ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – 210 80 000 14

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ. Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων στη Κηφισιά παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και τιμές για εμπορικούς και οικιακούς πελάτες. Είμαστε τόσο σίγουροι για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας που ότι υποσχόμαστε εγγυόμαστε ότι θα πραγματοποιηθεί. Ότι λοιπόν και αν έχει βουλώσει δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί. Μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα και να διορθώσουμε το πρόβλημα.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ είναι αποφασισμένη να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία μας, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος για την αντιμετώπιση μιας φραγμένης αποχέτευσης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας, γνωρίζοντας ποια μέθοδο επισκευής ταιριάζει στο δικό σας πρόβλημα. Τα συνεργεία μας έχουν εκπαιδευτεί και είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

 24 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ

Εάν έχετε κουραστεί από συνεργεία που είναι αναξιόπιστα και δεν έρχονται στα προγραμματισμένα σας ραντεβού, δεν έχετε παρά να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Αν χρειάζεστε λοιπόν βοήθεια με τις αποχετεύσεις σας, έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Μπορούμε να καθαρίσουμε τους φραγμένους αγωγούς σε όλο το σπίτι σας. Είτε πρόκειται για το μπάνιο, πλυντήριο, κουζίνα, εξωτερικές αποχετεύσεις, κ.α Υιοθετούμε μια σειρά από μεθόδους ανάλογα με το είδος του δικού σας προβλήματος. Λόγω του μεγάλου αριθμού των συνεργείων της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ σε όλη τη βόρεια Αττική, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Είμαστε ειδικοί στις αποχετεύσεις και όλα μας τα φορτηγά φέρουν επάνω τον κατάλληλο εξοπλισμό. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έχουμε κάμερες υψηλής τεχνολογίας, μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά και ριζοκοπτικά.

ΑΙΤΙΕΣ & ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ξέρουμε ό,τι τα συχνότερα αίτια δημιουργίας μπλοκαρισμάτων στους σωλήνες, είναι οι κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, οι ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών.Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την επιστροφή τους στην αρχή της αποχέτευσης πλημμυρίζοντας έτσι τους πλησίον χώρους.

ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ

Με κάθε λούσιμο, οι τρίχες που πέφτουν από τα μαλλιά μας χωρίς να το αντιληφθούμε, συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να φράζουν τις σωληνώσεις της. Είναι υλικό το οποίο δεν διασπάται με το νερό συνεπώς, κάθε φορά που φεύγουν τρίχες μέσα στο σιφόνι μπερδεύονται, γίνονται ένα κουβάρι που διαρκώς μεγαλώνει και παγιδεύει κι άλλα υλικά στο πέρασμά τους.

ΛΑΔΙΑ, ΛΙΠΗ, ΤΡΟΦΕΣ

Κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας, τα λάδια, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών εισέρχονται από το σιφόνι του νεροχύτη και συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αργά ή γρήγορα να βουλώσει σε κάποιο σημείο η αποχέτευση.

ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

Πολλοί συνάνθρωποί μας προτιμούν να πετούν τα χαρτιά μέσα στην τουαλέτα. Ίσως να θεωρούν ότι είναι βιοδιασπώμενα οπότε και θα εξαφανιστούν ωστόσο, η βιοδιάσπαση πολλές φορές είτε δεν γίνεται ποτέ είτε αργεί να συμβεί με αποτέλεσμα να φράζουν οι αποχετεύσεις.

ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Οποιοδήποτε μικροαντικείμενο πέσει στο σιφόνι του νιπτήρα, του νεροχύτη ή μέσα στην τουαλέτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βουλώσει την αποχέτευση και να χρειαστεί επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης ώστε να το απομακρύνει με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία.

ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΦΥΤΩΝ

Το νερό που κυκλοφορεί μέσα στα συστήματα της αποχέτευσης συνήθως προσελκύει τα φύλλα από τα φυτά και τις ρίζες των δέντρων. Με τη βοήθειά του όλα αυτά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα στις σωληνώσεις και τα φρεάτια. Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι αρνητικό αφού έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα στην αποχέτευση.

ΜΠΑΖΑ, ΠΕΤΡΕΣ & ΧΩΜΑΤΑ

Πολύ συχνά – ειδικότερα μετά από μια ανακαίνιση – οι τεχνικοί μας πραγματοποιώντας απόφραξη, αποσύρουν μέσα από αποχετεύσεις χώματα, πέτρες ή ακόμα και μπάζα.  Τα συγκεκριμένα υλικά, εκτός από φραξίματα μπορεί να κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο αφού είναι ικανά εκτός από το να το βουλώσουν, να ραγίσουν ή ακόμα και να σπάσουν τους σωλήνες.

 

αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες

Σας εξυπηρετούμε για αποφράξεις στη Κηφισιά και σε όλα τα  βόρεια προάστια

Είμαστε κοντά σας για κάθε είδους αποφράξεις στη Κηφισιά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με εγγυημένα αποτελέσματα σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών για τις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης σας άμεσα και πάνω απ’ όλα με  επαγγελματική εγγύηση. Δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων Αττικής, για να λύσει κάθε πρόβλημα στις αποφράξεις, τις αντλήσεις υδάτων και ό,τι άλλο έχει να κάνει με την αποχέτευση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου και είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία για υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων και υποστηρίζεται από πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αποχετευτικών δικτύων.

Μπορείτε να μας καλέσετε για αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αποφράξεις με κάμερα και πολλά άλλα. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μας χρειαστείτε μέρα ή και νύχτα για αυτό και είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα. Αν νομίζετε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σύντομα θα βρισκόμαστε κοντά σας. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί με την σκληρή δουλειά έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων. Καλέστε μας για αποφράξεις στην Κηφισιά και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα έρθει στον χώρο σας και θα επιλύσει κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Καθαρή μπανιέρα στην Κηφισιά από την Αποφράξεις Κηφισιά
Αποφράξεις μπάνιου στη Κηφισιά

Σας παρέχουμε κάθε υπηρεσία που αφορά την αποχέτευση σας

Γιατί απλώς να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας όταν μπορείτε να την καθαρίσετε πλήρως;  Η πιο συνηθισμένη μέθοδος καθαρισμού των αποχετεύσεων περιλαμβάνει την εισαγωγή καλωδίου με λεπίδες κοπής στο σωλήνα αποστράγγισης. Χρησιμοποιώντας μια ισχυρή περιστροφική κίνηση, ο κοπτήρας διαλύει τα εμπόδια και καθαρίζει τη γραμμή.  Το προσωπικό μας φιλικό, ευγενικό και καταρτισμένο είναι σε ετοιμότητα για να λύσει κάθε σας πρόβλημα. Καμία άλλη εταιρεία στην Αττική δεν προσφέρει τόσο ολοκληρωμένες υπηρεσίες! Όπου και αν θέλετε να γίνει μια απόφραξη, σε ένα σχολείο, επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εμπορικό κατάστημα ή κατοικία μπορούμε να βοηθήσουμε. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση σας.

Οι υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων που σας παρέχουμε και που θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα σας και το σημαντικότερο μόνιμα αποτελέσματα.

Η Αποφρακτική Εταιρεία Κηφισιάς χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να διαγνώσει και να διορθώσει τα προβλήματα στην αποχέτευση σας.

 • Αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα
 • Αποφράξεις λεκάνης ( χωρίς να την βγάλουμε )
 • Αποφράξεις σιφονιών
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου
 • Αποφράξεις υδρορροών
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις Κηφισιά 210 80 000 14
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες
 • Καθαρισμοί από επιστροφές λυμάτων από βουλωμένες αποχετεύσεις
 • Αντλήσεις υδάτων
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ

Συχνά αρκετοί από εσάς αναρωτιέστε πως προκύπτει το φράξιμο σε μια αποχέτευση. Θα σας πούμε λοιπόν, ό,τι για ένα βούλωμα σε κάποιο σωλήνα ή φρεάτιο υπάρχουν πάνω από μία αιτίες. Η μπλοκαρισμένη αποχέτευση αποδίδεται συνήθως σε κακοτεχνίες, ρίζες & φύλλα δέντρων που εισχωρούν στους αγωγούς, ιζήματα λυμάτων, καθιζήσεις εδάφους, μπάζα και χώματα. Κάθε ένας από τους παραπάνω λόγους είναι η αιτία που το νερό δεν περνάει φυσιολογικά μέσα από τις σωληνώσεις με αποτέλεσμα τη συσσώρευση της υγρασίας και τα πλημμυρισμένα φρεάτια, υδρορροές και σωλήνες. Τέλος, όταν η αποχέτευση βουλώσει, είναι πολύ πιθανό να βλέπετε βρώμικα νερά γεμάτα λύματα στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου σας.

ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ:

Τα τελευταία χρόνια έχουμε στη διάθεσή μας ενδοσκοπικές κάμερες απόφραξης οι οποίες μας βοηθάνε να βρούμε την ακριβή αιτία των προβλημάτων σε μια αποχέτευση χωρίς να χρειαστεί να γκρεμίσουμε το μισό κτίριο.Διαθέτουν εύκαμπτους σωλήνες που μπορούν να εισχωρήσουν μέσα σε κάθε σωλήνα ανεξαρτήτου διαμέτρου και διαστάσεως.

Ο ΠΟΜΠΟΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας κάμερες οι οποίες μας εξασφαλίζουν την ακριβή απεικόνιση μιας αποχέτευσης σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για μηχανήματα που διαθέτουν εύκαμπτους σωλήνες οι οποίοι λόγω της ευλυγισίας τους, εισχωρούν  μέσα σε κάθε σωλήνα. Στη μία τους άκρη διαθέτουν πομπό (εντοπιστής) και έτσι βρίσκουμε εύκολα το σημείο της βλάβης. Με τον εντοπιστή, θα βρείτε όλα τα σημεία των σωληνώσεων που παρουσιάζουν κυρτώσεις, ραγίσματα, σπασίματα και διαρροές χωρίς να χρειαστεί να σπάσετε πλακάκια, τοίχους και πατώματα.

ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ

Οτιδήποτε βρούμε με την κάμερα μέσα στην αποχέτευση όπως και η ακριβής της κατάσταση, σας παρέχονται καταγεγραμμένα σε ψηφιακή μορφή (sd card). Επιπλέον, οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν συμβουλές και τις δικές τους προτάσεις για την επιδιόρθωση όλων των πιθανών βλαβών.

Γλιτώστε από περιττά έξοδα!

Εξασφαλίστε μία πλήρως καθαρή και άκρως λειτουργική αποχέτευση. Πριν έρθετε αντιμέτωποι με οποιοδήποτε πρόβλημα στην αποχέτευση φροντίστε έναν καλό καθαρισμό και μια απόφραξη με κάμερα. Εάν η αποχέτευσή σας έχει την τάση να βουλώνει συνέχεια, η χρήση της κάμερας σίγουρα θα σας γλιτώσει από το άγχος αλλά και από τα επιπλέον έξοδα απόφραξης.

Συνοπτικά τα οφέλη μιας απόφραξης με κάμερα είναι τα εξής:
 • Εύρεση της αιτίας που παρουσιάζονται συχνά βουλώματα στην αποχέτευση
 • Ανίχνευση πιθανών διαρροών
Επαγγελματική απόφραξη με κάμερα
Επαγγελματική απόφραξη με κάμερα

Αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας και νιπτήρα μπάνιου στην Κηφισιά

Μήπως ο νεροχύτης της κουζίνας σας ή ο νιπτήρας του μπάνιου σας για να φύγει το νερό παίρνει αρκετή ώρα; Τα λίπη, η βρωμιά, τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά, τα υπολείμματα τροφίμων, η οδοντόπαστα και οτιδήποτε άλλο, συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου και προκαλούν πάμπολλα προβλήματα. Η Αποφράξεις Κηφισιά παρέχει τους πιο επαγγελματικούς καθαρισμούς και αποφράξεις αποχετεύσεων στην Κηφισιά. Για οποιονδήποτε λόγο και αν βούλωσε η αποχέτευση σας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα το επιλύσουν με επαγγελματισμό, συνέπεια και απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και για τα προληπτικά προγράμματα συντήρησης που μπορούμε να σας παρέχουμε. Μπορούμε να είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά,  όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ
Απόφραξη Νεροχύτη στην Κηφισιά

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Είναι πολύ πιθανό να μην έχετε αντιληφθεί μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επίσης,ακόμα και αν δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποια βλάβη ή βούλωμα, θα σας πούμε ό,τι προς ώρας είσαστε τυχεροί αφού  με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα συμβεί. Για να αποφύγετε λοιπόν μελλοντικά προβλήματα στην αποχέτευση τα οποία θα σας οδηγήσουν σε πλημμύρες, διαρροές και δυσοσμίες, σας προτείνουμε ένα συμβόλαιο τακτικής συντήρησης του δικτύου. Ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός του αποχετευτικού συστήματος του χώρου σας μπορεί να σας σώσει από μελλοντικά προβλήματα και να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να καθαρίζεται ένα αποχετευτικό δίκτυο, εξαρτάται από την κατασκευή του, το μέγεθος, τη χρήση και την κατάστασή του. Η εταιρεία μας – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης ανάλογα πάντα με τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά.

καθαρισμός αποχέτευσης
καθαρισμός αποχέτευσης

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεσες υπηρεσίες αποχετεύσεων

Στην εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς εξαιρέσεις. Είμαστε οι πιο κατάλληλοι για άμεση απόφραξη αποχέτευσης,  από θέμα εμπειρίας και τιμών. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Εξυπηρετούμε όλες τις γύρω περιοχές σε εξίσου μικρούς χρόνους για κάθε έκτακτο και μη περιστατικό.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξετε επαγγελματίες της Αποφράξεις Κηφισιά είναι οι παρακάτω:

 • Διαθέτουν την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα για εντοπίσουν άμεσα το πρόβλημα.
 • Ξέρουν πως να προστατεύσουν τις σωληνώσεις και να μην προκαλέσουν ζημιά κατά την απόφραξη.
 • Σας δίνουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος παρέχοντας σας και αποφράξεις με κάμερα.
 • Οι αποφράξεις που σας παρέχουν είναι ραμμένες στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει πως πάντα έχουν υπόψιν τους  τη κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.
 • Μπορούν να συνδράμουν άμεσα σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε λιγότερο από 20 λεπτά.
 • Σας προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη για να μην αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα με την αποχέτευση σας ξανά.
 • Έχουν στόχο πάντα τη μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Οι αποφράξεις στα Νέα Ιωνία γίνονται συνήθως με πιεστικά μηχανήματα, δηλαδή με τη μέθοδο της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού και με την χρήση ειδικών κεφαλών, απομακρύνονται ή διασπώνται όλα τα υλικά που έχουν φράξει την αποχέτευση, ενώ παράλληλα καθαρίζονται όλοι οι σωλήνες της από λίπη και ρίζες και πέτρες.  Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις δικτύων που λόγω παλαιότητας δεν χρησιμοποιούμε πιεστικό για να μην κάνουμε ζημιά στους ήδη ταλαιπωρημένους σωλήνες. Εκεί προσεγγίζουμε την απόφραξη με προσοχή χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα διάγνωσης. Επίσης ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούμε και εξειδικευμένα ριζοκοπτικά  μηχανήματα.

Το κόστος της απόφραξης δεν μπορεί να υπολογιστεί πριν να έχει εικόνα το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Θα ήταν επιπόλαιο και ανέντιμο να δοθεί μια τιμή εξαρχής που δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περίπτωσης και έπειτα να αλλάξει. Πολλές εταιρείες στον χώρο δίνουν τιμές από 30-50 ευρώ με αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση να τις αλλάζουν ή να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τιμές. Η εταιρεία μας κοιτάει πάντα με προσοχή την κάθε περίπτωση και σας ενημερώνει για την τιμή πριν εφαρμόσει την απόφραξη. Πρώτο μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη τιμή για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες που θα έχουν στόχο το μόνιμο αποτέλεσμα.

Η συχνότητα που χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης δεν είναι δεδομένη για όλες τις περιπτώσεις. Εξαρτάται από την χρήση, τη παλαιότητα του δικτύου, ακόμη και την αρχιτεκτονική των σωληνώσεων. Η πιο αξιόπιστη απάντηση μπορεί να δοθεί μετά την επίσκεψη ενός συνεργείου που θα δει προσεκτικά την κατάσταση του δικτύου σας και θα μπορεί να σας ενημερώσει με υπευθυνότητα.

Οι αποφράξεις με κάμερα μας προσφέρουν τα εξής:

 • Μας δίνουν εικόνα σε σημεία φραγής που δεν μπορούμε να δούμε με το μάτι.
 • Μπορούμε να επέμβουμε ακριβώς στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα χωρίς να βλάψουμε εύθραυστους σωλήνες.
 • Μπορούμε να παρατηρήσουμε βλάβες των σωλήνων σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου.
 • Μας γλιτώνει από πολύ χρόνο και περιττές ενέργειες γιατί ξέρουμε εξαρχής σε ποιο σημείο βρίσκεται το πρόβλημα.
 • Η απόφραξη είναι πιο αξιόπιστη.

Πληροφορίες περιοχής Κηφισιάς

Η Κηφισιά είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς στο Βόρειο Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου. Η περιοχή είναι γνωστή για την εμπορική της αγορά, την άρτια ρυμοτομία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων, τους επιβλητικούς πυργίσκους και την αγάπη των κατοίκων της για την ανθοκομία. Το εμπορικό κέντρο καλύπτεται από ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων. Ο συνοικισμός απλώνεται από την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό έως το Πεντελικό.

Η περιοχή βρίσκεται ανάμεσα στους ορεινούς όγκους Πεντέλης και Πάρνηθος, και είναι οικοδομημένη σε μια πευκόφυτη πεδιάδα. Το υψόμετρο στο κέντρο είναι 290 μέτρα (ενώ το ανώτερο είναι 330 μέτρα στη συνοικία της Πολιτείας). Τα όρια του δήμου εκτείνονται από τις δασόφυτες ρεματιές του Κηφισού στα δυτικά μέχρι τους ορεινούς όγκους του Πεντελικού και τη ράχη του Κοκκιναρά στα ανατολικά. Βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα βόρεια του μητροπολιτικού κέντρου του Αμαρουσίου και 10 χιλιόμετρα νότια του Άγίου Στεφάνου.