού  με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα συμβεί. Για να αποφύγετε λοιπόν μελλοντικά προβλήματα στην αποχέτευση τα οποία θα σας οδηγήσουν σε πλημμύρες, διαρροές και δυσοσμίες, σας προτείνουμε ένα συμβόλαιο τακτικής συντήρησης του δικτύου. Ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός του αποχετευτικού συστήματος του χώρου σας μπορεί να σας σώσει από μελλοντικά προβλήματα και να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να καθαρίζεται ένα αποχετευτικό δίκτυο, εξαρτάται από την κατασκευή του, το μέγεθος, τη χρήση και την κατάστασή του. Η εταιρεία μας – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης ανάλογα πάντα με τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά.

καθαρισμός αποχέτευσης
καθαρισμός αποχέτευσης

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεσες υπηρεσίες αποχετεύσεων

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς εξαιρέσεις. Είμαστε οι πιο κατάλληλοι για άμεση απόφραξη αποχέτευσης,  από θέμα εμπειρίας και τιμών. Καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο που είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Εξυπηρετούμε όλες τις γύρω περιοχές με άμεση απόκριση στη κλήση σας.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξετε επαγγελματίες της Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι είναι οι παρακάτω:

 • Διαθέτουν την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα για εντοπίσουν άμεσα το πρόβλημα.
 • Ξέρουν πως να προστατεύσουν τις σωληνώσεις και να μην προκαλέσουν ζημιά κατά την απόφραξη.
 • Σας δίνουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος παρέχοντας σας και αποφράξεις με κάμερα.
 • Οι αποφράξεις που σας παρέχουν είναι ραμμένες στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει πως πάντα έχουν υπόψιν τους  τη κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.
 • Μπορούν να συνδράμουν άμεσα σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε λιγότερο από 20 λεπτά.
 • Σας προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη για να μην αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα με την αποχέτευση σας ξανά.
 • Έχουν στόχο πάντα τη μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Οι αποφράξεις στους Άγιους Ανάργυρους γίνονται συνήθως με πιεστικά μηχανήματα, δηλαδή με τη μέθοδο της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού και με την χρήση ειδικών κεφαλών, απομακρύνονται ή διασπώνται όλα τα υλικά που έχουν φράξει την αποχέτευση, ενώ παράλληλα καθαρίζονται όλοι οι σωλήνες της από λίπη και ρίζες και πέτρες.  Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις δικτύων που λόγω παλαιότητας δεν χρησιμοποιούμε πιεστικό για να μην κάνουμε ζημιά στους ήδη ταλαιπωρημένους σωλήνες. Εκεί προσεγγίζουμε την απόφραξη με προσοχή χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα διάγνωσης. Επίσης ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούμε και εξειδικευμένα ριζοκοπτικά  μηχανήματα.

Το κόστος της απόφραξης δεν μπορεί να υπολογιστεί πριν να έχει εικόνα το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Θα ήταν επιπόλαιο και ανέντιμο να δοθεί μια τιμή εξαρχής που δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περίπτωσης και έπειτα να αλλάξει. Πολλές εταιρείες στον χώρο δίνουν τιμές από 30-50 ευρώ με αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση να τις αλλάζουν ή να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τιμές. Η εταιρεία μας κοιτάει πάντα με προσοχή την κάθε περίπτωση και σας ενημερώνει για την τιμή πριν εφαρμόσει την απόφραξη. Πρώτο μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη τιμή για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες που θα έχουν στόχο το μόνιμο αποτέλεσμα.

Η συχνότητα που χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης δεν είναι δεδομένη για όλες τις περιπτώσεις. Εξαρτάται από την χρήση, τη παλαιότητα του δικτύου, ακόμη και την αρχιτεκτονική των σωληνώσεων. Η πιο αξιόπιστη απάντηση μπορεί να δοθεί μετά την επίσκεψη ενός συνεργείου που θα δει προσεκτικά την κατάσταση του δικτύου σας και θα μπορεί να σας ενημερώσει με υπευθυνότητα.

Οι αποφράξεις με κάμερα μας προσφέρουν τα εξής:

 • Μας δίνουν εικόνα σε σημεία φραγής που δεν μπορούμε να δούμε με το μάτι.
 • Μπορούμε να επέμβουμε ακριβώς στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα χωρίς να βλάψουμε εύθραυστους σωλήνες.
 • Μπορούμε να παρατηρήσουμε βλάβες των σωλήνων σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου.
 • Μας γλιτώνει από πολύ χρόνο και περιττές ενέργειες γιατί ξέρουμε εξαρχής σε ποιο σημείο βρίσκεται το πρόβλημα.
 • Η απόφραξη είναι πιο αξιόπιστη.

Πληροφορίες περιοχής Αγίων Αναργύρων

Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι αστική περιοχή και έδρα του δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού στο δυτικού τομέα Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Αποτελούσε έδρα δήμου από το 1963, δήμος έως το 2011 και σήμερα δημοτική ενότητα του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Η δημοτική ενότητα έχει έκταση περίπου 3 τετρ. χλμ. Ο οικισμός προήλθε από ομώνυμη κοινότητα που αποσπάστηκε από τον δήμο Ιλίου το 1927. Βρίσκεται βόρεια από το Αιγάλεω. ΤΚ 13562