ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Η αντιμετώπιση αποφρακτικών προβλημάτων είναι μια πρόκληση για όλους. Αυτό γιατί τις περισσότερες φορές τα συμπτώματά μπορεί να είναι ξαφνικά και έντονα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να δράσουμε αμέσως. Στην εταιρεία μας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση και υπεύθυνες λύσεις αποφράξεων με μεγάλη διάρκεια. Επιπλέον σας παρέχουμε πάντα δωρεάν διάγνωση προβλήματος και συμβουλευτική υποστήριξη. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Υπηρεσίες από 15 ευρώ.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ 24 ΩΡΕΣ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑΆμεση διαθεσιμότητα: Η απόφραξη αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, υπερχείλιση αποβλήτων, διαρροές και πλημμύρισμα υπόγειων χώρων. Η άμεση παρέμβαση, απευθείας στο πρόβλημα χωρίς χρονοτριβές, μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά. Εμείς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν σας την ανάγκη με άμεσα διαθέσιμα συνεργεία αποφράξεων 24 ώρες την ημέρα και όλες τις αργίες. Η ποιότητα των εργασιών μας είναι δεδομένη οποιασδήποτε ώρα και να μας χρειαστείτε, μέρα ή νύχτα.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις βασικές ιδιαιτερότητες της κάθε απόφραξης ανάλογα το σημείο και τρόπους που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας πριν καλέσετε επαγγελματίες για την επίλυση του ζητήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Χρειάζομαι απόφραξη λεκάνης στα Μελίσσια, τι μπορώ να κάνω χωρίς εργαλεία;

Για την απόφραξη τουαλέτας χρησιμοποιήστε μεμβράνη τροφίμων. Καλύψτε εντελώς την τρύπα της τουαλέτας με την μεμβράνη αρκετές φορές. Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε κενό αέρος. Πιέστε πάνω και κάτω στο κέντρο της μεμβράνης όπως με την βεντούζα. Συνεχίστε μέχρι να καταλάβετε πως κυκλοφορούν πάλι τα λύματα στην αποχέτευση.

Να αγοράσω ένα οικονομικό πιεστικό απόφραξης του εμπορίου για να αντιμετωπίζω σχετικά θέματα;

Τα οικονομικά αποφρακτικά υδροβολής του εμπορίου μπορεί να σας εξυπηρετήσουν κυρίως σε επιφανειακά προβλήματα της αποχέτευσης και σε συγκεκριμένους αγωγούς. Το ζητούμενο στον συγκεκριμένο εξοπλισμό είναι η ικανότητα διείσδυσης σε μεγάλο βάθος και το ισχυρό μοτέρ για απόδοση υψηλής πίεσης. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι πολύ περιορισμένα στα κοινά πιεστικά απόφραξης.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις στα Μελίσσια;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Γιατί τρέχουν νερά στο υπόγειο όταν βρέχει;

Το πιο πιθανό είναι πως υπάρχει απόφραξη σε φρεάτιο, στον μηχανοσίφωνα ή σε κάποια υδρορροή. Σε αυτή την περίπτωση η αποχέτευση δεν θα μπορεί να προωθήσει τα νερά στο δημόσιο δίκτυο ομβρίων υδάτων. Τα βρόχινα νερά θα εγκλωβιστούν στο δικό σας δίκτυο και θα δημιουργήσουν διαρροές από την μεγάλη πίεση στις σωληνώσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑΕπίλυση κάθε προβλήματος απόφραξης αποχέτευσης: Η αποφρακτική Μελισσίων έχει αποκτήσει τα τεχνικά μέσα και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους απόφραξη αποχέτευσης. Θα προσαρμόσουμε τις μεθόδους μας ανάλογα το μέγεθος του αγωγού, τα υλικά που έχουν διαμορφώσει την απόφραξη αλλά και την παλαιότητα και γενικότερη κατάσταση του. Έτσι θα αποφράξουμε τον σωλήνα χωρίς την παραμικρή πιθανότητα να τον τραυματίσουμε.

Τα σημαντικότερα μέσα απόφραξης που χρησιμοποιούμε είναι ισχυρά πιεστικά απόφραξης, ηλεκτρικούς περιστροφικούς αποφρακτήρες, ατσάλινες βέργες και μηχανήματα κοπής ριζών. Για το σημαντικό κομμάτι της σωστής διάγνωσης η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμό ελέγχου αποχετευτικών συστημάτων τελευταίας γενιάς.

Απόφραξη νεροχύτη | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Μελίσσια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Για την απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και την απόφραξη νιπτήρα μπάνιου υπεύθυνη είναι η επίστρωση από λύματα που κολλάνε στα τοιχώματα του. Αυτό το περίβλημα με τον καιρό θα τραβήξει και άλλα υλικά, ώσπου θα δημιουργήσει ολοκληρωτική απόφραξη του αγωγού. Ο απόλυτος καθαρισμός του εμποδίου και των τοιχωμάτων του σωλήνα μπορεί να συμβεί σε πολύ σύντομο χρόνο με την χρήση ηλεκτρικού αποφρακτήρα .σπιράλ

Ο ελαστικός σπειρωτός άξονας του αποφρακτήρα μπορεί να εισέλθει εύκολα στην σωλήνωση και να προσεγγίσει το εμπόδιο. Σε αυτό το σημείο ο τεχνικός θα ενεργοποιήσει την περιστροφή του άξονα. Η γρήγορη περιστροφή του θα καθαρίσει εντελώς τον σωλήνα από λίπη, σαπούνι, υπολείμματα τροφής και άλλα υλικά.

Απόφραξη λεκάνης | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Μελίσσια

Το πουρί, το χαρτί τουαλέτας και κάθε είδους στέρεα αντικείμενα που πέφτουν στην αποχέτευση είναι κυρίως υπεύθυνα για την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Η υδροβολή υψηλής πίεσης εσωτερικά του αγωγού και η χρήση ηλεκτροκίνητης ατσαλίνας είναι οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις για αυτή τη περίπτωση.

Όταν πραγματοποιούμε απόφραξη μπανιέρας τα παγιδευμένα σκουπίδια που βρίσκουμε είναι μη υδατοδιαλυτά υλικά όπως τρίχες, νήμα δοντιών, χαρτί και άλλα στέρεα υλικά. Αν παρατηρήσετε υψηλή στάθμη νερού στην μπανιέρα πρέπει να καθαρίσετε τις σωληνώσεις. Επιπλέον πρέπει να ελέγξετε αν για το πρόβλημα υπεύθυνο είναι το σιφώνι του μπάνιου ή κάποιος πιο κεντρικός αγωγός.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης Μελίσσια

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Μελίσσια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης μπορεί να επέλθει από πολλούς εξωγενείς παράγοντες σε σχέση με άλλα σημεία στην αποχέτευση. Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση τα ακατάλληλα υλικά που ρίχνουμε στην αποχέτευση είναι η πρώτη αιτία προβλημάτων.

Οι κεντρικοί αγωγοί και τα φρεάτια είναι άμεσα αλληλοεξαρτώμενα. Μια ανωμαλία στην λειτουργία των φρεατίων θα έχει άμεσα αντίκτυπο την λειτουργία της κεντρικής αποχέτευσης και το αντίθετο. Τα συμπτώματα από την απόφραξη φρεατίου μπορεί να είναι η επιστροφή των λυμάτων αλλά και οι διαρροές και βλάβες στο δίκτυο.

Απόφραξη σιφωνιού Μελίσσια

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Μελίσσια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Τα σιφώνια είναι οι πύλες εισόδου των οικιακών λυμάτων και του νερού της βροχής προς το δημόσιο σύστημα αποχέτευσης. Επιπλέον το σιφώνι θα φιλτράρει τις μυρωδιές των αποβλήτων και σε κάποιες περιπτώσεις θα ενώσει ξεχωριστά συστήματα σωληνώσεων.

Αν παρατηρήσετε πως τα νερά παραμένουν στο δάπεδο ή αναδύεται υγρασία και οσμές, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει απόφραξη σιφωνιού. Οι τεχνικοί μας μπορούν να αποφράξουν και να ελέγξουν αν όλα τα σιφώνια στον χώρο σας είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον θα ανιχνεύσουμε αν το σιφώνι είναι σύμπτωμα από κάποιο πρόβλημα που υπάρχει βαθύτερα στο δίκτυο.

Απόφραξη υδρορροής | Μελίσσια

Αποφράξεις υδρορροών | Μελίσσια

Τα συμπτώματα από την απόφραξη υδρορροής θα τα δούμε όταν έχουμε έντονες βροχοπτώσεις. Τότε η προώθηση του νερού στους κεντρικούς αγωγούς θα είναι αδύνατη, το νερό θα επιστρέφει και θα παραμείνει στις σωληνώσεις. Αυτό θα δημιουργήσει τεράστια πίεση στο αποχετευτικό δίκτυο, και πιθανές διαρροές και υπερχειλίσεις.

Τα υλικά που περνάνε από την σχάρα του σιφωνιού στα μπαλκόνια, την ταράτσα και τη σκεπή αν δεν τα καθαρίσετε θα μπλοκάρουν την υδρορροή. Για να μην αντιμετωπίσετε απόφραξη υδρορροών πρέπει να τις καθαρίζετε μια φορά το φθινόπωρο εν αναμονή του χειμώνα και των βροχοπτώσεων.

Αποφράξεις με κάμερα | Μελίσσια

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Μελίσσια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Ξεκάθαρα αποτελέσματα: Όταν αντιμετωπίζετε μόνιμα αποφρακτικά προβλήματα παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες σας να λύσετε το πρόβλημα, οι αποφράξεις με κάμερα είναι η μέθοδος που θα εξασφαλίσει την επιτυχία των εργασιών.

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το αποχετευτικό σας δίκτυο καθώς και να μάθετε με ακρίβεια που και ποιο είναι το πρόβλημα. Θα αποφύγετε τα επαναληπτικά ραντεβού και τις επεμβατικές στον χώρο σας εργασίες. Το βίντεο που θα καταγράψουμε μπορούμε να σας το παραδώσουμε σε ψηφιακή μορφή.

Κάντε αυτό για την απόφραξη τουαλέτας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Συμβουλές: Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε πως να κάνετε την απόφραξη τουαλέτας χωρίς εργαλεία. Απαραίτητα είναι τα γάντια, μια σφουγγαρίστρα και μια πλαστική σακούλα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Φορέστε τα γάντια σας
 • Φορέστε τη σακούλα στο κεφάλι της σφουγγαρίστρας και δέστε την με ένα σκοινάκι. Θέλουμε να είναι απόλυτα προστατευμένη η σφουγγαρίστρα από τη σακούλα
 • Τοποθετήστε την σφουγγαρίστρα μέσα στην τρύπα της λεκάνης
 • Σπρώξτε την διαδοχικά πάνω και κάτω μέχρι να ακούσετε την ροή να επανέρχεται
 • Στο τέλος αδειάστε 4 λίτρα ζεστό (όχι βραστό) νερό

  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στα Μελίσσια, σε οποιοδήποτε χώρο ζητηθεί


  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΜΕΛΙΣΣΙΑ

  Μελίσσια

  Τα Μελίσσια (151 27) είναι προάστιο στην Περιφέρεια Αττικής και πιο συγκεκριμένα είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης.

  Είναι οικοδομημένος σε μεγάλο υψόμετρο και θυμίζει ορεινή κωμόπολη. Η περιοχή προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις αστικές απαιτήσεις και στη διατήρηση του αρχικού της χαρακτήρα. Έχει κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό λαβύρινθου και οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν το δήμο στο εμπορικό κέντρο κάτω Μελισσίων και στο οικιστικό κέντρο Πανοράματος στα βόρεια.

  Την περιοχή εποίκισαν πολλοί πρόσφυγες. Για την μόνιμη εγκατάσταση τους το Ελληνικό κράτος απαλλοτρίωσε οικόπεδα από την Μονή Πεντέλης και τους τα παραχώρησε. Λόγω του καταπληκτικού στο παρελθόν έκτισαν στην περιοχή σανατόρια και νοσοκομεία για φυματικούς.