ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – 210 80 000 14

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ: Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου μια αποχέτευση, βουλώνει ξανά και ξανά, χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο. Οι υποψίες είναι πολλές, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αφού οι αποχετεύσεις μας δεν είναι εμφανείς. Ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που σε αυτό το τόσο σημαντικό σύστημα της ιδιοκτησίας, δεν δίνουμε την σημασία που χρειάζεται. Ωστόσο κάποιο φράξιμο που επιμένει είναι σοβαρό και χρειάζεται μια πιο εκτεταμένη διερεύνηση και αντιμετώπιση. Και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ.  Η εταιρεία μας, μπορεί να σας εξυπηρετήσει και σε αυτό το κομμάτι των αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας, εκτός από τις αποφράξεις και τους καθαρισμούς των αποχετεύσεων, είναι εξειδικευμένοι και στην στο να εντοπίζουν το πρόβλημα φραγής. Μη χάνετε χρόνο, καλέστε μας τώρα και προγραμματίστε το ραντεβού σας στο 210 80 000 14.

Άμεσες αποφράξεις αποχετεύσεων με κάμερα
Άμεσες αποφράξεις αποχετεύσεων με κάμερα

Άμεσες αποφράξεις αποχετεύσεων με κάμερα

Αυτή είναι μια μέθοδος, όπου μια αδιάβροχη κάμερα με εύκαμπτο καλώδιο συνδέεται με την οθόνη. Αυτό ωθείται προς το εσωτερικό των σωληνώσεων. Με αυτό τον τρόπο οι τεχνικοί μας ερευνούν τυχόν προβλήματα στην αποχέτευση. Οι αποφράξεις αποχέτευσης με κάμερα γίνονται από εξειδικευμένο συνεργείο και εντοπίζουν ελαττώματα και ζημιές που ενδεχομένως έχουν υποστεί οι σωληνώσεις. Αφού ολοκληρωθεί, μπορούμε να σας παραδώσουμε όλη την εργασία αποθηκευμένη σε κάρτα μνήμης προς μελλοντική σας χρήση.

Όπως καταλαβαίνετε η κάμερα είναι ένα εργαλείο που εισχωρεί και δίνει εικόνα της κατάστασης, εκεί όπου κανένας άλλος δεν μπορεί. Πιθανές αιτίες που έχουν καταγραφεί και εντοπιστεί, είναι ρίζες δέντρων. Αυτές αναζητούν υγρασία, διάφορα αντικείμενα, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά λάθη και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η κάμερα διάγνωσης είναι σημαντική για την αποχέτευση.

Έχουμε καθαρή εικόνα του προβλήματος

Η απόφραξη αποχέτευσης με τη χρήση κάμερας εδώ και χρόνια βοηθά τους ιδιοκτήτες ακινήτων να μην μπαίνουν στην διαδικασία να σκάβουν. Δηλαδή να χαλάνε κήπους, αυλές ή άλλα σημεία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Με την χρήση της κάμερας υψηλής ευκρίνειας, αποκτούμε πρόσβαση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και τις σωλήνες. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα. Είτε είναι μια καθίζηση, κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ρίζες από δέντρα, σπασίματα, κάποιο κατασκευαστικό λάθος ή και κάποια κλειστά φρεάτια, με την κάμερα θα έχουμε μια πλήρη εικόνα.

Έτσι δεν θα χρειαστεί να γίνουν σκαψίματα ή άλλες εργασίες και δεν θα σπαταλήσετε επιπλέον χρήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα σας προταθεί η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του δικού σας αποκλειστικά προβλήματος. Γλιτώνετε χρόνο, κόπο και χρήματα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία  είναι ένα δώρο στον κόσμο των αποχετεύσεων! Έχουμε τα μέσα να σας προσφέρουμε αποτελεσματικές αποφράξεις στο Μαρούσι και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ