ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 210 80 000 14

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:  Η καλύτερη από την θεραπεία είναι η πρόληψη . Η εταιρεία μας, σας προσφέρει τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης του ακινήτου σας. Έτσι σας εξασφαλίζει ότι θα αποφευχθούν οι περιττές ζημιές στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επίσης θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τις δαπάνες και την αναστάτωση από τις μετέπειτα διορθωτικές εργασίες. Στους σωλήνες της αποχέτευσης μπορεί να συσσωρευτεί λίπος και ενδεχομένως να μειωθεί η διάμετρος του σωλήνα, μειώνοντας τη ροή του νερού και την αποστράγγιση. Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ διατηρεί το δίκτυο σας καθαρό ξεχνώντας τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες τους. Με αυτόν τον τρόπο το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής αποτελεί οριστικά παρελθόν. Καλέστε σήμερα στο 210 80 000 14.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα σας επισκεφθεί και θα προβεί σε ενδελεχή αξιολόγηση του αποχετευτικού σας συστήματος. Θα σας προτείνει ένα πρόγραμμα συντήρησης αποχέτευσης που θα συνάδει στις δικές σας πάντα απαιτήσεις. Τα συμβόλαια της τακτικής, προληπτικής συντήρησης αποχέτευσης απευθύνονται τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Οι συμβάσεις είναι προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και η συντήρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση.

Μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης

Η μηνιαία συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συντριμμιών που συσσωρεύονται στις γραμμές σας, αποτρέποντας το φράξιμο. Ορισμένοι μπορεί να επιθυμούν να εφαρμόζουν μία ετήσια συντήρηση, ενώ άλλοι μπορεί να χρειάζονται πιο συχνές εφαρμογές. Οι τεχνικοί μας, μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα τακτικής συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Η μηνιαία, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης μπορεί να αποκαταστήσει τους σωλήνες σας και να τους επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση. Επιτρέψτε μας να εφαρμόσουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να κάνουμε τους σωλήνες του σπιτιού σας να ρέουν ελεύθερα ξανά!

Μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης
Μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης