ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – 210 80 000 14

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ : Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου μια αποχέτευση, βουλώνει ξανά και ξανά, χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο. Οι υποψίες είναι πολλές, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αφού οι αποχετεύσεις μας δεν είναι εμφανείς. Ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που σε αυτό το τόσο σημαντικό σύστημα της ιδιοκτησίας, δεν δίνουμε την σημασία που χρειάζεται. Ωστόσο κάποιο φράξιμο που επιμένει είναι σοβαρό και χρειάζεται μια πιο εκτεταμένη διερεύνηση και αντιμετώπιση. Οι αποφράξεις με κάμερα είναι η πιο χρήσιμη ενέργεια που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Πότε διενεργείτε αποφράξεις με κάμερα;

Οι αποφράξεις με κάμερα θα προτιμηθούν όταν είναι αδύνατον να εντοπιστεί το πρόβλημα με γυμνό μάτι και αντί αυτού πρέπει να επέμβουμε δυναμικά και να ανοίξουμε τρύπα στο πάτωμα ή τον τοίχο. Επίσης όταν ζητηθεί από τον πελάτη ο χρόνος εργασιών να είναι σύντομος .

Σε ποια άλλη περίπτωση χρησιμοποιείτε την κάμερα ελέγχου σωληνώσεων;

Σε περιπτώσεις ενδεχόμενης αγοράς ακινήτου ένας ενδελεχής έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να σας δώσει ολοκληρωμένη εικόνα πριν προχωρήσετε στην επικύρωση της.

Πως διαμορφώνεται το κόστος;

Βάσει του μήκους της γραμμής που θα ελεγχθεί στο δίκτυο κατά κύριο λόγο. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό διάγνωσης σωλήνων.

Αποφράξεις με κάμερα: Διαδικασία

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι μια μέθοδος, όπου μια αδιάβροχη κάμερα με εύκαμπτο καλώδιο συνδέεται με την οθόνη. Το καλώδιο ωθείται προς το εσωτερικό των σωληνώσεων. Η κάμερα διαθέτει φακό LED και αισθητήρες απόστασης. Με αυτό τον τρόπο οι τεχνικοί μας ερευνούν τυχόν προβλήματα στην αποχέτευση με υψηλή ακρίβεια. Η εικόνα σε ζωντανό χρόνο θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε σπασίματα αγωγών, αντικείμενα που δημιουργούν στένωση στους σωλήνες και υπόγειες ρίζες που εισχωρούν στο σύστημα αποχέτευσης.

Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος, μπορούμε να σας παραδώσουμε όλη την εργασία αποθηκευμένη σε κάρτα μνήμης προς μελλοντική σας χρήση. Η χρήση κάμερας είναι ο πιο εξασφαλισμένος τρόπος για να γνωρίζετε την κατάσταση του δικτύου σας, πριν και μετά τις εργασίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

    Έχουμε καθαρή εικόνα του προβλήματος

    Η απόφραξη αποχέτευσης με τη χρήση κάμερας εδώ και χρόνια βοηθά τους ιδιοκτήτες ακινήτων να μην μπαίνουν στην διαδικασία να σκάβουν. Δηλαδή να χαλάνε κήπους, αυλές ή άλλα σημεία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Με την χρήση της κάμερας υψηλής ευκρίνειας, αποκτούμε πρόσβαση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και τις σωλήνες. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα. Είτε είναι μια καθίζηση, κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ρίζες από δέντρα, σπασίματα, κάποιο κατασκευαστικό λάθος ή και κάποια κλειστά φρεάτια, με την κάμερα θα έχουμε μια πλήρη εικόνα.

    Έτσι δεν θα χρειαστεί να γίνουν σκαψίματα ή άλλες εργασίες και δεν θα σπαταλήσετε επιπλέον χρήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα σας προταθεί η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του δικού σας αποκλειστικά προβλήματος. Γλιτώνετε χρόνο, κόπο και χρήματα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία  είναι ένα δώρο στον κόσμο των αποχετεύσεων! Έχουμε τα μέσα να σας προσφέρουμε αποτελεσματικές αποφράξεις σε όλα τα βόρεια προάστια.

    Όπως καταλαβαίνετε η κάμερα είναι ένα εργαλείο που εισχωρεί και δίνει εικόνα της κατάστασης, εκεί όπου κανένας άλλος δεν μπορεί. Πιθανές αιτίες που έχουν καταγραφεί και εντοπιστεί, είναι ρίζες δέντρων. Αυτές αναζητούν υγρασία, διάφορα αντικείμενα, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά λάθη και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η κάμερα διάγνωσης είναι σημαντική για την απόφραξη αποχέτευσης.