ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ: Οι συχνές δυσλειτουργίες της αποχέτευσης μπορεί να σας δυσκολέψουν πολ΄ύ την καθημερινότητα, Αν αντιμετωπίσετε μόνιμα κακή απορρόφηση των λυμάτων οσμές και υγρασία από την αποχέτευση ίσως πρέπει να επιληφθεί του θέματος ένας εξειδικευμένος τεχνικός αποφράξεων. Η εταιρεία μας διαθέτει τα τεχνικά μέσα και την εμπειρία σύντομες και αθόρυβες εφαρμογές απόφραξης. Επιπλέον σας προσφέρουμε πάντα δωρεάν διάγνωση. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ: Υπηρεσίες από 15 ευρώ

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ 24 ΩΡΕΣ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥΔιαθεσιμότητα 24 ώρες: Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια συμπτώματα αλλά και με την ένταση θα προκύψουν από μια εμπλοκή κάποιου αγωγού. Σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων ή σε ένα απότομο φράξιμο κεντρικού αγωγού οι συνέπειες μπορεί να είναι ραγδαίες με έντονες υπερχειλίσεις αποβλήτων και διαρροές σωλήνων της αποχέτευσης. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι διαθέτει αποφρακτικά συνεργεία όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις αργίες του χρόνου. Δεν θα αλλάξει τίποτα το επίπεδο των υπηρεσιών μας είτε μας καλέσετε μέρα ή νύχτα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΠΑΓΟΥ
Χρειάζομαι απόφραξη υδρορροής στον Χολαργό, τι μπορώ να δοκιμάσω πριν σας καλέσω;

Μετακινήστε με ένα κατσαβίδι τη σίτα εισόδου της υδρορροής. Εισχωρήστε το λάστιχο βρύσης από την είσοδο και προωθήστε μέσα στην σωλήνωση. Δυναμώστε την ένταση της βρύσης σιγά σιγά, όσο βλέπετε πως το νερό δεν επιστρέφει ανοίξτε και άλλο την ένταση. Όταν παρατηρήσετε πως το νερό απομακρύνεται χωρίς δυσκολία σημαίνει πως η απόφραξη της υδρορροής πέτυχε.

Πότε θα χρησιμοποιήσετε την κάμερα απόφραξης;

Όταν το πρόβλημα βρίσκεται πολύ βαθιά στο δίκτυο και για να το εντοπίσουμε θα πρέπει ο τεχνικός να σκάψει πάνω στην γραμμή του νερού που έχει πρόβλημα. Επίσης όταν τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα η κάμερα είναι η πιο σύντομη λύση.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις σε Παπάγου – Χολαργό;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Να αγοράσω ένα πιεστικό αποφρακτικό του εμπορίου για λύσω το πρόβλημα απόφραξης;

Ένα κοινό πιεστικό μηχάνημα απόφραξης μπορεί να σας βοηθήσει κυρίως σε επιφανειακά προβλήματα και στον καθαρισμό των υδρορροών. Το μήκος που μπορεί να εισχωρήσει στις σωληνώσεις είναι αρκετά περιορισμένο. Το πιο σημαντικό μειονέκτημα όμως είναι πως τα οικονομικά πιεστικά υδροβολής δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ισχύ για να καθαρίσουν έντονες συσσωρεύσεις υλικών.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥΕπίλυση κάθε προβλήματος απόφραξης αποχέτευσης: Η αποφρακτική Χολαργού μπορεί να σας δώσει μόνιμες λύσεις για κάθε αποφρακτικό ζήτημα, όπου και αν υπάρχει στο δίκτυο της αποχέτευσης. Θα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τη γενικότερη κατάσταση της αποχέτευσης, το μέγεθος της επιβάρυνσης και την παλαιότητα των αγωγών. Βάσει των στοιχείων που θα συλλέξουμε θα επιλέξουμε και την πιο κατάλληλη μέθοδο για να το αντιμετωπίσουμε χωρίς να τραυματίσουμε κάποιον εύθραυστο αγωγό.

Στις αποφράξεις στον Χολαργό – Παπάγου οι βασικότερες μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσουμε είναι οι ηλεκτρικοί περιστροφικοί αποφρακτήρες, υδροηλεκτρικά πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα, ατσάλινες βέργες και διεισδυτικά ριζοκοπτικά μηχανήματα. Οι εργασίες μας είναι μη επεμβατικές στον χώρο σας και εντελώς ασφαλείς και αθόρυβες.

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και νιπτήρα μπάνιου | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΠΑΓΟΥ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Χολαργός – Παπάγου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ: Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου είναι ίσως η επιτομή των πιο συχνών προβλημάτων αποχέτευσης. Η συνεχής ροή οικιακών λυμάτων της κουζίνας και του μπάνιου κάποια στιγμή θα δημιουργήσει μια σκληρή επίστρωση στα τοιχώματα των αγωγών

Ο ελαστικός σπειρωτός άξονας του αποφρακτήρα (ατσαλίνα απόφραξης) μπορεί να εισέλθει εύκολα στην σωλήνωση και να προσεγγίσει το εμπόδιο. Το περιστροφικό μηχάνημα θα στρέψει με ταχύτητα την ατσαλίνα με αποτέλεσμα να καθαρίσει ιδανικά τα τοιχώματα και το εμπόδιο στον σωλήνα.

Απόφραξη λεκάνης και μπανιέρας | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΠΑΓΟΥ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Χολαργός – Παπάγου

Η απόφραξη λεκάνης συμβαίνει από την συσσώρευση από τρίχες, χαρτί, μικροαντικείμενα και οργανικές εναποθέσεις. Αν δεν μετακινήσετε τα συγκεκριμένα εμπόδια, η συσσώρευση υλικών θα γίνει πιο έντονη με κίνδυνο υπερχείλισης οργανικών αποβλήτων.

Όταν πραγματοποιούμε απόφραξη μπανιέρας τα παγιδευμένα σκουπίδια που βρίσκουμε είναι μη υδατοδιαλυτά υλικά όπως τρίχες, νήμα δοντιών, χαρτί και άλλα στέρεα υλικά.

Για την απόφραξη μπανιέρας η ατσαλίνα είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος ενώ για την λεκάνη μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και το πιεστικό υδροβολής αν η συσσώρευση υλικών είναι πιο έντονη.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίου | Χολαργός - Παπάγου

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Χολαργός – Παπάγου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ: Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης είναι από τα χειρότερα αποχετευτικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Ένα πλήρως λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα πρέπει να έχει πάντα καλή ροή των λυμάτων προς την κεντρική αποχέτευση και από εκεί στο δημόσιο δίκτυο.

Σχετικό ζήτημα μπορεί να δημιουργήσει και η απόφραξη φρεατίου καθώς το φρεάτιο διοχετεύει τα νερά της βροχής στον αντίστοιχο κεντρικό αγωγό ομβρίων υδάτων.

Το πιεστικό αποφρακτικό υδροβολής είναι το εργαλείο που μπορεί να καθαρίσει εντελώς τον κεντρικό αγωγό και τα φρεάτια από κλαδιά, χώμα, μπάζα και οργανικά απόβλητα. Σε σπάνιες περιπτώσεις κάποια ρίζα δέντρου θα δημιουργήσει φραγή σε αγωγό ή στο φρεάτιο. Ο τεχνικός μπορεί να επιλύσει και αυτό το ζήτημα με χρήση μηχανήματος κοπής ριζών.

Απόφραξη σιφωνιού | Χολαργός - Παπάγου

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Χολαργός – Παπάγου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ: Τα σιφώνια της αποχέτευσης υπάρχουν σε πολλά σημεία σε κάθε κτήριο και η σημασία τους είναι πολύ μεγάλη. Τα σιφώνια είναι οι πύλες εισόδου των οικιακών λυμάτων και του νερού της βροχής προς το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης. Επιπλέον είναι ο βασικότερος παράγοντας εξουδετέρωσης οσμών από την αποχέτευση.

Η απόφραξη σιφωνιού μπορεί να συμβεί στο μπάνιο, στη κουζίνα, στις βεράντες και στην ταράτσα. Οι αποφράξεις και ο έλεγχος των σιφωνιών του μπαλκονιού, του δαπέδου και του μπάνιου θα κρατήσει το δίκτυο σας σε άριστη κατάσταση. Οι συνέπειες μπορεί να είναι η αδυναμία αποστράγγισης, οι δυσάρεστες οσμές και η ανάπτυξη υγρασίας και εντόμων.

Απόφραξη υδρορροής | Χολαργός - Παπάγου

Αποφράξεις υδρορροών | Χολαργός – Παπάγου

Τα συμπτώματα από την απόφραξη υδρορροής θα τα δούμε κυρίως τις μέρες έντονων βροχοπτώσεων. Η λειτουργία της υδρορροής θα αντιμετωπίσει πρόβλημα όταν επέλθει συσσώρευση από διάφορα σκουπίδια που περνάνε από τη σίτα του σιφωνιού προς την υδρορροή.

Το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλη πίεση στους αγωγούς, διαρροές και πιθανές πλημμύρες σε υπόγειους χώρους. Η συντήρηση και ο καθαρισμός κάθε σωλήνα υδρορροής το φθινόπωρο θα σας εξασφαλίσει την ομαλή του λειτουργία των χειμώνα.

Αποφράξεις με κάμερα | Νέο Ηράκλειο

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Χολαργός – Παπάγου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ – Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα: Οι αποφράξεις με κάμερα είναι η πιο ενδεδειγμένη προσέγγιση όταν οι ιδιαίτερες συνθήκες θα κάνουν πολύ δύσκολη την διαδικασία εντοπισμού του προβλήματος. Επιπλέον είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε εικόνα της αποχέτευσης σας πριν και μετά τις εργασίες αποφράξεων.

Διαδικασία απόφραξης με κάμερα: Μια μικροσκοπική κάμερα είναι τοποθετημένη στην ακμή ενός εύκαμπτου ελαστικού άξονα. Η κάμερα έχει δυνατότητα καταγραφής και εγγραφής σε υψηλή ανάλυση εικόνας ενώ διαθέτει και φωτισμό LED.

Ο τεχνικός θα προωθήσει την κάμερα στη γραμμή σωλήνωσης που έχει εμπλοκή. Όταν προσεγγίσει το σημείο θα δούμε σε ζωντανό χρόνο την φύση της απόφραξης και την κατάσταση του αγωγού. Έτσι θα επιλέξουμε την πιο κατάλληλη μέθοδο και θα επιχειρήσουμε στο επίκεντρο του προβλήματος.

Κάντε αυτό για αποφράξεις νεροχυτών από υπολείμματα τροφής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ – Συμβουλές: Ο νεροχύτης θα βουλώσει τις περισσότερες φορές από την συσσώρευση τροφών και λίπους στην αποχέτευση. Το διάλυμα από σόδα, ξύδι και λεμόνι θα μας εξασφαλίσει την απόφραξη και τον αρωματισμό της αποχέτευσης της κουζίνας.

 • Αδειάστε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στο στόμιο του νεροχύτη
 • Αδειάστε με τον ίδιο τρόπο μισό φλιτζάνι ξύδι
 • Ζεστάνετε 4 λίτρα νερό στην κατσαρόλα ή τον βραστήρα
 • Μετά από δέκα λεπτά αδειάστε το νερό απευθείας στο στόμιο του νεροχύτη
 • Δοκιμάστε αν επανήλθε η ροή του νερού
 • Αδειάστε τον χυμό 1 λεμονιού για άρωμα φρεσκάδας από το σιφώνι

  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στον Χολαργό, σε οποιοδήποτε χώρο ζητηθεί


  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ

  Δήμος Παπάγου – Χολαργού

  Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού βρίσκεται στο Βόρειο Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής και απαρτίζεται από τις ενότητες Παπάγου και Χολαργού, έδρα του οποίου είναι ο τελευταίος.

  Ο Δήμος Παπάργου-Χολαργού συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τους σταθμούς του μετρό Εθνική Άμυνα στο Πεντάγωνο, Νομισματοκοπείο και Χολαργός, επί της λεωφόρου Μεσογείων η οποία συνδέει την Αθήνα με τα Μεσόγεια Αττικής. Ο οδικός δακτύλιος ολοκληρώνεται με την Περιφερειακή Υμηττού και τη λεωφόρο Κατεχάκη.

  Η δημιουργία του παραδοσιακού οικισμού του Χολαργού χρονολογείται το 1930 όταν αγροτικός συνεταιρισμός επεδίωξε να ιδρύσει ένα εξοχικό προορισμό στα όρια της παλαιάς Κοινότητος Χαλανδρίου, ενώ το 1950 δημιουργήθηκε ο οικισμός του Παπάγου για τις ανάγκες στέγασης των στρατιωτικών, λόγω και των γειτονικών διοικητικών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Πυρήνας του σύγχρονου συνοικισμού είναι η Πλατεία μπροστά στο Άλσος του Χολαργού στο οποίο οδηγεί η μεγαλοπρεπής πευκόφυτη οδός Περικλέους στην αρχή της οποίας στέκει ο ανδριάς του Περικλέους.