ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Η απόφραξη σωλήνων της αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει ένα ντόμινο προβλημάτων στο δίκτυο με τελικό αποτέλεσμα να υπολειτουργεί ή να μην λειτουργεί καθόλου. Η αποχέτευση των κτιρίων πρέπει να διοχετεύσει τα οικιακά λύματα που παράγουμε και τα νερά της βροχής στο γενικό δίκτυο. Είναι λογικό σε ένα πυκνό σύμπλεγμα σωληνώσεων που εξυπηρετεί τόσα απόβλητα καθημερινά, κάτι να πάει στραβά. Εμείς μπορούμε να καλύψουμε αυτή σας την ανάγκη με αποτελεσματικές εφαρμογές και με δωρεάν διάγνωση του προβλήματος. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Υπηρεσίες από 15 ευρώ.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ 24 ΩΡΕΣ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΆμεσες υπηρεσίες: Η αποχέτευση συνήθως δεν χαλάει από την μια μέρα στην άλλη. Ωστόσο τις περισσότερες φορές δεν θα αντιληφθούμε το πρόβλημα παρά μόνο όταν θα παρατηρήσουμε έντονα συμπτώματα. Η ένταση των συμπτωμάτων μπορεί να είναι από κακή αποστράγγιση του νερού μέχρι απότομες υπερχειλίσεις αποβλήτων. Η άμεση αντίδραση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το παν, κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά και γι’ αυτό έχουμε διαθέσιμα οχήματα όλο το 24ωρο και όλες τις αργίες του χρόνου. Τα κινητά συνεργεία είναι πλήρως εξοπλισμένα για κάθε είδους απόφραξη αποχέτευσης, μεταφορά υδάτινων όγκων από κλειστούς χώρους και τακτικές συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αντιμετωπίζω απόφραξη νιπτήρα στο Νέο Ηράκλειο, τι μπορώ να δοκιμάσω πριν σας καλέσω;

Τοποθετήστε έναν κουβά κάτω από τον σωλήνα του νιπτήρα έτσι ώστε το νερό του σωλήνα να πέσει μέσα. Ξεβιδώστε τις ενώσεις του σωλήνα διαδοχικά. Αν σας δυσκολεύει, χρησιμοποιήστε έναν κάβουρα. Μετακινήστε τον του σωλήνα και καθαρίστε τον από ότι υλικά βλέπετε. Επανασυνδέστε και δοκιμάστε αν πέτυχε η απόφραξη.

Πως να κάνω την απόφραξη της μπανιέρας από τρίχες με μια κρεμάστρα;

Κόψτε την κρεμάστρα σε ένα σημείο και δημιουργήστε στην άκρη ένα μικρό άγκιστρο. Τοποθετήστε ένα κατσαβίδι στη στόμιο της μπανιέρας και στρέψτε το για να το μετακινήσετε. Εισχωρήστε το σύρμα της κρεμάστρας με τη μεριά του άγκιστρου από την τρύπα της μπανιέρας και προσπαθήστε να μετακινήσετε τρίχες και σκουπίδια από τον σωλήνα.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Πως δουλεύει η ατσαλίνα απόφραξης;

Η ατσαλίνα είναι ένα ελαστικό μεταλλικό καλώδιο με σπειρωτή επιφάνεια. Με μια περιστρεφόμενη μανιβέλα περιστρέφεται ενώ μπορείτε να προωθήσετε βαθύτερα και τον άξονα. Στο σημείο της διαδρομής που θα βρείτε αντίσταση σημαίνει πως υπάρχει εμπόδιο και απόφραξη. Γυρίστε σιγά σιγά την μανιβέλα μέχρι να μην βρίσκετε αντίσταση. Δοκιμάστε την λειτουργία αποχέτευσης

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΕπίλυση κάθε προβλήματος απόφραξης αποχέτευσης: Η αποφρακτική Νέου Ηρακλείου μπορεί να σας δώσει μόνιμες λύσεις για κάθε αποφρακτικό ζήτημα, όπου και αν υπάρχει στο δίκτυο της αποχέτευσης. Θα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τη γενικότερη κατάσταση της αποχέτευσης, το μέγεθος της επιβάρυνσης και την παλαιότητα των αγωγών. Βάσει των στοιχείων που θα συλλέξουμε θα επιλέξουμε και την πιο κατάλληλη μέθοδο για να το αντιμετωπίσουμε χωρίς να τραυματίσουμε κάποιον εύθραυστο αγωγό.

Στις αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο οι βασικότερες μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσουμε είναι οι ηλεκτρικοί περιστροφικοί αποφρακτήρες, υδροηλεκτρικά πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα, ατσάλινες βέργες και διεισδυτικά ριζοκοπτικά μηχανήματα. Οι εργασίες μας είναι μη επεμβατικές στον χώρο σας και εντελώς ασφαλείς και αθόρυβες.

Απόφραξη νεροχύτη και νιπτήρα | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Νέο Ηράκλειο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου συμβαίνει τις περισσότερες φορές ως αποτέλεσμα της επικόλλησης μαγειρικού ελαίων και απορρυπαντικού στις σωληνώσεις.

Ο ηλεκτροκίνητος ατσάλινος αποφρακτήρας (ατσαλίνα) μπορεί να μας δώσει άρτια αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρόνο. Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως η περιστροφή του σπιράλ καλωδίου, θα καθαρίσει εντελώς τα τοιχώματα των αγωγών από την παχύρευστη κρούστα λυμάτων.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Νέο Ηράκλειο

Η κακή απορρόφηση των αποβλήτων και η συνεχής παρουσία υπολειμμάτων στην επιφάνεια του νερού μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα που μας δείχνει την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Το κακό σε αυτή τη περίπτωση είναι πως η κατάσταση με τον χρόνο δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο αλλά προς το χειρότερο.

Για την απόφραξη μπανιέρας υπεύθυνα είναι κυρίως τα μη υδατοδιαλυτά υλικά όπως το χαρτί, οι τρίχες, οι παχύρευστες κρέμες καλλωπισμού και διάφορα μικρά σε μέγεθος υλικά που θα μπουν από το στόμιο της μπανιέρας. Για την απόφραξη μπανιέρας η ατσαλίνα είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος ενώ για την λεκάνη μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και το πιεστικό υδροβολής ανάλογα τις συνθήκες του προβλήματος.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης | Νέο Ηράκλειο

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Νέο Ηράκλειο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αν εντοπίσετε εσείς και οι υπόλοιποι ένοικοι του κτιρίου κοινά συμπτώματα από το αποχετευτικό δίκτυο είναι πολύ πιθανό να έχει φράξει κάποιος κεντρικός αγωγός. Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης μπορεί να συμβεί στο σύστημα λυμάτων ή σε αυτό που εξυπηρετεί τα νερά της βρο΄χης.

Τα φρεάτια είναι άλλο ένα κομμάτι του δικτύου που έχει μεγάλη σημασία για την διοχέτευση των ομβρίων υδάτων στο γενικό δίκτυο. Αν αντιμετωπίσετε απόφραξη φρεατίου ή δυσλειτουργία στον μηχανοσίφωνα μπορεί να έχετε επιστροφή λυμάτων. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να διαγνωστεί το σημείο που υπάρχει το εμπόδιο στον αγωγό. Το πιεστικό αποφρακτικό υδροβολής είναι το εργαλείο που θα καθαρίσει εντελώς τον κεντρικό αγωγό και τα φρεάτια.

Απόφραξη σιφωνιού | Νέο Ηράκλειο

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Νέο Ηράκλειο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Η απόφραξη σιφωνιού μπορεί να συμβεί σε πολλά σημεία στην αποχέτευση. Στο μπαλκόνι, στην κουζίνα και στο μπάνιο, τα σιφώνια είναι οι βασικές είσοδοι του νερού και των λυμάτων που παράγει ο άνθρωπος. Εκτός από την αποστράγγιση των υδάτων το σιφώνι θα φιλτράρει τις οσμές από την αποχέτευση ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα ενώσει και διαφορετικά συστήματα σωληνώσεων προς τον κεντρικό αγωγό.

Τα κυριότερα συμπτώματα ενός σιφωνιού που έχει φράξει είναι η δυσλειτουργική απορρόφηση του νερού και οι οσμές και υγρασία από την αποχέτευση. Τα σιφώνια είναι σημαντικό να τα καθαρίσετε μια με δυο φορές τον χρόνο με απλά μέσα όπως σόδα και ζεστό νερό. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ σχετικό ζήτημα.

Απόφραξη υδρορροής | Νέο Ηράκλειο

Αποφράξεις υδρορροών | Νέο Ηράκλειο

Το σύστημα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων των κτιρίων βασίζει την λειτουργία του στις κάθετες και οριζόντιες υδρορροές. Οι συγκεκριμένοι αγωγοί θα κατευθύνουν το νερό της βροχής από τη σκεπή, την ταράτσα και τα μπαλκόνια στην κεντρική αποχέτευση.

Η απόφραξη υδρορροής θα έχει ως βασικό συνεπακόλουθο την επιστροφή του νερού και την μεγάλη πίεση στους σωλήνες. Η πιθανότητα να υπάρξει βλάβη ή διαρροή θα είναι μεγάλη γι’ αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα. Η υδρορροή θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απόφραξης κυρίως τις μέρες έντονων βροχοπτώσεων. Ο καθαρισμός τους μια φορά τον χρόνο, συνήθως το φθινόπωρο, είναι πολύ σημαντικός .

Αποφράξεις με κάμερα | Νέο Ηράκλειο

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Νέο Ηράκλειο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα: Οι αποφράξεις με κάμερα είναι η μόνη μέθοδος που μπορείτε ουσιαστικά να δείτε τα αποτελέσματα των αποφρακτικών εργασιών. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι πως ο τεχνικός θα αποκτήσει εικόνα του σημείου που πρέπει να επέμβει σε ζωντανό χρόνο και σε υψηλή ανάλυση εικόνας. Αυτό θα εξασφαλίσει σύντομες εργασίες, μη επεμβατικές στον χώρο για να βρούμε το πρόβλημα στην γραμμή και με καμία πιθανότητα άστοχης διάγνωσης.

Πως δουλεύει η κάμερα απόφραξης: Η κάμερα θα εισχωρήσει στις σωληνώσεις μέσω ενός ανθεκτικού καλωδίου που στην άκρη του διαθέτει μια μικρή αδιάβροχη κάμερα. Το μήκος που μπορεί να καλύψει είναι δεκάδες μέτρα ενώ διαθέτει ισχυρό φωτισμό LED. Στο τέλος της εφαρμογής ο πελάτης μπορεί να το αποκτήσει βίντεο του ελέγχου σε ψηφιακή μορφή σε USB ή κάρτα SD.

Πως να κάνετε αποφράξεις με κόκα κόλα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Συμβουλές: Η κόκα κόλα που όλοι γνωρίζουμε περιέχει φωσφορικό και κιτρικό οξύ. Τα δύο αυτά οξέα αντιδρούν με τα οξέα από λίπη και οργανικά λύματα που βρίσκουμε στην αποχέτευση. Εσείς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ιδιότητες για να αποφράξετε την αποχέτευση.

Η βασική λογική είναι πως αδειάζουμε 2-3 λίτρα κόκα κόλας και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Στην λεκάνη είναι προτιμότερο να το δοκιμάσετε πριν τον ύπνο έτσι ώστε να μην πέσει νερό στη λεκάνη για όσο περισσότερες ώρες. Το πρωί θα αδειάσετε 4 λίτρα ζεστό (όχι βραστό) νερό στην λεκάνη. Στον νεροχύτη θα ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και καλό είναι πριν τον ξεπλύνετε να να έχουν περάσει τουλάχιστον 2-3 ώρες. Μπορείτε να το εφαρμόσετε για απόφραξη αλλά και για προληπτικό καθάρισμα.

  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στο Νέο Ηράκλειο, σε οποιοδήποτε χώρο ζητηθεί


  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  Νέο Ηράκλειο

  Το Ηράκλειο Αττικής (141 21) είναι Δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στο βόρειο τομέα. Ο Δήμος περιλαμβάνει το Πολιτιστικό Κέντρο στο οποίο στεγάζονται η δημοτική βιβλιοθήκη, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και έκθεσης, το δημοτικό θέατρο, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και η “Βίλλα Στέλλα” όπου γίνεται ο Ανοιχτός Κύκλος Διαλέξεων, εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες εκδηλώσεις.

  Αποτελούν κέντρα στα οποία η συγκέντρωση των πολιτών είναι μεγάλη καθώς ξεφεύγουν, έρχοντας σε επαφή με τη μουσική, το θέατρο, την ποίηση και το χορό. Επίσης ο Δήμος περιλαμβάνει τα Πνευματικά Κέντρα Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας και Αγίου Λουκά, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94 FM» και το θερινό κινηματογράφο «Νοσταλγία».

  Από το κέντρο του δήμου διέρχεται ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος από τον ομώνυμο Σταθμό Ηρακλείου. Το 2004 κατασκευάστηκε και ο σταθμός Ηρακλείου του Προαστιακού σιδηρόδρομου που εξυπηρετεί τη βόρεια πλευρά του δήμου. Επιπλέον είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένες οι λεωφορειακές γραμμές προς τους όμορους δήμους, καθώς και η δημοτική συγκοινωνία με αφετηρία το σταθμό του ηλεκτρικού.