ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ: Το σύστημα αποχέτευσης είναι ένα πολύπλοκο σύμπλεγμα σωληνώσεων που απομακρύνει τα οικιακά απόβλητα και τα νερά της βροχής. Αν υποτροπιάσει κάποιος αγωγός τις περισσότερες φορές είναι αδύνατο να εντοπίσετε το φραγμένο σημείο και να το αντιμετωπίσετε με απλά μέσα. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει οικονομικές υπηρεσίες αποφράξεων με δωρεάν διάγνωση του προβλήματος. Οι εργασίες μας είναι σύντομες και μη επεμβατικές στον χώρο σας. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ: Υπηρεσίες από 15 ευρώ

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ 24 ΩΡΕΣ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑΔιαθεσιμότητα 24 ώρες: Κάποιες φορές το πρόβλημα απόφραξης είναι επιφανειακό και μπορούμε να δώσουμε μόνοι μας τη λύση με απλές τεχνικές. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις η απόφραξη του σωλήνα μπορεί να υπάρξει σε δύσκολα σημεία και η επιδείνωση του να είναι ραγδαία. Μια πιθανή εμπλοκή του κεντρικού αγωγού λυμάτων της τουαλέτας ή μια απόφραξη αγωγού υδρορροής μπορεί να επιφέρει ραγδαία συμπτώματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τα κινητά συνεργεία της εταιρείας μας είναι πάντα διαθέσιμα και πλήρως εξοπλισμένα για κάθε είδους απόφραξη αποχέτευσης, μεταφορά υδάτινων όγκων από κλειστούς χώρους και τακτικές συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
Χρειάζομαι απόφραξη αποχέτευσής κουζίνας στην Νέα Ερυθραία, τι μπορώ να δοκιμάσω πριν σας καλέσω;

Για τα επικολλημένα λίπη και βρωμιές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα με τις σωληνώσεις θα βάλετε να ζεσταθούν 3-4 λίτρα νερό. Θα προσθέσετε μια κουταλιά του γλυκού απορρυπαντικό πιάτων. Λίγο πριν βράσει θα αδειάσετε σιγά σιγά το νερό στο στόμιο του νεροχύτη. Επαναλάβετε μέχρι να επανέλθει η ροή του νερού

Πότε θα χρησιμοποιήσετε την κάμερα απόφραξης;

Όταν το πρόβλημα βρίσκεται πολύ βαθιά στο δίκτυο και για να το εντοπίσουμε θα πρέπει ο τεχνικός να σκάψει πάνω στην γραμμή του νερού που έχει πρόβλημα. Επίσης όταν τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα η κάμερα είναι η πιο σύντομη λύση.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις στην Νέα Ερυθραία;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Να αγοράσω ένα πιεστικό αποφρακτικό του εμπορίου για λύσω το πρόβλημα απόφραξης;

Ένα κοινό πιεστικό μηχάνημα απόφραξης μπορεί να σας βοηθήσει κυρίως σε επιφανειακά προβλήματα και στον καθαρισμό των υδρορροών. Το μήκος που μπορεί να εισχωρήσει στις σωληνώσεις είναι αρκετά περιορισμένο. Το πιο σημαντικό μειονέκτημα όμως είναι πως τα οικονομικά πιεστικά υδροβολής δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ισχύ για να καθαρίσουν έντονες συσσωρεύσεις υλικών.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑΕπίλυση κάθε προβλήματος απόφραξης αποχέτευσης: Η αποφρακτική Νέας Ερυθραίας, έχει αποκτήσει τα τεχνικά μέσα και την εξειδικευμένη γνώση και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους αποφράξεις αγωγών της αποχέτευσης. Επιχειρούμε σε κάθε βάθος και επιλέγουμε πάντα την πιο κατάλληλη και ασφαλή μέθοδο για το δίκτυο σας.

Στις αποφράξεις στην Νέα Ερυθραία οι βασικότερες μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσουμε είναι οι ηλεκτρικοί περιστροφικοί αποφρακτήρες, υδροηλεκτρικά πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα, ατσάλινες βέργες και διεισδυτικά ριζοκοπτικά μηχανήματα. Οι εργασίες μας είναι μη επεμβατικές στον χώρο σας και εντελώς ασφαλείς και αθόρυβες. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε για κάθε είδους απόφραξη. Τρόποι αντιμετώπισης, σπιτικές μέθοδοι και χρήσιμες συμβουλές για να μην αντιμετωπίσετε ξανά σχετικά ζητήματα.

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και νιπτήρα μπάνιου | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Νέα Ερυθραία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ: Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου είναι τα δυο πιο συχνά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε από την αποχέτευση. Η συνεχής ροή των οικιακών αποβλήτων της κουζίνας και του μπάνιου κάποια στιγμή θα δημιουργήσει κατάλοιπα στον σωλήνα και απόφραξη.

Την απόφραξη νιπτήρα μπάνιου θα δημιουργήσει η συσσώρευση από τρίχες, σαπούνι, οδοντόκρεμα και προϊόντα μπάνιου.

Το ηλεκτροκίνητο σπιράλ απόφραξης (ατσαλίνα) μπορεί να μας μας δώσει πολύ γρήγορα αξιόπιστα αποτελέσματα. Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως η περιστροφή του σπιράλ καλωδίου, θα καθαρίσει εντελώς τα τοιχώματα των αγωγών από την παχύρευστη κρούστα λυμάτων.

Απόφραξη λεκάνης και μπανιέρας | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Νέα Ερυθραία

Το πουρί, το χαρτί τουαλέτας και κάθε είδους στέρεα αντικείμενα που πέφτουν στην αποχέτευση είναι κυρίως υπεύθυνα για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Αν παρατηρήσετε μόνιμα συμπτώματα θα πρέπει να ελέγξετε αν το πρόβλημα αφορά τον αγωγό της λεκάνης ή τον κεντρικό αγωγό λυμάτων.

Για την απόφραξη μπανιέρας υπεύθυνα είναι κυρίως τα μη υδατοδιαλυτά υλικά όπως το χαρτί, οι τρίχες και οι παχύρευστες κρέμες καλλωπισμού.

Για την απόφραξη μπανιέρας η ατσαλίνα είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος ενώ για την λεκάνη μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και το πιεστικό υδροβολής ανάλογα πόσο έντονη είναι η συσσώρευση υλικών στις σωληνώσεις.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίου | Νέα Ερυθραία

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Νέα Ερυθραία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ: Αν υπάρξει απόφραξη στον κεντρικό αγωγό της τουαλέτας, μπορεί να έχετε άμεσα επιστροφή οργανικών λυμάτων και οσμές από την αποχέτευσή. Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης θα διαταράξει την ροή των λυμάτων από τον χώρο σας προς τον δημόσιο κεντρικό αγωγό.

Οι κεντρικοί αγωγοί και τα φρεάτια είναι άμεσα αλληλεξαρτώμενα. Αν για παράδειγμα υπάρξει απόφραξη φρεατίου ή πρόβλημα στον μηχανοσίφωνα, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα και ο κεντρικός αγωγός της αποχέτευση

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα αποφράξουμε τον αγωγό και το φρεάτιο με το πιεστικό υδροβολής, Η αντλία πίεσης διαθέτει περιμετρικά ακροφύσια για τον απόλυτο καθαρισμό σε 360°.

Απόφραξη σιφωνιού | Νέα Ερυθραία

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Νέα Ερυθραία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ: Τα σιφώνια της αποχέτευσης υπάρχουν σε πολλά σημεία σε κάθε κτήριο. Από τα σιφώνια θα απομακρυνθεί το νερό και θα διοχετευτεί στο γενικό δίκτυο. Επιπλέον το σιφώνι θα φιλτράρει τις μυρωδιές των αποβλήτων και σε κάποιες περιπτώσεις θα ενώσει ξεχωριστά συστήματα της αποχέτευσης.

Η απόφραξη σιφωνιού θα επιφέρει άμεση δυσκολία απορρόφησης, δυσάρεστες μυρωδιές, υγρασία και πιθανόν αύξηση εντόμων. Η επίβλεψη από ειδικό είναι μια πολύ σωστή ενέργεια αν το πρόβλημα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απόφραξη υδρορροής | Νέα Ερυθραία

Αποφράξεις υδρορροών | Νέα Ερυθραία

Οι σωληνώσεις των υδρορροών απομακρύνουν το νερό της βροχής από την ταράτσα, την σκεπή και την ταράτσα προς τον κεντρικό αγωγό ομβρίων υδάτων. Η λειτουργία της υδρορροής θα αντιμετωπίσει πρόβλημα όταν επέλθει συσσώρευση από διάφορα σκουπίδια που περνάνε από τη σίτα του σιφωνιού προς την υδρορροή.

Η απόφραξη υδρορροής θα έχει ως βασικό συνεπακόλουθο την επιστροφή του νερού και την μεγάλη πίεση στους σωλήνες. Μια καλή λύση είναι να καθαρίζετε προληπτικά κάθε φθινόπωρο τις υδρορροές (από φύλλα, σκόνη κ.λπ.) για να μην φράξουν τον χειμώνα με τις βροχές.

Αποφράξεις με κάμερα | Νέα Ερυθραία

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Νέα Ερυθραία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – Αποφράξεις με κάμερα: Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι η πιο σύντομη και αξιόπιστη μέθοδος για κάθε περίπτωση απόφραξης. Επιπλέον είναι η είναι η μόνη μέθοδος που μπορείτε ουσιαστικά να δείτε τα αποτελέσματα των αποφράξεων.

Ο έλεγχος με κάμερα θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της αποχέτευσης σας ενώ μπορούμε να σας παρέχουμε το βίντεο για να μπει στο αρχείο σας..

Με αυτή την προσέγγιση στο πρόβλημα θα γλιτώσετε χρόνο, δυναμικές στον χώρο εργασίες και αξιόπιστα και ασφαλή αποτελέσματα.

Πως να κάνετε την απόφραξη τουαλέτας με ατσαλίνα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ Συμβουλές αποφράξεων: Αρχικά για να προστατέψετε την επιφάνεια της λεκάνης από γρατζουνιές, μπορείτε να τυλίξετε το σπιράλ άξονα με λίγη πλαστική μεμβράνη, όχι σφιχτά. Τα βήματα είναι τα εξής:

 • Φορέστε τα γάντια σας και εισχωρήστε τον ελαστικό καλώδιο στην λεκάνη
 • Με το χερούλι προωθήστε πιο βαθιά την ατσαλίνα μέχρι να εντοπίσετε αντίσταση στην διαδρομή
 • Περιστρέψτε το χερούλι για να διαλύσετε το εμπόδιο
 • Συνεχίστε μέχρι να μην εντοπίσετε αντίσταση η ανωμαλία στην δίοδο των λυμάτων
 • Στο τέλος αδειάστε αρκετό ζεστό (όχι βραστό) νερό στην λεκάνη.

  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στη Νέα Ερυθραία, σε οποιοδήποτε χώρο ζητηθεί


  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

  Νέα Ερυθραία

  Η Νέα Ερυθραία (14671)είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Κηφισιάς, μαζί με την Κηφισιά και την Εκάλη, στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Η Νέα Ερυθραία ιδρύθηκε από Έλληνες Μικρασιάτες πρόσφυγες από την περιοχή της Ερυθραίας χερσονήσου της Μικράς Ασίας, οι οποίοι κατέφυγαν στην Κηφισιά μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 .

  Η ενότητα των δήμων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας αρχίζει από τις πλάγιες της Πεντέλης και με συνεχείς κατωφέρειες, στην αρχή πιο απότομες και μετά ήπιες , καταλήγει στον Κηφισό ποταμό. Η περιοχή τέμνεται από το ρέμα Κοκκιναρά – Πύρνας, το οποίο διασχίζει ολόκληρο το δήμο Κηφισιάς και συγκλίνει δυτικά με το Κηφισό ποταμό. Νότια και δυτικά ο ορίζοντας προς το Λεκανοπέδιο της Αθηνάς είναι ελεύθερος. Στο Καστρί (ανατολικά της λεωφόρου Βενιζέλου) το έδαφος είναι λοφώδες, ενώ στο υπόλοιπο μέρος του δήμου -κατά βάση- πεδινό.