ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – 210 80 000 14

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ είμαστε περήφανοι που έχουμε πετύχει να γίνουμε μια εξειδικευμένη εταιρεία στη διεξαγωγή ενός πλήρους φάσματος υπηρεσιών αποχέτευσης. Έχουμε άρτια εκπαιδευμένο, με κίνητρα προσωπικό και χρησιμοποιούν προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό σε οικιακούς, εμπορικούς και δημοσίους χώρους. Ως ειδικοί στις αποχετεύσεις η Αποφράξεις Μελίσσια έχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και εργαλείων με τα οποία αξιολογούν και καθαρίζουν. Οι κατεστραμμένες και βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν άσχημα νέα για την υγεία και την ασφάλεια. Με ένα πρόγραμμα συντήρησης μπορεί να αποτραπεί η ανάγκη για δαπανηρές επισκευές και ταλαιπωρία.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ με εμπειρία μια 40 και πλέον χρόνων, εξειδικεύεται στο τομέα των αποχετεύσεων, διασφαλίζοντας σας εγγυημένη επιτυχία για όλες τις εργασίες μας από αποφράξεις μέχρι συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και έχει αποδείξει την ποιότητα των παρεχόμενων της υπηρεσιών αλλά και την άριστη και ταχεία εξυπηρέτηση.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΩΝΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΙΦΩΝΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΙΤΙΕΣ & ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ξέρουμε ό,τι τα συχνότερα αίτια δημιουργίας μπλοκαρισμάτων στους σωλήνες, είναι οι κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, οι ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών.Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την επιστροφή τους στην αρχή της αποχέτευσης πλημμυρίζοντας έτσι τους πλησίον χώρους.

ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ

Με κάθε λούσιμο, οι τρίχες που πέφτουν από τα μαλλιά μας χωρίς να το αντιληφθούμε, συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να φράζουν τις σωληνώσεις της. Είναι υλικό το οποίο δεν διασπάται με το νερό συνεπώς, κάθε φορά που φεύγουν τρίχες μέσα στο σιφόνι μπερδεύονται, γίνονται ένα κουβάρι που διαρκώς μεγαλώνει και παγιδεύει κι άλλα υλικά στο πέρασμά τους.

ΛΑΔΙΑ, ΛΙΠΗ, ΤΡΟΦΕΣ

Κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας, τα λάδια, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών εισέρχονται από το σιφόνι του νεροχύτη και συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αργά ή γρήγορα να βουλώσει σε κάποιο σημείο η αποχέτευση.

ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

Πολλοί συνάνθρωποί μας προτιμούν να πετούν τα χαρτιά μέσα στην τουαλέτα. Ίσως να θεωρούν ότι είναι βιοδιασπώμενα οπότε και θα εξαφανιστούν ωστόσο, η βιοδιάσπαση πολλές φορές είτε δεν γίνεται ποτέ είτε αργεί να συμβεί με αποτέλεσμα να φράζουν οι αποχετεύσεις.

ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Οποιοδήποτε μικροαντικείμενο πέσει στο σιφόνι του νιπτήρα, του νεροχύτη ή μέσα στην τουαλέτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βουλώσει την αποχέτευση και να χρειαστεί επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης ώστε να το απομακρύνει με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία.

ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΦΥΤΩΝ

Το νερό που κυκλοφορεί μέσα στα συστήματα της αποχέτευσης συνήθως προσελκύει τα φύλλα από τα φυτά και τις ρίζες των δέντρων. Με τη βοήθειά του όλα αυτά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα στις σωληνώσεις και τα φρεάτια. Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι αρνητικό αφού έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα στην αποχέτευση.

ΜΠΑΖΑ, ΠΕΤΡΕΣ & ΧΩΜΑΤΑ

Πολύ συχνά – ειδικότερα μετά από μια ανακαίνιση – οι τεχνικοί μας πραγματοποιώντας απόφραξη, αποσύρουν μέσα από αποχετεύσεις χώματα, πέτρες ή ακόμα και μπάζα.  Τα συγκεκριμένα υλικά, εκτός από φραξίματα μπορεί να κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο αφού είναι ικανά εκτός από το να το βουλώσουν, να ραγίσουν ή ακόμα και να σπάσουν τους σωλήνες.

 

αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ θα φτάσει έγκαιρα και θα επιλύσει όποια άσχημη κατάσταση και αν έχει δημιουργηθεί στις υδρορροές και τα φρεάτια της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Ένα βουλωμένο φρεάτιο ή υδρορροή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και να διαταράξουν την καθημερινή τους ζωή. Δεν είναι πάντα εύκολο να αντιμετωπιστεί μια βουλωμένη αποχέτευση και σε πολλές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να μία ιδιαίτερα, δυσάρεστη κατάσταση. Όμως να μην ανησυχείτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σας. Μία άμεση επέμβαση από ένα εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό συνεργείο μπορεί να αποτρέψει περιττές βλάβες και μια επερχόμενη καταστροφή. Είμαστε τόσο σίγουροι για την ικανότητά μας να φτάσουμε πολύ γρήγορα σε σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν την Αποφράξεις Μελίσσια, αποδεικνύουμε καθημερινά την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας. Από τη δεκαετία του 1970, που ξεκινήσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα αποχετευτικά συστήματα, έως και σήμερα δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να βελτιωνόμαστε και να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό των μηχανημάτων και των εργαλείων μας. Αφήστε τους ειδικούς της εταιρείας μας να δράσουν για εσάς. Όσο προβληματική και δυσάρεστη μπορεί να γίνει η κατάσταση στο οικιακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, μην ανησυχείτε. Το σύνολο των πελατών μας αποτελείται από οικίες, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, σχολεία, γηροκομεία, δημόσιοι οργανισμοί, στρατόπεδα, κ.α. Καλέστε μας  και θα εντυπωσιαστείτε με τις υπηρεσίες που παρέχουμε και το πάθος που δείχνουμε για τη δουλειά μας. Η αποφρακτική Μελισσίων  είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη υπηρεσία για όλους τους τύπους των πελατών.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Η εταιρεία μας σας καλύπτει άμεσα για αποφράξεις στα Μελίσσια

Η Αποφράξεις Μελίσσια αναλαμβάνει κάθε είδος αποφράξεις. Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων). Μπορείτε να καλέσετε την Αποφράξεις Μελίσσια όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες και θα βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας. Έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε και θα αποκαταστήσουμε άμεσα το πρόβλημα που έχει διαταράξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Παρέχουμε λύσεις στις αποχετεύσεις σας σε:

 • σπίτια
 • πολυκατοικίες
 • επιχειρήσεις
 • βιοτεχνίες
 • εστιατόρια
 • σχολεία
 • νοσοκομεία
 • εμπορικά καταστήματα
 • γραφεία
 • δημόσιες υπηρεσίες και οπουδήποτε αλλού.
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Απόφραξη σωλήνα

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε

Έχετε κουραστεί να σπαταλάτε συνέχεια χρήματα για να αποφράζετε συνέχεια το ίδιο σημείο; Τώρα μπορείτε στην κυριολεξία να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει! Σας εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα και ζημιές που προκαλούνται.

Παρέχουμε τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευση σας με εγγυημένα αποτελέσματα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καλέστε μας για αποφράξεις στα Μελίσσια τώρα. Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων Μελίσσια
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα Μελίσσια
 • Αποφράξεις λεκάνης ( χωρίς να την βγάλουμε )
 • Αποφράξεις σιφονιών Μελίσσια
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας Μελίσσια
 • Αποφράξεις μπανιέρας Μελίσσια
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου Μελίσσια
 • Αποφράξεις υδρορροών Μελίσσια
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις Μελίσσια
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών Μελίσσια
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες Μελίσσια
 • Καθαρισμοί από επιστροφές λυμάτων από βουλωμένες αποχετεύσεις Μελίσσια
 • Αντλήσεις υδάτων Μελίσσια
Αποφράξεις Μελίσσια
Αποφράξεις Μελίσσια

Αξιόπιστες αποφράξεις με κάμερα στα Μελίσσια

Όταν το σπίτι ή η επιχείρησή σας έχει ένα σοβαρό πρόβλημα αποχέτευσης, δεν θέλετε να έρθει κάποιος να μαντέψει για το τι συμβαίνει. Με την αδιάβροχη κάμερα της Αποφρακτική Μελισσίων επιθεωρούμε το εσωτερικό των σωληνώσεων. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα κατά την αντιμετώπιση επίμονων προβλημάτων στην αποχέτευση σας. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τις κάμερες γιατί έχουμε μια σωστή και ακριβής διάγνωση. Μπορούμε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει την ίδια στιγμή της εργασίας. Η Αποφράξεις Μελίσσια μπορεί να επιθεωρήσει τους αποχετευτικούς αγωγούς και τους σωλήνες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με την κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Μια αδιάβροχη κάμερα μπαίνει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και με αυτόν τον τρόπο μας επιτρέπει να διαγνώσουμε πολύ εύκολα όλα τα προβλήματα που υφίστανται. Για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, θα σας προτείναμε την επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης με τη χρήση ειδικής, έγχρωμης, ψηφιακής κάμερας ελέγχου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Μια επιθεώρηση με κάμερα της Εταιρεία Αποφράξεων Μελίσσια είναι ο πιο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να προσδιοριστεί η αιτία των προβλημάτων στην αποχέτευσή σας. Αυτά μπορούν να έχουν προκαλέσει στις σωληνώσεις μπλοκαρίσματα, βλάβες ή ζημιές. Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έτσι μπορούμε να σας δώσουν μια αναλυτική έκθεση που περιλαμβάνει ένα βίντεο σε ψηφιακή μορφή, καθώς και γραπτή αναφορά με τις συστάσεις και την καθοδήγηση. Μόλις έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα θα μπορέσετε κατευθείαν να το διορθώσετε. Έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το σύστημα των αποχετευτικών σωλήνων λειτουργεί άψογα και δε θα παρουσιαστεί μελλοντικό πρόβλημα. Μπορείτε και εσείς μαζί με τον τεχνικό να παρακολουθείτε και να βλέπετε την εικόνα ζωντανά. Μετά το πέρας της εργασίας μπορούμε να σας δώσουμε και κάρτα μνήμης για να το έχετε ως αρχείο ή να το δώσετε στον υδραυλικό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεσες υπηρεσίες αποχετεύσεων

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς εξαιρέσεις. Είμαστε οι πιο κατάλληλοι για άμεση απόφραξη αποχέτευσης,  από θέμα εμπειρίας και τιμών. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αφορούν όλα τα βόρεια προάστια.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξετε επαγγελματίες της Αποφράξεις Μελίσσια είναι οι παρακάτω:

 • Διαθέτουν την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα για εντοπίσουν άμεσα το πρόβλημα.
 • Ξέρουν πως να προστατεύσουν τις σωληνώσεις και να μην προκαλέσουν ζημιά κατά την απόφραξη.
 • Σας δίνουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος παρέχοντας σας και αποφράξεις με κάμερα.
 • Οι αποφράξεις που σας παρέχουν είναι ραμμένες στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει πως πάντα έχουν υπόψιν τους  τη κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.
 • Μπορούν να συνδράμουν άμεσα σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε λιγότερο από 20 λεπτά.
 • Σας προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη για να μην αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα με την αποχέτευση σας ξανά.
 • Έχουν στόχο πάντα τη μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Οι αποφράξεις στα Μελίσσια γίνονται συνήθως με πιεστικά μηχανήματα, δηλαδή με τη μέθοδο της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού και με την χρήση ειδικών κεφαλών, απομακρύνονται ή διασπώνται όλα τα υλικά που έχουν φράξει την αποχέτευση, ενώ παράλληλα καθαρίζονται όλοι οι σωλήνες της από λίπη και ρίζες και πέτρες.  Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις δικτύων που λόγω παλαιότητας δεν χρησιμοποιούμε πιεστικό για να μην κάνουμε ζημιά στους ήδη ταλαιπωρημένους σωλήνες. Εκεί προσεγγίζουμε την απόφραξη με προσοχή χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα διάγνωσης. Επίσης ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούμε και εξειδικευμένα ριζοκοπτικά  μηχανήματα.

Το κόστος της απόφραξης δεν μπορεί να υπολογιστεί πριν να έχει εικόνα το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Θα ήταν επιπόλαιο και ανέντιμο να δοθεί μια τιμή εξαρχής που δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περίπτωσης και έπειτα να αλλάξει. Πολλές εταιρείες στον χώρο δίνουν τιμές από 30-50 ευρώ με αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση να τις αλλάζουν ή να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τιμές. Η εταιρεία μας κοιτάει πάντα με προσοχή την κάθε περίπτωση και σας ενημερώνει για την τιμή πριν εφαρμόσει την απόφραξη. Πρώτο μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη τιμή για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες που θα έχουν στόχο το μόνιμο αποτέλεσμα.

Η συχνότητα που χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης δεν είναι δεδομένη για όλες τις περιπτώσεις. Εξαρτάται από την χρήση, τη παλαιότητα του δικτύου, ακόμη και την αρχιτεκτονική των σωληνώσεων. Η πιο αξιόπιστη απάντηση μπορεί να δοθεί μετά την επίσκεψη ενός συνεργείου που θα δει προσεκτικά την κατάσταση του δικτύου σας και θα μπορεί να σας ενημερώσει με υπευθυνότητα.

Οι αποφράξεις με κάμερα μας προσφέρουν τα εξής:

 • Μας δίνουν εικόνα σε σημεία φραγής που δεν μπορούμε να δούμε με το μάτι.
 • Μπορούμε να επέμβουμε ακριβώς στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα χωρίς να βλάψουμε εύθραυστους σωλήνες.
 • Μπορούμε να παρατηρήσουμε βλάβες των σωλήνων σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου.
 • Μας γλιτώνει από πολύ χρόνο και περιττές ενέργειες γιατί ξέρουμε εξαρχής σε ποιο σημείο βρίσκεται το πρόβλημα.
 • Η απόφραξη είναι πιο αξιόπιστη.

Λίγα λόγια για τα Μελίσσια

Τα Μελίσσια είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι αυτοί της Δουκίσσης Πλακεντίας στα νοτιοανατολικά και του Αμαρουσίου στα δυτικά και οι δύο αρκετά μακριά από την περιοχή των Μελισσίων. Γειτονικές περιοχές είναι τα Βριλήσσια, το Μαρούσι και η Κηφισιά.