ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – 210 80 000 14

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ προσφέρει ειδικά προγράμματα τακτικών, προληπτικών συντηρήσεων των σωληνώσεων των εγκαταστάσεών της αποχέτευσης, αποφράξεων παντός τύπου και επαγγελματικών καθαρισμών των αποχετευτικών δικτύων. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μέσα από μια σειρά επιλογών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας. Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση μέσω ειδικών προσφορών για σπίτια, πολυκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, μονάδες εστίασης, γραφεία κ.α. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ σας εξασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα για τη σωστή λειτουργία και τη μακροζωία των σωληνώσεων της γραμμής της αποχέτευσης σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας που περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσης σας και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος.

[lwptoc]

ΚΑΘΑΡΟ- ΣΙΦΟΝΙ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΙΤΙΕΣ & ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ξέρουμε ό,τι τα συχνότερα αίτια δημιουργίας μπλοκαρισμάτων στους σωλήνες, είναι οι κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, οι ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών.Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την επιστροφή τους στην αρχή της αποχέτευσης πλημμυρίζοντας έτσι τους πλησίον χώρους.

ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ

Με κάθε λούσιμο, οι τρίχες που πέφτουν από τα μαλλιά μας χωρίς να το αντιληφθούμε, συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να φράζουν τις σωληνώσεις της. Είναι υλικό το οποίο δεν διασπάται με το νερό συνεπώς, κάθε φορά που φεύγουν τρίχες μέσα στο σιφόνι μπερδεύονται, γίνονται ένα κουβάρι που διαρκώς μεγαλώνει και παγιδεύει κι άλλα υλικά στο πέρασμά τους.

ΛΑΔΙΑ, ΛΙΠΗ, ΤΡΟΦΕΣ

Κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας, τα λάδια, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών εισέρχονται από το σιφόνι του νεροχύτη και συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αργά ή γρήγορα να βουλώσει σε κάποιο σημείο η αποχέτευση.

ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

Πολλοί συνάνθρωποί μας προτιμούν να πετούν τα χαρτιά μέσα στην τουαλέτα. Ίσως να θεωρούν ότι είναι βιοδιασπώμενα οπότε και θα εξαφανιστούν ωστόσο, η βιοδιάσπαση πολλές φορές είτε δεν γίνεται ποτέ είτε αργεί να συμβεί με αποτέλεσμα να φράζουν οι αποχετεύσεις.

ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Οποιοδήποτε μικροαντικείμενο πέσει στο σιφόνι του νιπτήρα, του νεροχύτη ή μέσα στην τουαλέτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βουλώσει την αποχέτευση και να χρειαστεί επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης ώστε να το απομακρύνει με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία.

ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΦΥΤΩΝ

Το νερό που κυκλοφορεί μέσα στα συστήματα της αποχέτευσης συνήθως προσελκύει τα φύλλα από τα φυτά και τις ρίζες των δέντρων. Με τη βοήθειά του όλα αυτά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα στις σωληνώσεις και τα φρεάτια. Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι αρνητικό αφού έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα στην αποχέτευση.

ΜΠΑΖΑ, ΠΕΤΡΕΣ & ΧΩΜΑΤΑ

Πολύ συχνά – ειδικότερα μετά από μια ανακαίνιση – οι τεχνικοί μας πραγματοποιώντας απόφραξη, αποσύρουν μέσα από αποχετεύσεις χώματα, πέτρες ή ακόμα και μπάζα.  Τα συγκεκριμένα υλικά, εκτός από φραξίματα μπορεί να κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο αφού είναι ικανά εκτός από το να το βουλώσουν, να ραγίσουν ή ακόμα και να σπάσουν τους σωλήνες.

 

αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη εδώ και πάνω από 40 χρόνια, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ προσφέρει αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες, με ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια. Παρέχουμε σε όλη την περιοχή των βορειοανατολικών προαστίων της Αττικής εργασίες στα αποχετευτικά δίκτυα. Προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα. Με την εφαρμογή συνεχώς πιο σύγχρονων μεθόδων και τα καταρτισμένα συνεργεία των έμπειρων τεχνικών μας. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίησή των πελατών μας, για όλες οι ανάγκες σας στα προβλήματα των δικτύων της αποχέτευσης σας. Εάν έχουν βουλώσει οι αποχετεύσεις σας καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. Είμαστε σε θέση να αποφράξουμε κάθε αποχέτευση 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Δεν έχει σημασία αν η τουαλέτα ή οι αποχετεύσεις στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας έχουν βουλώσει, έχουμε τη σωστή λύση καθαρισμού για εσάς.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Αποφράξεις με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας

Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για όλες τις αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων στα Βριλήσσια. Έχετε κουραστεί να σπαταλάτε συνέχεια χρήματα για να αποφράζετε συνέχεια το ίδιο σημείο; Αυτά μπορεί να έχουν προκαλέσει στις σωληνώσεις μπλοκαρίσματα, βλάβες ή ζημιές. Τώρα μπορείτε στην κυριολεξία να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει! Με τη χρήση πιεστικών, μηχανοκίνητων και ριζοκοπτικών μηχανημάτων, σας αποφράσσουμε και σας εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα και ζημιές που προκαλούνται. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις στα Βριλήσσια. Αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών είναι κάποιες από αυτές. Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Σε κάποιο χρονικό σημείο οι αποχετεύσεις σας θα βουλώσουν. Αυτό όμως εσάς δεν θα πρέπει να σας τρομάζει. Η εταιρεία μας μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο του βουλωμένου σας νεροχύτη όταν οι επισκέπτες σας πετάνε υπολείμματα φαγητών. Από τον νιπτήρα ή την μπανιέρα του μπάνιου σας θα αφαιρέσουμε τρίχες μαλλιών, σαπούνια. Από την λεκάνη όλο και κάποιο παιδικό παιχνίδι θα έχει πέσει. Αυτά πραγματοποιούνται σε οικιακούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους διαθέτοντας τεχνικά συνεργεία με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία έτοιμα να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία τους ζητηθεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Είναι πολύ πιθανό να μην έχετε αντιληφθεί μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επίσης,ακόμα και αν δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποια βλάβη ή βούλωμα, θα σας πούμε ό,τι προς ώρας είσαστε τυχεροί αφού  με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα συμβεί. Για να αποφύγετε λοιπόν μελλοντικά προβλήματα στην αποχέτευση τα οποία θα σας οδηγήσουν σε πλημμύρες, διαρροές και δυσοσμίες, σας προτείνουμε ένα συμβόλαιο τακτικής συντήρησης του δικτύου. Ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός του αποχετευτικού συστήματος του χώρου σας μπορεί να σας σώσει από μελλοντικά προβλήματα και να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να καθαρίζεται ένα αποχετευτικό δίκτυο, εξαρτάται από την κατασκευή του, το μέγεθος, τη χρήση και την κατάστασή του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης ανάλογα πάντα με τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά.

καθαρισμός αποχέτευσης
καθαρισμός αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Οι νεροχύτες μπορούν εύκολα να βουλώσουν από την χρήση που κάνουμε καθημερινά στην κουζίνα. Η Αποφρακτική Εταιρεία Βριλησσίων θα έρθει άμεσα στον χώρο σας. Χρησιμοποιούμε τα μηχανήματά μας ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία της απόφραξης με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Τα λίπη, τα απορρυπαντικά, τα υπολείμματα τροφίμων ευθύνονται για την επικείμενη απόφραξη που θα χρειαστούμε. Στο μπάνιο ο νεροχύτης μπορεί να βουλώσει από σαπούνια, οδοντόπαστα, τρίχες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Όποια και αν είναι η αιτία, οι δυσάρεστες οσμές αλλά και ένα τέτοιο μπλοκάρισμα μπορούν να βλάψουν την ηρεμία και την υγεία σας αλλά και την φήμη της επιχείρησής σας. Η καταπόνηση των αποχετεύσεων και η σκέψη όλων ότι δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα επειδή δεν είναι εμφανείς, μας κάνει όλους απρόσεχτους. Με υπερσύγχρονα αυτοκινούμενα συνεργεία αναλαμβάνει κάθε απόφραξη στην αποχέτευσή σας.

Αξιόπιστες αποφράξεις με κάμερα στα Βριλήσσια

Σας παρέχουμε αποφράξεις με κάμερα στα Βριλήσσια στους αποχετευτικούς αγωγούς και τους σωλήνες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με την κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Μια αδιάβροχη κάμερα μπαίνει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και με αυτόν τον τρόπο μας επιτρέπει να διαγνώσουμε πολύ εύκολα όλα τα προβλήματα που υφίστανται. Για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, θα σας προτείναμε την επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης με τη χρήση ειδικής, έγχρωμης, ψηφιακής κάμερας ελέγχου. Έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το σύστημα των αποχετευτικών σωλήνων λειτουργεί άψογα και δε θα παρουσιαστεί μελλοντικό πρόβλημα. Μια επιθεώρηση με κάμερα είναι ο πιο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να προσδιοριστεί η αιτία των προβλημάτων στην αποχέτευσή σας. Έτσι μπορούμε να σας δώσουμε μια αναλυτική έκθεση που περιλαμβάνει ένα βίντεο σε ψηφιακή μορφή, καθώς και γραπτή αναφορά με τις συστάσεις και την καθοδήγηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
Αποφράξεις με κάμερα στα Βριλήσσια

Διενεργούμε αποφράξεις και τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες στα Βριλήσσια

Οι βασικότερες υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων που σας παρέχουμε και που θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα σας.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με την αποχέτευση σας που να μην μπορούμε να δώσουμε λύση

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Αποφράξεις λεκάνης Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Αποφράξεις σιφονιών Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Αποφράξεις μπανιέρας Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Αποφράξεις υδρορροών Βριλήσσια  210 80 000 14
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες Βριλήσσια 210 80 000 14
 • Καθαρισμοί από επιστροφές λυμάτων από βουλωμένες αποχετεύσεις Βριλήσσια  210 80 000 14
 • Αντλήσεις υδάτων Βριλήσσια 210 80 000 14

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεσες αποφράξεις αποχετεύσεων στα Βριλήσσια

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς εξαιρέσεις. Είμαστε οι πιο κατάλληλοι για άμεση απόφραξη αποχέτευσης,  από θέμα εμπειρίας και τιμών. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο που είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Άμεση εξυπηρέτηση και στις γύρω περιοχές

Με άμεση απόκριση στη κλήση σας εξυπηρετούμε όλες τις γύρω περιοχές.

[select-faq faq_id=’1382′]
[select-faq faq_id=’1400′]
[select-faq faq_id=’1409′]
[select-faq faq_id=’1418′]
[select-faq faq_id=’1419′]

Σχετικά με τα Βριλήσσια

Τα Βριλήσσια είναι Δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως στην Αττική. Καταλαμβάνουν έκταση 3,8 τ.χμ. και εμφανίζουν πληθυσμό 30.741 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011, με πυκνότητα της τάξεως των 7.972 ατόμων ανά τ.χμ. Η περιοχή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορικά με το Πεντελικό όρος ενώ η δημιουργία του παραδοσιακού οικισμού ανάγεται στο 1930 στην περιοχή Πάτημα για την αποκατάσταση ακτημόνων προσφύγων καλλιεργητών, εντασσόμενος στα διοικητικά όρια της τότε Κοινότητος Χαλανδρίου σε κοντινή απόσταση από την Παλλήνη, την Αθήνα και την Κηφισιά. Τ.Κ 15235