ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Τα επανειλημμένα αποφρακτικά προβλήματα σωληνώσεων μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη δυσλειτουργία στην αποχέτευση αν δεν τα αντιμετωπίσουμε εγκαίρως. Ανάλογα το σημείο και το μέγεθος της απόφραξης θα παρατηρήσουμε διαφορετική ένταση και είδος συμπτωμάτων. Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά την άμεση ανάγκη υπηρεσιών αποφράξεων όταν αντιμετωπίσετε κάποιο σχετικό ζήτημα. Το μόνιμο αποτέλεσμα είναι ο στόχος των εργασιών μας. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Υπηρεσίες από 15 ευρώΔωρεάν διάγνωση.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ 24 ΩΡΕΣ | ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΆμεση διαθεσιμότητα: Η απόφραξη αποχέτευσης, είτε είναι των οικιακών λυμάτων είτε των ομβρίων υδάτων, μπορεί να προκαλέσει από μικρά μέχρι και τεράστια προβλήματα. Κάποιες φορές το πρόβλημα είναι επιφανειακό και μπορούμε να δώσουμε μόνοι μας τη λύση με απλές τεχνικές. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις η απόφραξη του σωλήνα μπορεί να υπάρξει σε δύσκολα σημεία και η επιδείνωση του να είναι ραγδαία.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε για κάθε είδους απόφραξη. Τρόποι αντιμετώπισης, σπιτικές μέθοδοι και χρήσιμες συμβουλές για να μην αντιμετωπίσετε ξανά σχετικά ζητήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Χρειάζομαι απόφραξη τουαλέτας στην Μεταμόρφωση, μπορώ να δοκιμάσω μόνος/η μου;

Η πιο σύντομη μέθοδος για την απόφραξη τουαλέτας χωρίς εξοπλισμό είναι να ρίξετε 3 λίτρα κόκα κόλα στην λεκάνη και να μην χρησιμοποιήσετε το καζανάκι για τουλάχιστον 4 ώρες. Το φωσφορικό και το κιτρικό οξύ που περιέχει η κόκα κόλα θα φθείρει τις βρωμιές και τις οργανικές εναποθέσεις στα τοιχώματα του αγωγού. Στο τέλος αδειάστε 4 λίτρα ζεστό (όχι βραστό) νερό στο στόμιο της λεκάνης.

Να αγοράσω ένα φτηνό πιεστικό απόφραξης για σχετικά ζητήματα;

Τα οικονομικά πιεστικά αποφρακτικά του εμπορίου θα σας καλύψουν ως ένα σημείο κυρίως λόγο του μικρού μήκους τους, κάτι που θα περιορίσει πολύ τις προσπάθειες σας. Επιπλέον δεν διαθέτουν την απαιτούμενη πίεση για να καθαρίσουν πιο μεγάλους αγωγούς. Ωστόσο είναι πολύ χρήσιμα για το καθάρισμα υδρορροών.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις στην Μεταμόρφωση;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Ο νεροχύτης βούλωσε, πως να κάνω την απόφραξη μόνος/η μου;

Για να αποφράξετε τον νεροχύτη γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε την ζεσταθεί ως πριν το σημείο βρασμού. Αδειάστε μια κουταλιά του γλυκού, απορρυπαντικό πιάτων στην κατσαρόλα. Αδειάστε την κατσαρόλα σιγά σιγά απευθείας στο στόμιο του νεροχύτη. Επαναλάβετε τη διαδικασία με το νερό χωρίς αυτή τη φορά να προσθέσετε απορρυπαντικό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ | ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΕπίλυση κάθε προβλήματος απόφραξης αποχέτευσης: Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις έκτακτες ανάγκες απόφραξης που μπορεί να σας προκύψουν. Έχουμε τη δυνατότητα απόφραξης σωληνώσεων σε κάθε σημείο του δικτύου. Στις εργασίες μας θα χρησιμοποιήσουμε τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μέσα και τα πιο αποτελεσματικά μηχανήματα αποφράξεων όπως ηλεκτροκίνητες ατσαλίνες απόφραξης, πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, αποφρακτικές βέργες και μηχανήματα κοπής ριζών.

Οι αποφράξεις στο Μεταμόρφωση που σας παρέχουμε είναι προσαρμοσμένες στην κατάσταση του δικού σας δικτύου. Λαμβάνουμε υπόψιν μας την παλαιότητα, τις κακοτεχνίες και την επιβάρυνση που δέχεται καθημερινά η αποχέτευση έτσι ώστε να επιλέξουμε την πιο ασφαλή μέθοδο.

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές που εξυπηρετούμε: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Απόφραξη νεροχύτη και νιπτήρα | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Μεταμόρφωση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Αν εντοπίζετε κακή αποστράγγιση και έντονες μυρωδιές από το σιφώνι, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας. Το μαγειρικό λίπος, τα υπολείμματα τροφής και το αδιάλυτο απορρυπαντικό που πέφτει στον νεροχύτη θα δημιουργήσει μια παχύρευστη επίστρωση στα τοιχώματα του σωλήνα.

Την απόφραξη νιπτήρα μπάνιου θα δημιουργήσει η συσσώρευση από τρίχες, σαπούνι, οδοντόκρεμα και προϊόντα μπάνιου. Η ατσαλίνα απόφραξης είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για να το αντιμετωπίσουμε. Η ηλεκτρική ατσαλίνα είναι ένα ελαστικό σπιράλ καλώδιο που εισχωρεί στον σωλήνα μέχρι να προσεγγίσει το εμπόδιο. Το περιστροφικό μηχάνημα θα στρέψει με ταχύτητα την ατσαλίνα με αποτέλεσμα να καθαρίσει ιδανικά τα τοιχώματα και το εμπόδιο στον σωλήνα,

Απόφραξη λεκάνης | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Μεταμόρφωση

Η λεκάνη τις περισσότερες φορές θα φράξει από σκληρά αντικείμενα που δεν θα καταλήξουν στον κεντρικό αγωγό αλλά θα παραμείνουν στις σωληνώσεις. Το χαρτί τουαλέτας, τα μωρομάντηλα, τα αποτσίγαρα και διάφορα σκληρά αντικείμενα είναι μερικά παραδείγματα. Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας μπορεί να εφαρμοστεί με δυο τρόπους. Με τον περιστροφικό αποφρακτήρα και με το πιεστικό υδροβολής. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε γιατί μπορεί να υπάρξει ολοκληρωτική δυσλειτουργία της λεκάνης.

Η απόφραξη μπανιέρας είναι μια πολύ σύντομη και σχετικά εύκολη εφαρμογή. Τα παχύρευστα παραπροϊόντα καλλωπισμού και οι τρίχες είναι τα υλικά που θα βρούμε τις περισσότερες φορές ως εμπόδια.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης | Χαλάνδρι

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Μεταμόρφωση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης είναι κάτι γνώριμο σε οικίες, πολυκατοικίες και επιχειρήσεις. Ένα πλήρως λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα πρέπει να έχει πάντα καλή ροή των λυμάτων στην κεντρική αποχέτευση και από εκεί στο δημόσιο δίκτυο.

Τα φρεάτια και οι κεντρικοί αγωγοί λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Αν για παράδειγμα υπάρξει απόφραξη φρεατίου, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα και ο κεντρικός αγωγός της αποχέτευσης. Σε σχετικές υποθέσεις η υδροβολή με υψηλή πίεση και τα σύγχρονα διαγνωστικά μέσα για τον ακριβή εντοπισμό του σημείου θα λύσουν άμεσα το πρόβλημα.

Απόφραξη σιφωνιού | Χαλάνδρι

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Μεταμόρφωση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Τα σιφώνια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αποχέτευσης. Από τα σιφώνια θα αποστραγγιστεί το νερό και θα διοχετευτεί στο γενικό δίκτυο. Επίσης τα σιφώνια θα φιλτράρουν τις οσμές από τα λύματα της τουαλέτας και της αποχέτευσης γενικότερα. Τα συμπτώματα είναι άμεσα και ξεκάθαρα αν αντιμετωπίσετε απόφραξη σιφωνιού.

Οι τεχνικοί μας έχουν εξειδικευτεί πάνω στις τελευταίες μεθόδους απόφραξης. Οι αποφράξεις και ο έλεγχος των σιφωνιών του μπαλκονιού, του δαπέδου και του μπάνιου θα κρατήσει το δίκτυο σας σε άριστη κατάσταση.

Απόφραξη υδρορροής | Χαλάνδρι

Αποφράξεις υδρορροών | Μεταμόρφωση

Η απόφραξη υδρορροής, κάθετης ή οριζόντιας, μπορεί να δημιουργήσει εντονότατα προβλήματα στο δίκτυο ομβρίων υδάτων την περίοδο των βροχών. Η λειτουργία της υδρορροής θα αντιμετωπίσει πρόβλημα όταν επέλθει συσσώρευση από διάφορα σκουπίδια που περνάνε από τη σίτα του σιφωνιού προς την υδρορροή. Σκουπίδια όπως φύλλα, σκόνη, περιττώματα πτηνών και άλλα είναι οι κύριοι υπαίτιοι της απόφραξης.

Οι υδρορροές πρέπει να είναι καθαρές πριν από κάθε χειμώνα. Μπορείτε να δοκιμάστε και μόνοι σας, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις είναι ριψοκίνδυνο να καθαρίσετε απόκρημνες στο κτίριο υδρορροές. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει απόφραξη και καθαρισμό των υδρορροών πολύ οικονομικά και άρτια.

Αποφράξεις με κάμερα | Χαλάνδρι

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Μεταμόρφωση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ- Ψηφιακή απεικόνιση σωληνώσεων: Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι ο πιο σίγουρος και σύντομος τρόπος για κάθε περίπτωση απόφραξης. Με την συγκεκριμένη μέθοδο δεν μένει τίποτα στην τύχη καθώς έχουμε πλήρη εικόνα του φραξίματος σε ζωντανό χρόνο.

Οι αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος για να αποφύγουμε οποιαδήποτε επεμβατική εργασία στον χώρο σας όταν το φραγμένο σημείο υπάρξει σε πολύ δύσκολο σημείο. Σε αυτή την περίπτωση θα το εντοπίσουμε και θα το αντιμετωπίσουμε λαπαροσκοπικά. Επιπλέον μετά την εφαρμογή μπορούμε να σας παραδώσουμε και το βίντεο που καταγράψαμε να το έχετε στο αρχείο σας ως σημείο αναφοράς.

Δοκιμάστε αυτό για την απόφραξη νεροχύτη από λίπη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – Συμβουλές: Το μαγειρικό λίπος που κολλάει στα τοιχώματα των σωληνώσεων του νεροχύτη είναι και ο κυριότερος λόγος που θα δημιουργηθεί απόφραξη και αδυναμία απορρόφησης του νερού. .

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τον αποφράξετε:

 • Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στο στόμιο του νεροχύτη
 • Ρίξτε με τον ίδιο τρόπο μισό φλιτζάνι ξύδι
 • Περιμένετε δέκα λεπτά για να αντιδράσει η ένωση των δύο στοιχείων και στο ενδιάμεσο βάλτε 3 λίτρα νερό να ζεσταθούν στον βραστήρα
 • Αδειάστε το νερό απευθείας στο στόμιο του νεροχύτη και μετά αφήστε το νερό να τρέξει στο ζεστό. Παρατηρήστε αν δούλεωε η απόφραξη
 • Προσοχή:Αν οι σωληνώσεις σας είναι πλαστικές ρίξτε απλά ζεστό νερό και όχι βραστό

  Πεύκη

  Η Πεύκη είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε την με αυτόν της Λυκόβρυσης κατ´εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης του Ν.3852/2010.

  Συνορεύει με το Αμαρούσιο, τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, και το Δήμο Παπάγου. Συνοικίες του είναι το Πολύδροσο και το Πάτημα.

  Πληροφορίες για Μεταμόρφωση

  Η Μεταμόρφωση (γνωστή και ως Κουκουβάουνες) είναι εργατικός συνοικισμός στη δυτική περιφέρεια του βορείου τομέα της Αθήνας, στους πρόποδες της Πάρνηθας, ο οποίος εξυπηρετείται συγκοινωνιακά κυρίως μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής – περιφερειακή ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών. Εκκλησιαστικά, ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, με έδρα την Κηφισιά. Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τον Σταθμό Μεταμόρφωση του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Η παλαιότερη ονομασία Κουκουβάουνες, που άλλαξε στις 17 Ιανουαρίου του 1957 σε Μεταμόρφωση, παραμένει ευρέως διαδεδομένη, ιδιαίτερα από τους γηραιότερους κατοίκους της πόλης. Κατά την αρχαιότητα, στην θέση της σημερινής Μεταμόρφωσης βρισκόταν ο αρχαίος Δήμος Συπαληττού. ΤΚ 14451