ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ: Τα προβλήματα απόφραξης σωληνώσεων μπορεί να συμβούν επανειλημμένα αν δεν υπάρξει κατάλληλη αντιμετώπιση. Συμπτώματα όπως κακή απορρόφηση, δυσάρεστες μυρωδιές η και ανεβασμένη στάθμη του νερού σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μόνιμα. Καλέστε την εταιρεία μας για να βάλετε ένα τέλος στις δυσάρεστες εκπλήξεις από την αποχέτευση. Σας παρέχουμε δωρεάν διάγνωση προβλήματος και συμβουλευτικές υπηρεσίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ: Υπηρεσίες από 15 ευρώ.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ 24 ΩΡΕΣ | ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΆμεση διαθεσιμότητα: Η απόφραξη αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, υπερχείλιση αποβλήτων, διαρροές και πλημμύρισμα υπόγειων χώρων. Η άμεση παρέμβαση, απευθείας στο πρόβλημα χωρίς χρονοτριβές, μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά. Εμείς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν σας την ανάγκη με άμεσα διαθέσιμα συνεργεία αποφράξεων 24 ώρες την ημέρα και όλες τις αργίες. Η ποιότητα των εργασιών μας είναι δεδομένη οποιασδήποτε ώρα και να μας χρειαστείτε, μέρα ή νύχτα.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις βασικές ιδιαιτερότητες της κάθε απόφραξης ανάλογα το σημείο και τρόπους που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας πριν καλέσετε επαγγελματίες για την επίλυση του ζητήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Χρειάζομαι απόφραξη νιπτήρα μπάνιου στη Κηφισιά, μπορώ να το κάνω μόνος/η μου;

Για την απόφραξη νιπτήρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι σύρμα, αλάτι, ξύδι και ζεστό νερό. Δημιουργήστε ένα μικρό γάντζο στην άκρη του σύρματος και εισχωρήστε το από το στόμιο του νιπτήρα για να μετακινήσετε τρίχες και στέρεα υλικά από τον σωλήνα. Έπειτα αδειάστε στο στόμιο μισό φλιτζάνι αλάτι και μισό φλιτζάνι ξύδι. Μετά από δέκα λεπτά αδειάστε 3-4 λίτρα ζεστό νερό.

Πως θα κάνω την απόφραξη νεροχύτη με ατσαλίνα;

Μετακινήστε τη σίτα από το στόμιο του νεροχύτη και εισχωρήστε το μεταλλικό σπιράλ άξονα. Προωθήστε την ατσαλίνα εσωτερικά του σωλήνα μέχρι να νιώσετε αντίσταση στη διαδρομή. Γυρίστε σιγά σιγά την χειρολαβή ώσπου να περάσετε το σημείο χωρίς να νιώθετε πουθενά την ύπαρξη εμποδίου. Δοκιμάστε να δείτε αν δουλεύει κανονικά ο νεροχύτης.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις στην Κηφισιά;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Πως θα κάνω την απόφραξη τουαλέτας με κόκα κόλα;

Η κόκα κόλα αντιδράει με τα οργανικά λύματα και τις βρωμιές γιατί περιέχει φωσφορικό οξύ. Αδειάστε πριν πέσετε για ύπνο 3 λίτρα κόκα κόλα στη λεκάνη. Μην χρησιμοποιήσετε το καζανάκι μέχρι το πρωί. Το πρωί αδειάστε αρκετό ζεστό νερό στη λεκάνη.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ | ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΕπίλυση κάθε προβλήματος απόφραξης αποχέτευσης: Η αποφρακτική Κηφισιάς μπορεί να σας δώσει μόνιμες λύσεις για κάθε αποφρακτικό ζήτημα, όπου και αν υπάρχει στο δίκτυο της αποχέτευσης. Θα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τη γενικότερη κατάσταση της αποχέτευσης, το μέγεθος της επιβάρυνσης και την παλαιότητα των αγωγών. Βάσει των στοιχείων που θα συλλέξουμε θα επιλέξουμε και την πιο κατάλληλη μέθοδο για να το αντιμετωπίσουμε χωρίς να τραυματίσουμε κάποιον εύθραυστο αγωγό.

Στις αποφράξεις στην Κηφισιά οι βασικότερες μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσουμε είναι οι ηλεκτρικοί περιστροφικοί αποφρακτήρες, υδροηλεκτρικά πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα, ατσάλινες βέργες και διεισδυτικά ριζοκοπτικά μηχανήματα. Οι εργασίες μας είναι μη επεμβατικές στον χώρο σας και εντελώς ασφαλείς και αθόρυβες.

Απόφραξη νεροχύτη | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Μελίσσια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ : Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου συμβαίνει τις περισσότερες φορές ως αποτέλεσμα της επικόλλησης μαγειρικού ελαίων και απορρυπαντικού στις σωληνώσεις.

Ο ηλεκτροκίνητος ατσάλινος αποφρακτήρας (ατσαλίνα) μπορεί να μας δώσει άρτια αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρόνο. Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως η περιστροφή του σπιράλ καλωδίου, θα καθαρίσει εντελώς τα τοιχώματα των αγωγών από την παχύρευστη κρούστα λυμάτων.

Απόφραξη λεκάνης | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Κηφισιά

Η κακή απορρόφηση των αποβλήτων και η συνεχής παρουσία υπολειμμάτων στην επιφάνεια του νερού μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα που μας δείχνει την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Το κακό σε αυτή τη περίπτωση είναι πως η κατάσταση με τον χρόνο δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο αλλά προς το χειρότερο.

Για την απόφραξη μπανιέρας υπεύθυνα είναι κυρίως τα μη υδατοδιαλυτά υλικά όπως το χαρτί, οι τρίχες, οι παχύρευστες κρέμες καλλωπισμού και διάφορα μικρά σε μέγεθος υλικά που θα μπουν από το στόμιο της μπανιέρας. Για την απόφραξη μπανιέρας η ατσαλίνα είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος ενώ για την λεκάνη μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και το πιεστικό υδροβολής ανάλογα τις συνθήκες του προβλήματος.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης Κηφισιά

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Κηφισιά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ: Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης είναι κάτι γνώριμο σε οικίες, πολυκατοικίες και επιχειρήσεις. Ένα πλήρως λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα πρέπει να έχει πάντα καλή ροή των λυμάτων στην κεντρική αποχέτευση και από εκεί στο δημόσιο δίκτυο.

Τα φρεάτια και οι κεντρικοί αγωγοί λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Αν για παράδειγμα υπάρξει απόφραξη φρεατίου, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα και ο κεντρικός αγωγός της αποχέτευσης. Σε σχετικές υποθέσεις η υδροβολή με υψηλή πίεση και τα σύγχρονα διαγνωστικά μέσα για τον ακριβή εντοπισμό του σημείου θα λύσουν άμεσα το πρόβλημα.

Απόφραξη σιφωνιού Κηφισιά

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Κηφισιά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ : Τα σιφώνια θα τα συναντήσουμε σε πολλές μεριές στο σπίτι. Χωρίς τα σιφώνια θα ανακαλύπταμε πόσο δυσάρεστες είναι οι μυρωδιές της αποχέτευσης και θα είχαμε πρόβλημα στην αποβολή των υδάτων. Από τα σιφώνια περνούν τα οικιακά λύματα και τα βρόχινα νερά.

Η απόφραξη σιφωνιού μπορεί να συμβεί στο μπάνιο, στη κουζίνα, στις βεράντες και στην ταράτσα. Ο ελλιπής καθαρισμός τους και η συσσώρευση υλικών θα οδηγήσει σε στασιμότητα λυμάτων, υγρασία και κακή απορρόφηση. Οι τεχνικοί μας μπορούν να ελέγξουν όλα τα σιφώνια και τις σωληνώσεις στον χώρο οικονομικά.

Απόφραξη υδρορροής | Κηφισιά

Αποφράξεις υδρορροών | Κηφισιά

Η απόφραξη υδρορροής, κάθετης ή οριζόντιας, θα προκαλέσει έντονη πίεση στην αποχέτευση αποχέτευση ομβρίων υδάτων. Η πιθανότητα διαρροής θα είναι μεγάλη ενώ η επιστροφή του νερού στα μπαλκόνια θα προκαλέσει υπερχείλιση.

Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιήσετε καθαρισμό των υδρορροών το φθινόπωρο από φύλλα, κλαδιά, σκόνη και σκουπίδια, για να μην υπάρξει απόφραξη την περίοδο των βροχοπτώσεων. Ωστόσο ενέχει κάποιο ρίσκο να το κάνετε μόνοι σας γιατί ορισμένες υδρορροές είναι τοποθετημένες σε επικίνδυνα σημεία εξωτερικά των κτιρίων. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την απόφραξη και τον καθαρισμό των υδρορροών σας άμεσα και οικονομικά.

Αποφράξεις με κάμερα | Κηφισιά

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Κηφισιά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Ψηφιακή απεικόνιση σωληνώσεων: Ο εντοπισμός του σημείου που έχει φράξει είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι των αποφράξεων. Αν δεν αποκτήσουμε σαφή εικόνα μπορεί να λύσουμε το σύμπτωμα και όχι την αιτία. Αυτό σημαίνει πολλά επαναληπτικά ραντεβού για ένα ζήτημα που θα μπορούσατε να λύσετε εξαρχής.

Οι αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης είναι η μέθοδος που θα μας δώσει οριστικά αποτελέσματα στις δύσκολες περιπτώσεις προβλημάτων. Θα δώσουμε το βάρος των εργασιών μας κατευθείαν στο επίκεντρο του προβλήματος κάτι που θα σας εξοικονομήσει χρόνο. Επιπλέον δεν θα πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε επεμβατική στον χώρο σας εργασία προκειμένου να βρούμε το μπλοκαρισμένο σημείο.

Κάντε αυτό για την απόφραξη υδρορροής βεράντας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Συμβουλές: Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε πως να κάνετε την απόφραξη υδρορροής βεράντας χωρίς εξοπλισμό απόφραξης. Ωστόσο δεν σας συστήνουμε να προσπαθήσετε να επέμβετε σε απόκρημνες υδρορροές.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Με ένα κατσαβίδι θα στρέψετε την σίτα του σιφωνιού για να την μετακινήσετε
 • Θα περάσετε το λάστιχο του νερού από το στόμιο της τρύπας
 • Θα το προωθήσετε το μέσα στην υδρορροή
 • Θα ανοίξετε την παροχή του νερού σιγά σιγά, μέχρι να δείτε πως δεν επιστρέφει όλο και λιγότερο νερό. Δυναμώστε λίγο ακόμη την πίεση μέχρι να καταλάβετε πως το νερό κυκλοφορεί κανονικά στον σωλήνα

  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στη Κηφισιά, σε οποιοδήποτε χώρο ζητηθεί


  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ | ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ | ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ | ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ | ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΚΗΦΙΣΙΑ

  Κηφισιά

  Η Κηφισιά (14564) είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς στο Βόρειο Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου. Βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα βόρεια του μητροπολιτικού κέντρου του Αμαρουσίου και 10 χιλιόμετρα νότια του Αγίου Στεφάνου.

  Στην αρχαιότητα η Κηφισιά αποτελούσε τον ομώνυμο αττικό δήμο της Ερεχθηίδος φυλής που τοποθετείτο στη μεσόγαια χώρα, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Αποτελούσε από τους πλουσιότερους δήμους της Αττικής λόγω του υγιεινού κλίματος, του ωραίου περιβάλλοντος, των άφθονων νερών και της μικρής σχετικά απόστασής της από την Αθήνα, και ήταν γνωστή ως προνομιούχος τόπος παραθερισμού πλουσίων και ευγενών.