ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Προσφέρουμε προγράμματα ελέγχου και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ παρασίτων για κάθε είδος παρασίτων, συμπεριλαμβανομένων όλων των εντόμων, τρωκτικών και πτηνών. Όλες οι διαδικασίες ελέγχου παρασίτων γίνονται με διακριτικότητα, ασφάλεια και επαγγελματική λειτουργία. Η φήμη μας για την αξιοπιστία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας θα σας εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίησή σας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας, την επένδυσή τους στις υπηρεσίες μας και για όλες τις προηγούμενες παραπομπές τους. Όλες μας οι υπηρεσίες είναι σύμφωνες με τα πρότυπα που θέτει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πιστοποιούνται από πτυχιούχους και άριστα καταρτισμένους γεωπόνους σε θέματα απολύμανσης, μυοκτονιών και απεντομώσεων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με απολυμάνσεις, μυοκτονίες ή απεντομώσεις ή για την αντιμετώπιση παρασίτων στην ιδιοκτησία σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Σας παρέχουμε ειδικές υπηρεσίες για την αποτελεσματική απολύμανση μιας σειράς παρασίτων, όπως: ψύλλοι, κατσαρίδες, ποντίκια και αρουραίους, μυρμήγκια, κοριοί, μύγες, σφήκες κλπ. Οι τρόποι αντιμετώπισης των παράσιτων είναι περίπλοκοι και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί παράγοντες για να εκτιμηθεί η διάρκεια της θεραπείας. Αυτά μπορεί να είναι το μέγεθος του ακινήτου, ο αριθμός των δωματίων και η έκταση της μόλυνσης.

Γενικές συμβουλές για απολυμάνσεις

Εάν χρειάζεστε γενικές συμβουλές για τον έλεγχο παρασίτων, καλέστε μας. Επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους του τηλεφωνικού μας κέντρου για συμβουλές σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά των παράσιτων. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 με το όραμα την παροχή αποτελεσματικών, ασφαλών, φιλικών και αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες της. Έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών. Παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματίες, φιλικούς, εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς. Προσφέρουμε πλήρη προγράμματα διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών σε:

 • κατοικίες
 • πολυκατοικίες
 • εστιατόρια
 • κέντρα υγειονομικής περίθαλψης
 • μονάδες επεξεργασίας τροφίμων
 • καταστήματα λιανικού εμπορίου
 • νοσοκομεία
 • ξενοδοχεία
 • σχολεία
 • στρατόπεδα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Όταν ψάχνετε για τους καλύτερους εξοντωτές κατσαρίδας, που προσφέρουν υπηρεσίες απεντομώσεων, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς. Οι γερμανικές κατσαρίδες έχουν προσαρμοστεί ώστε να ζουν με τους ανθρώπους και έχει γίνει αρκετά δύσκολο να αντιμετωπισθούν. Οι γερμανικές κατσαρίδες μεταφέρουν την κάψουλα αυγών στην πλάτη τους, προστατεύοντας τα αυγά από τα αρπακτικά ζώα και τις μεθόδους καταπολέμησης και ελέγχου παρασίτων. Η γερμανική κατσαρίδα είναι ένα κοινωνικό έντομο, που δημιουργεί μεγάλες αποικίες και στη συνέχεια εξαπλώνεται μέσα από τα κενά των τοίχων.Για την προστασία σας, έχουμε φροντίσει όλες τις υπηρεσίες να είναι σύμφωνες με τις ανάγκες των πελατών μας, πριν να ξεκινήσει η απολύμανση για κατσαρίδες. Η μη ολοκλήρωση των βημάτων που αναφέρονται στη λίστα ελέγχου προετοιμασίας μπορεί να καθυστερήσει την απολύμανση για κατσαρίδες και ενδεχομένως να ακυρώσει τυχόν εγγυήσεις στην υπηρεσία κατά των παρασίτων.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Πόσο αθώα είναι τα μικρά μυρμήγκια αλλά και πόσο ενοχλητικά μπορεί να γίνουν ταυτόχρονα σε όλους μας… Είναι ικανά να περιτριγυρίζουν στα τρόφιμα και στα ροφήματά μας, να μπαινοβγαίνουν μέσα σε βάζα και σε ντουλάπια. Όταν εισβάλλουν σε κάποιο χώρο, εγκαθίστανται κατά χιλιάδες και αυτό επειδή τα μυρμήγκια φτιάχνουν πολύ μεγάλες αποικίες. Αν το έδαφος είναι κατάλληλο, αν υπάρχει νερό και τροφή και το κατάλληλο κλίμα, σίγουρα θα δημιουργήσουν μία αποικία. Η φωλιά των μυρμηγκιών στη δομή της, μοιάζει πάρα πολύ με τη δική μας κοινωνία. Αποτελείται από τη βασίλισσά της, (κάποιες φορές, περισσότερες από μία), τα αρσενικά, τα θηλυκά, τα αυγά και τις προνύμφες. Τα ενήλικα μυρμήγκια δουλεύουν πολύ σκληρά ειδικότερα όσον αφορά την ανίχνευση της τροφής. Προστατεύουν πάρα πολύ τη βασίλισσά τους την οποία την έχουν καλά κρυμμένη μέσα στην αποικία τους. Η απολύμανση για μυρμήγκια θέλει ειδικό χειρισμό γιατί τα συγκεκριμένα παράσιτα είναι πανέξυπνα.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Πολλά εντομοκτόνα σκευάσματα κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο. Όμως πόσο ασφαλή είναι και πόσο αποτελεσματικά; Θα σας πούμε όχι ιδιαίτερα. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μυρμήγκια στο χώρο σας, σας προτείνουμε να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Είμαστε η καλύτερη λύση. Οι τεχνικοί της θα εντοπίσουν την αποικία με μεγάλη ευκολία αφού διαθέτουν τεράστια πείρα στην απολύμανση για μυρμήγκια. Με ψεκασμό και τοποθέτηση τζελ θα σας λύσουν το πρόβλημα χωρίς εσείς να μπείτε σε αυτή την ταλαιπωρία. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να εξοντωθούν όλα τα μυρμήγκια της αποικίας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα εφόσον τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα ισχυρά αυτά φάρμακα έχουν την ιδιότητα να προσελκύουν και να ξεγελούν τα πανέξυπνα μυρμήγκια καθώς παραπέμπουν σε πολύ δελεαστική τροφή. Στην πραγματικότητα όμως, μεταφέρουν στην αποικία μια πολύ ισχυρή δόση εντομοκτόνου η οποία τα εξοντώνει και σας απαλλάσσει από αυτά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια σας κάνουν τη ζωή δύσκολη; Σας επισκέπτονται κατά χιλιάδες; Έχετε κήπο, αυλή ή στάσιμα νερά; Κάνετε συχνά απολύμανση και εάν ναι, κάθε πότε κάνετε; Τα κουνούπια μας επισκέπτονται από την άνοιξη και μετά και καθ΄ όλη την περίοδο του καλοκαιριού που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός. Αγαπούν τα τροπικά κλίματα και την υγρασία. Γι΄ αυτό το λόγο θα τα βρούμε πολύ συχνά σε ποτάμια και λίμνες. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη κουνουπιών. Αυτά που μας τσιμπάνε όμως, είναι αποκλειστικά τα θηλυκά. Είναι τα μόνα που τρέφονται με αίμα. Εκτός από τον κνησμό που μας προκαλούν με τα τσιμπήματα, πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Η αιτία είναι ότι πολλά από αυτά μεταφέρουν και μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες. Επίσης, πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε εξαιτίας τους δερματικά προβλήματα και αλλεργίες. Η μόνη δραστική λύση είναι η εφαρμογή καλής απολύμανσης σε τακτά χρονικά διαστήματα ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες.

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΕΡΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Η απολύμανση για κουνούπια δεν θα τα εξοντώσει εντελώς. Αυτό δεν γίνεται. Ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός σε όλους μας. Τα κουνούπια πετάνε και δεν μένουν σταθερά σε ένα σημείο. Εναλλάσσονται. Όμως οι επαγγελματικές απολυμάνσεις για κουνούπια μειώνουν κατά μεγάλο ποσοστό, τον πληθυσμό τους. Θα εξαλειφθούν σχεδόν τα καθημερινά και ενοχλητικά τσιμπήματα. Εφαρμογή επαγγελματικής απολύμανσης είναι καλό να γίνεται από την άνοιξη και μετά και κάθε 20-25 ημέρες, τουλάχιστον το καλοκαίρι. Είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Με προϊόντα ψεκασμού που είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία και τους περιβάλλοντες χώρους, αναλαμβάνει απολυμάνσεις με εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα. Σας προσφέρουμε πακέτα απολυμάνσεων αναλόγως τη δική σας περίπτωση και ανάγκη. Επικοινωνήστε σήμερα για να ενημερωθείτε από τους γεωπόνους της εταιρείας. Κάθε απολύμανση για κουνούπια συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό σωστής εφαρμογής.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Η περίπτωση να προσβληθούμε από ψύλλους και να το καταλάβουμε αμέσως δυστυχώς έχει ελάχιστες πιθανότητες. Συνήθως μας παίρνει πολύ χρόνο μέχρι να το αντιληφθούμε. Αυτό φυσικά κάνει την αντιμετώπισή τους ακόμη δυσκολότερη. Οι ενδείξεις είναι τα τσιμπήματα στον άνθρωπο και η φαγούρα στα κατοικίδια. Οι ψύλλοι είναι πολύ μικροσκοπικά έντομα τα οποία μεταδίδονται συνήθως από γάτες και σκύλους αλλά και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αφού τους αντιληφθείτε, θα πρέπει να ζητήσετε από εξειδικευμένους τεχνικούς να εφαρμόσουν στο χώρο σας μια επαγγελματική απολύμανση για ψύλλους. Μόνο με ειδικά φάρμακα θα γλυτώσετε από τους ψύλλους. Γιατί δεν φτάνει να εξοντώσετε μόνο τους ενήλικες αλλά θα πρέπει να δράσετε και στις προνύμφες αυτών δηλαδή, να καταπολεμήσετε και τα αυγά τους. Οι ψύλλοι επειδή ακριβώς είναι έντομα που πηδάνε, μπορούν να μεταβούν οπουδήποτε. Τρέφονται αποκλειστικά με αίμα γι΄ αυτό και είναι υπεύθυνοι πολλές φορές για μολυσματικές δερματικές παθήσεις.

Αν έχετε υπόνοια ή ενδείξεις ότι έχετε ψύλλους καλέστε μας σήμερα. Οι τεχνικοί της, θα σας κατατοπίσουν στο τι ακριβώς πρέπει να κάνετε και θα σας λύσουν το πρόβλημα οριστικά. Με την εμπειρία που διαθέτουν, θα εφαρμόσουν απολύμανση για ψύλλους και θα εντοπίσουν την εστία τους. Τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιούν είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία και 100% αποτελεσματικά. Οι εκατοντάδες πελάτες της, την εμπιστεύονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτό δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Εξυπηρετούμε καθημερινά σπίτια, καταστήματα, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία και κάθε χώρο αναλαμβάνοντας με μεγάλη υπευθυνότητα να σας απαλλάξουν από κάθε είδους παράσιτο, ερπετό και τρωκτικό.

Απολύμανση για κοριούς

Η σωστή απολύμανση για κοριούς απαιτεί ένα άγρυπνο μάτι. Για να τραφούν από τους ανθρώπους, οι κοριοί θέλουν να βρίσκονται κοντά τους. Τα κρεβάτια, τα στρώματα και τα πλαίσια του κρεβατιού είναι τα αγαπημένα σημεία για αυτά τα παράσιτα. Μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε έπιπλα και φωτιστικά που βρίσκονται κοντά σε ένα κρεβάτι. Τα υπνοδωμάτια δεν είναι το μόνο μέρος όπου οι κοριοί μπορεί να βρεθούν. Η σίτιση δεν χρειάζεται να γίνεται τη νύχτα. Όλοι οι κοριοί ψάχνουν αδρανείς ανθρώπινους ξενιστές για να τους παρέχουν τροφή. Είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από τους κοριούς. Οποιοδήποτε μέρος όπου οι άνθρωποι κάθονται, ξεκουράζονται ή κοιμούνται μπορεί να είναι ένας χώρος που βρίσκονται κοριοί. Το να καθίσετε για δύο ώρες σε κινηματογράφο σας κάνει στόχο. Ένας απογευματινός ύπνος στο σαλόνι μπορεί επίσης να σας κάνει στόχο. Μπορείτε επίσης να γίνετε στόχος ακόμα και όταν όταν παίρνεται ένα ταξί στην πόλη.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Όσο μικρότερη είναι η μόλυνση, τόσο πιο εύκολη είναι η απολύμανση για κοριούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να εντοπίσουμε οποιαδήποτε πιθανή προσβολή όσο το δυνατόν νωρίτερα. Οι κοριοί είναι καλοί στο να κρύβονται, αλλά δεν είναι καλοί στην απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων. Τα σημάδια που αφήνουν είναι ο καλύτερος δείκτης ότι το δωμάτιο σας έχει μόλυνση από κοριούς. Τα σημάδια που πρέπει να αναζητήσετε περιλαμβάνουν:

 • Απομεινάρια από δέρματα ή κελύφη
 • Σημάδια κοπράνων στο στρώμα ή το κρεβάτι σας
 • Κηλίδες αίματος στα σεντόνια και τις πιτζάμες σας
 • Τα εξανθήματα από τους κοριούς στο δέρμα μοιάζουν με εκείνα που προκαλούνται από τους ψύλλους και τα κουνούπια. Το να πεις ποιο έντομο προκάλεσε ένα δάγκωμα μπορεί να μην είναι δυνατό.
 • Ψάξτε για τα συμπτώματα ενός δαγκώματος από κοριούς: Κόκκινα εξανθήματα – Κάψιμο και φαγούρα – Ευθείες γραμμές πολλαπλών δαγκωμάτων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Σίγουρα δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να συμπαθεί τα ποντίκια. Τα συγκεκριμένα τρωκτικά είναι ιδιαιτέρως αποκρουστικά σε όλους μας. Επιπλέον είναι ζημιογόνα σε αγροτικές καλλιέργειες και σε κτίρια. Τα κοφτερά τους δόντια μπορούν να μασουλήσουν και να καταστρέψουν το οτιδήποτε. Μέχρι χάλκινα καλώδια είναι ικανά να τρώνε. Στα ποντίκια αρέσει να κατοικούν σε μέρη σκοτεινά, συνήθως βρώμικα φτάνει να υπάρχει τροφή. Τα συνηθέστερα λοιπόν «λημέρια» τους είναι οι αποχετεύσεις και οι αγωγοί τους, τα φρεάτια και οι βόθροι. Αντιλαμβάνεστε ότι μεταδίδουν πολλές μολυσματικές ασθένειες και σοβαρές νόσους. Αν παρουσιαστούν ξαφνικά ποντίκια στο χώρο σας, καλέστε μας. Χρειάζεται να πάρετε δραστικά μέτρα και σύντομα. Πριν τα ποντίκια γεννήσουν και γεμίσετε παντού. Αποφύγετε τα ποντικοφάρμακα που πωλούνται στα καταστήματα. Είναι δηλητήρια που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας, των παιδιών σας ή των ζώων σας.

Η εταιρεία μας έχει μια τεράστια εμπειρία στις απολυμάνσεις για ποντίκια. Με ειδικά καπνιστικά μέσα στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια, με δολωματικούς σταθμούς μέσα σε σπίτια και κτίρια και την τοποθέτηση ειδικής κόλλας σε μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος. Καταπολεμά τα ποντίκια τα οποία θα αποτελέσουν σίγουρα παρελθόν. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αυτό σημαίνει ότι δεν διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο εσείς, τα οικεία σας πρόσωπα και τα μικρά σας ζωάκια. Οι τεχνικοί μας είναι όλοι εξειδικευμένοι, πρόθυμοι, συνεπείς και πολύ υπεύθυνοι. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι, κάθε μυοκτονία – απολύμανση για ποντίκια, συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό το οποίο αναφέρει βασικές πληροφορίες για την εφαρμογή και τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν. Είναι υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες γεωπόνους της εταιρείας και όχι κάποιο οποιοδήποτε ανεπίσημο έγγραφο. Σας απαλλάσσουμε οριστικά από ποντίκια και τρωκτικά χωρίς να κοπιάσετε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η πανδημία της νόσoυ covid-19 ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2019 στην πόλη Γιουχάν της Κίνας. Έκτοτε μέχρι και σήμερα, έχουμε διασπορά του ιού ο οποίος από τα μέσα Φλεβάρη έφτασε και στη χώρα μας. Αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι σήμερα είναι υπό μελέτη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ωστόσο όλοι οι ειδικοί έχουν δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του ιού. Καθώς όλοι ξέρουμε πως μεταδίδεται ένας ιός, δίνουμε μεγάλη προσοχή στη σωστή υγιεινή. Ο κορωνοϊός μεταδίδεται όπως όλοι οι ιοί. Με τα σταγονίδια που απελευθερώνονται με το βήξιμο ή το φτέρνισμα. Εξαιτίας της υψηλής μεταδοτικότητας, επιβάλλεται η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, το τακτικό πλύσιμο των χεριών και οι προβλεπόμενες από τους ειδικούς αποστάσεις. Οδηγίες έχουν φυσικά δοθεί και για τους χώρους που κινούμαστε σε καθημερινή βάση. Επειδή δεν είναι ακόμα γνωστή η χρονική διάρκεια του ιού στις επιφάνειες, συνιστάται τακτική απολύμανση για κορωνοϊό.

Η απολύμανση και μικροβιοκτονία θα πρέπει να εφαρμόζεται από ειδικά συνεργεία, κατάλληλα εξοπλισμένα με τα σωστά σκευάσματα. Είμαστε εταιρεία που εξειδικεύεται στην απολύμανση για κορωνοϊό λόγω της εμπειρίας αλλά και της μεγάλης της υπευθυνότητας. Έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά της την ικανοποίηση του πελάτη και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, κινείται με επαγγελματική, κοινωνική και οικολογική συνείδηση. Λειτουργεί καθημερινά και αναλαμβάνει τις απολυμάνσεις κάθε χώρου. Καλέστε την σήμερα χωρίς να χάνετε χρόνο. Στη μάχη έναντι στον κορωνοϊό είμαστε όλοι υπεύθυνοι και είμαστε όλοι μαζί!