ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το αποχετευτικό δίκτυο είναι ένα πολύπλοκο σύστημα σωληνώσεων που ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο. Η απόφραξη ενός αγωγού μπορεί να λειτουργήσει σαν ντόμινο και να προκαλέσει ένα γενικότερο πρόβλημα στην αποχέτευση. Η εταιρεία μας μπορεί να επιχειρήσει άμεσα και να επέμβει αποτελεσματικά με τις πιο ανώδυνες και σύντομες μεθόδους αποφράξεων. Σας παρέχουμε πάντα δωρεάν διάγνωση προβλήματος. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Υπηρεσίες από 15 ευρώ.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΆμεση απόφραξη αποχέτευσης: Η ένταση των συμπτωμάτων μιας βουλωμένης αποχέτευσης δεν είναι δεδομένη. Ανάλογα το σημείο που θα έχουμε φράξιμο οι συνέπειες μπορεί να είναι ήπιες ή και ραγδαίες. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά την ανάγκη άμεσης επέμβασης όταν έχετε έντονα αποφρακτικά ζητήματα, για αυτό σας εξυπηρετούμε με τον ίδιο επαγγελματισμό όλο το 24ωρο και όλες τις αργίες του χρόνου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αντιμετωπίζω απόφραξη λεκάνης στην Αγία Παρασκευή, τι μπορώ να δοκιμάσω πριν σας καλέσω;

Χρησιμοποιήστε μια πλαστική μεμβράνη. Καλύψτε την τρύπα της λεκάνης εντελώς με 3 στρώσεις μεμβράνης. Σιγουρευτείτε πως δεν περνάει αέρας. Σπρώξτε απότομα πάνω και κάτω τη μεμβράνη στο κέντρο της τρύπας μέχρι να δείτε πως η στάθμη υποχωρεί και τα λύματα απομακρύνονται. Συνεχίστε μέχρι να δείτε πως η λεκάνη απορροφάει κανονικά τα λύματα.

Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αποφράξεις νεροχυτών;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αποφράξεις νεροχύτη είναι να καθαρίσετε τον σωλήνα. Τοποθετήστε έναν κουβά κάτω από τον σωλήνα του νεροχύτη. Ξεβιδώστε τις συνδέσεις του σωλήνα με το χέρι ή με έναν κάβουρα. Αδειάστε στον κουβά το περιεχόμενο του σωλήνα και μετακινήστε ότι σκουπίδι βλέπετε. Ρίξτε λίγη σόδα και καθαρίστε τον με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Ξεπλύνετε τον σωλήνα και επανασυνδέστε τον.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Πως δουλεύει η κάμερα απόφραξης;

Ο τεχνικός θα προωθήσει στο δίκτυο ένα ελαστικό καλώδιο που διαθέτει μια μικρή κάμερα υψηλής ανάλυσης και φωτισμό LED. Η ευχέρεια προέκτασης του καλωδίου είναι δεκάδες μέτρα. Όταν φτάσει στο σημείο απόφραξης θα μας δώσει εικόνα σε ζωντανό χρόνο. Επιπλέον θα καταγράψει όλη την εφαρμογή σε ψηφιακή΄ μορφή έτσι ώστε να μπορούμε να σας το παραδώσουμε.

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΕξατομικευμένες λύσεις: Η αποφρακτική Αγίας Παρασκευής, μπορεί να σας δώσει μόνιμες λύσεις για κάθε αποφρακτικό ζήτημα, όπου και αν υπάρχει στο δίκτυο της αποχέτευσης. Θα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τη γενικότερη κατάσταση της αποχέτευσης, το μέγεθος της επιβάρυνσης και την παλαιότητα των αγωγών. Βάσει των στοιχείων που θα συλλέξουμε θα επιλέξουμε και την πιο κατάλληλη μέθοδο για να το αντιμετωπίσουμε χωρίς να τραυματίσουμε κάποιον εύθραυστο αγωγό.

Στις αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή οι βασικότερες μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσουμε είναι οι ηλεκτρικοί περιστροφικοί αποφρακτήρες, υδροηλεκτρικά πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα, ατσάλινες βέργες και διεισδυτικά ριζοκοπτικά μηχανήματα. Οι εργασίες μας είναι μη επεμβατικές στον χώρο σας και εντελώς ασφαλείς και αθόρυβες. Το κινητό συνεργείο που θα σας εξυπηρετήσεις θα είναι πλήρως εξοπλισμένο για παντός είδους αποφράξεις, μετακινήσεις ομβρίων υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους και για έλεγχο αγωγών με κάμερα απόφραξης.

Απόφραξη νεροχύτη και νιπτήρα | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου συμβαίνει τις περισσότερες φορές ως αποτέλεσμα της επικόλλησης μαγειρικών ελαίων, αδιάλυτων υλικών και απορρυπαντικού στις σωληνώσεις.

Ο τεχνικός θα χρησιμοποιήσει την ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα απόφραξης για να το αντιμετωπίσει. Ο περιστρεφόμενος εύκαμπτος άξονας μπορεί να καθαρίσει εντελώς την παχύρευστη κρούστα που επικάθεται στα τοιχώματα των σωλήνων.

Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να καθαρίσει εύκολα φραγμένους σωλήνες βαθιά στο αποχετευτικό δίκτυο.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Αγία Παρασκευή

Η κακή απορρόφηση των αποβλήτων και η συνεχής παρουσία υπολειμμάτων στην επιφάνεια του νερού μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα που μας δείχνει την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Η κατάσταση με τον καιρό θα γίνει χειρότερη καθώς το φράξιμο θα δημιουργήσει επιπλέον συσσώρευση υλικών και οργανικών εναποθέσεων.

Η απόφραξη μπανιέρας είναι μια πιο σύντομη και αρκετά πιο εύκολη εργασία. Οι τρίχες και τα υπολείμματα της χρήσης του μπάνιου είναι οι βασικότερες αιτίες απόφραξης. Το περιστροφικό σπιράλ αποφράξεων και τα πιεστικά νερού είναι οι δυο βασικότερες μέθοδοι αντιμετώπισης για την λεκάνη και την μπανιέρα.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης | Αγία Παρασκευή

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Οι συνέπειες αν αντιμετωπίσετε την απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης μπορεί να είναι άμεσες. Οι κεντρικοί αγωγοί θα ενώσουν το αποχετευτικό σας σύστημα με αυτό του δημόσιου δικτύου. Μια σοβαρή εμπλοκή στον κεντρικό αγωγό θα έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή των λυμάτων και την πλήρη αδυναμία απορρόφησης.

Τα φρεάτια είναι αναπόσπαστο κομμάτι των συστημάτων αποχέτευσης. Η απόφραξη φρεατίου μπορεί να δημιουργήσει άμεσο πρόβλημα στην απομάκρυνση των ομβρίων υδάτων προς τον κεντρικό αγωγό.

Το πιεστικό αποφρακτικό υδροβολής μπορεί να απομακρύνει κλαδιά, χώμα, πέτρες, μπάζα και οργανικά λύματα και να ελευθερώσει τη δίοδο του αγωγού.

Απόφραξη σιφωνιού | Αγία Παρασκευή

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η απόφραξη σιφωνιού μπορεί να συμβεί σε πολλά σημεία στην αποχέτευση. Στο μπαλκόνι, στην κουζίνα και στο μπάνιο, τα σιφώνια είναι οι βασικές είσοδοι του νερού και των λυμάτων που παράγει ο άνθρωπος.

Επιπλέον το σιφώνι θα φιλτράρει τις μυρωδιές των αποβλήτων και σε κάποιες περιπτώσεις θα ενώσει ξεχωριστά συστήματα σωληνώσεων.

Η απόφραξη σιφωνιού στο μπαλκόνι ή το μπάνιο μπορεί να έχει ως σύμπτωμα την αδυναμία αποστράγγισης και την ανάπτυξη υγρασίας και εντόμων. Η επίβλεψη από ειδικό είναι μια πολύ σωστή ενέργεια αν το πρόβλημα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απόφραξη υδρορροής | Αγία Παρασκευή

Αποφράξεις υδρορροών | Αγία Παρασκευή

Οι κάθετες και οριζόντιες υδρορροές είναι οι σωληνώσεις που μεταφέρουν το βρόχινο νερό από την σκεπή, τα μπαλκόνια και την ταράτσα προς τον κεντρικό αγωγό ομβρίων υδάτων.

Η απόφραξη υδρορροής θα έχει ως βασικό συνεπακόλουθο την επιστροφή του νερού και την μεγάλη πίεση στους σωλήνες. Η πιθανότητα να υπάρξει βλάβη ή διαρροή θα είναι μεγάλη γι’ αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα.

Η υδρορροή θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απόφραξης κυρίως τις μέρες έντονων καιρικών φαινομένων. Ο καθαρισμός των υδρορροών το φθινόπωρο εν όψη του χειμώνα είναι μια σωστή κίνηση ιδιαίτερα αν έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα στο παρελθόν.

Αποφράξεις με κάμερα | Αγία Παρασκευή

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα: Ο πιο σίγουρος τρόπος για εντοπίσει ο τεχνικός αποφράξεις σωληνώσεων σε πολύ δύσκολα σημεία στο δίκτυο είναι με την κάμερα διάγνωσης. Η κάμερα μπορεί να φτάσει σε πολύ μεγάλο βάθος ενώ θα καταγράψει τα πάντα σε ψηφιακή μορφή. Ο φωτισμός LED θα μας δείξει ρωγμές, κακοτεχνίες και συσσωρεύσεις υλικών.

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι πολύ σύντομες και μας παρέχουν πιο σίγουρα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οι εργασίες μας είναι μη επεμβατικές στον χώρο σας.

Πως να κάνετε την απόφραξη σωλήνα με οξυζενέ και ξύδι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Συμβουλές: Η ένωση οξυζενέ (υπεροξείδιο του αζώτου) σε συνδυασμό με το ξύδι θα δημιουργήσει ένα δυνατό διάλυμα ενάντια στα υπολείμματα έχει ο σωλήνας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

 • Αδειάστε μισό φλιτζάνι οξυζενέ στον σωλήνα και έπειτα μισό φλιτζάνι ξύδι
 • Αφήστε την ένωση των δύο στοιχείων να αντιδράσει. Ζεστάνετε στο ενδιάμεσο 3 λίτρα νερό στον βραστήρα ή την κατσαρόλα
 • Μετά από δέκα λεπτά αδειάστε το νερό στον σωλήνα

  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αγία Παρασκευή, σε οποιοδήποτε χώρο ζητηθεί


  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  Αγία Παρασκευή

  Η Αγία Παρασκευή (153 42) είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως της Αθήνας, εκτεινόμενος στο ανατολικό άκρο του αθηναϊκού πεδίου έως τους ορεινούς όγκους του Υμηττού. Η έκταση της περιοχής υπολογίζεται σε 7,935 τ.χμ. (5,64 τ.χμ. κατοικημένη) και ο μόνιμος πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ανέρχεται στους 59.704 κατοίκους, με πυκνότητα 7.524 ατόμων ανά τ.χμ. και υψόμετρο κέντρου 206 μ.

  Ο κεντρικός οικισμός αναπτύσσεται αμφίπλευρα της Λεωφόρου Μεσογείων, πέριξ της Πλατείας Αγίας Παρασκευής. Το μικρότερο υψόμετρο, στο κατοικημένο τμήμα της πόλης, ανέρχεται σε περίπου 175 μ. ενώ το υψηλότερο στα περίπου 275 μ. από το επίπεδο της θάλασσας.

  Νοτιοανατολικά, στους πρόποδες του Υμηττού εκτείνεται ο οικισμός του Αγιάννη, ενώ νοτιοδυτικά εντοπίζεται η φιλήσυχη γειτονιά της Νέας Ζωής και δυτικότερα, στα σύνορα με το Χολαργό, ο Τσακός με κέντρο την Πλατεία Μικράς Ασίας επί της οδού Αρκαδίου.