ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – 210 80 000 14

Εάν κάτι μυρίζει άσχημα ή έχει βουλώσει στο μπάνιο, την κουζίνα ή οπουδήποτε αλλού, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ θα εντοπίσουμε και θα εξαλείψουμε τα αίτια που σας έχουν αναστατώσει. Στις περιπτώσεις που οι αποχετεύσεις σας έχουν βουλώσει ή έχετε πλημμυρίσει, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για Αποφράξεις στη Μεταμόρφωση και εμείς θα αναλάβουμε τις τύχες της αποχέτευσης για εσάς.

Πριν καν το καταλάβετε θα έχουμε λύσει το πρόβλημά σας. Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Εδώ και 40 χρόνια σεβόμαστε τον χρόνο και το σπίτι σας και σας εγγυόμαστε το αποτέλεσμα των εργασιών μας. Να είστε βέβαιοι ότι μόλις ανακαλύψουμε ποιο είναι το πρόβλημα, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό πάντα σε ετοιμότητα. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι δεν θα κάνουν απλώς την δουλειά τους καλά, αλλά θα σεβαστούν εσάς και το σπίτι σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΙΤΙΕΣ & ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ξέρουμε ό,τι τα συχνότερα αίτια δημιουργίας μπλοκαρισμάτων στους σωλήνες, είναι οι κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, οι ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών.Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την επιστροφή τους στην αρχή της αποχέτευσης πλημμυρίζοντας έτσι τους πλησίον χώρους.

ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ

Με κάθε λούσιμο, οι τρίχες που πέφτουν από τα μαλλιά μας χωρίς να το αντιληφθούμε, συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να φράζουν τις σωληνώσεις της. Είναι υλικό το οποίο δεν διασπάται με το νερό συνεπώς, κάθε φορά που φεύγουν τρίχες μέσα στο σιφόνι μπερδεύονται, γίνονται ένα κουβάρι που διαρκώς μεγαλώνει και παγιδεύει κι άλλα υλικά στο πέρασμά τους.

ΛΑΔΙΑ, ΛΙΠΗ, ΤΡΟΦΕΣ

Κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας, τα λάδια, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών εισέρχονται από το σιφόνι του νεροχύτη και συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αργά ή γρήγορα να βουλώσει σε κάποιο σημείο η αποχέτευση.

ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

Πολλοί συνάνθρωποί μας προτιμούν να πετούν τα χαρτιά μέσα στην τουαλέτα. Ίσως να θεωρούν ότι είναι βιοδιασπώμενα οπότε και θα εξαφανιστούν ωστόσο, η βιοδιάσπαση πολλές φορές είτε δεν γίνεται ποτέ είτε αργεί να συμβεί με αποτέλεσμα να φράζουν οι αποχετεύσεις.

ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Οποιοδήποτε μικροαντικείμενο πέσει στο σιφόνι του νιπτήρα, του νεροχύτη ή μέσα στην τουαλέτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βουλώσει την αποχέτευση και να χρειαστεί επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης ώστε να το απομακρύνει με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία.

ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΦΥΤΩΝ

Το νερό που κυκλοφορεί μέσα στα συστήματα της αποχέτευσης συνήθως προσελκύει τα φύλλα από τα φυτά και τις ρίζες των δέντρων. Με τη βοήθειά του όλα αυτά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα στις σωληνώσεις και τα φρεάτια. Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι αρνητικό αφού έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα στην αποχέτευση.

ΜΠΑΖΑ, ΠΕΤΡΕΣ & ΧΩΜΑΤΑ

Πολύ συχνά – ειδικότερα μετά από μια ανακαίνιση – οι τεχνικοί μας πραγματοποιώντας απόφραξη, αποσύρουν μέσα από αποχετεύσεις χώματα, πέτρες ή ακόμα και μπάζα.  Τα συγκεκριμένα υλικά, εκτός από φραξίματα μπορεί να κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο αφού είναι ικανά εκτός από το να το βουλώσουν, να ραγίσουν ή ακόμα και να σπάσουν τους σωλήνες.

 

αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Για πάνω από 40 χρόνια η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ παρέχει εξαιρετική, γρήγορη, φιλική, και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Είτε πρόκειται για τον νεροχύτη σας, την μπανιέρα, την λεκάνη ή κάποιο φρεάτιο, μπορεί να σας φέρει σε πλήρη αδιέξοδο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Στην καλύτερη περίπτωση, έχετε ένα εξάρτημα που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. ίσως να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο σημείο της αποχέτευσης αλλά στην χειρότερη περίπτωση, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίποτα. Μια φραγμένη αποχέτευση δεν είναι κάτι που μπορεί να περιμένει. Χρειάζεται γρήγορη επαγγελματική εξυπηρέτηση για να είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζεστε. Καλέστε τώρα και ένα από τα συνεργεία μας θα είναι στην πόρτα σας. Ακόμα κι αν το θέμα δεν είναι τόσο απλό η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ θα παρέχει την κατάλληλη και πιο προσιτή λύση.

ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Εάν χρειάζεστε τέτοιου είδους υπηρεσίες η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ αποτελεί την πλέον συμφέρουσα και την πιο αποτελεσματική, με χαμηλότερο κατάλογο τιμών της αγοράς. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας. Καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε πόσο άσχημη μπορεί να γίνει μια κατάσταση αν ξαφνικά προκύψει κάτι κατά την διάρκεια της νύχτας ή την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας καλέστε κατά την διάρκεια όλου του 24ώρου, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Η τάση μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να πασχίζουμε για την τελειοποίηση των μεθόδων για την πραγματοποίηση αποφράξεων κι απολυμάνσεων είναι συνυφασμένη με την επιτυχία. Οι υπηρεσίες μας έχουν να κάνουν με αποφράξεις αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων  και απολυμάνσεις.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από επαγγελματίες τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα ικανοί να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντας μόνιμες λύσεις απέναντι σε όλες τις ανάγκες σας. Καλέστε μας για θέματα σχετικά με την αποχέτευση σας πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και χρήματα. Καλέστε απλά τους επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε κάθε άσχημη κατάσταση που σας απασχολεί. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Αποφράξεις με ηλεκτροκίνητο μηχάνημα στη Μεταμόρφωση

Απόφραξη με ηλεκτροκίνητο μηχάνημα: Ένας τεχνικός μας σπρώχνει το μηχάνημα στο βουλωμένο σωλήνα, περιστρέφουμε τη λαβή του τυμπάνου δεξιόστροφα, ώστε το πηνίο να απελευθερωθεί. Θα φουσκώνει μέσα στο σωλήνα καθώς συνεχίζετε να περιστρέφετε τη λαβή. Εάν υπάρχει αντίσταση, έχετε φτάσει στο εμπόδιο. Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσετε περισσότερη δύναμη για να περιστρέψετε τη λαβή. Καθώς το περιστροφικό μηχάνημα κινείται στον σωλήνα, θα σπάσει τα συντρίμμια προκαλώντας το μπλοκάρισμα να αυξήσει τη ροή του νερού. Ορισμένα υλικά θα απομακρυνθούν καθώς περιστρέφονται γύρω από το πηνίο. Για να αφαιρέσουμε το περιστροφικό μηχάνημα, γυρίζουμε τη λαβή προς τα αριστερά. Συνεχίζουμε για λίγα λεπτά για να βεβαιωθούμε ότι τα τεμαχισμένα απορρίμματα απομακρύνθηκαν μέσα από το σωλήνα.

Αποφράξεις και Καθαρισμός αποχετεύσεων στη Μεταμόρφωση

Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να διορθώσει και να “καθαρίσει” τα προβλήματα στην αποχέτευση σας. Καλέστε μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα έρθει στον χώρο σας και θα επιλύσει κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Γιατί απλώς να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας όταν μπορείτε να την καθαρίσετε πλήρως; Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος και η αποφράξεις Μεταμόρφωση είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος καθαρισμού των αποχετεύσεων περιλαμβάνει την εισαγωγή καλωδίου με λεπίδες κοπής στο σωλήνα αποστράγγισης. Χρησιμοποιώντας μια ισχυρή περιστροφική κίνηση, ο κοπτήρας διαλύει τα εμπόδια και καθαρίζει τη γραμμή. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί με την σκληρή δουλειά έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων.

Καθαρισμός αποχέτευσης με νερό υψηλής πίεσης

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με νερό υψηλής πίεσης χρησιμοποιείται από την Αποφρακτική Μεταμόρφωσης κυρίως για τον καθαρισμό μιας κύριας γραμμής αποχέτευσης που δεν λειτουργεί με τη μέγιστη αποδοτικότητα. Η υδροβολή πραγματοποιείται συχνά σε συνδυασμό με το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα που έχει την ικανότητα δημιουργήσει μια τρύπα σε ένα φράγμα, αλλά όχι να αποκαταστήσει τη συνολική ροή. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης καθαρίζει το εσωτερικό μιας γραμμής αποχέτευσης ή όλη τη διάμετρο του σωλήνα, αφαιρώντας το 100% όλων των συντριμμιών και επαναφέροντας τη συνολική ροή σε μια γραμμή αποχέτευσης.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Καθαρισμός αποχέτευσης από την Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Αξιόπιστες αποφράξεις με κάμερα στη Μεταμόρφωση

Συχνά αρκετοί από εσάς αναρωτιέστε πως προκύπτει το φράξιμο σε μια αποχέτευση. Θα σας πούμε λοιπόν, ό,τι για ένα βούλωμα σε κάποιο σωλήνα ή φρεάτιο υπάρχουν πάνω από μία αιτίες. Η μπλοκαρισμένη αποχέτευση αποδίδεται συνήθως σε κακοτεχνίες, ρίζες & φύλλα δέντρων που εισχωρούν στους αγωγούς, ιζήματα λυμάτων, καθιζήσεις εδάφους, μπάζα και χώματα. Κάθε ένας από τους παραπάνω λόγους είναι η αιτία που το νερό δεν περνάει φυσιολογικά μέσα από τις σωληνώσεις με αποτέλεσμα τη συσσώρευση της υγρασίας και τα πλημμυρισμένα φρεάτια, υδρορροές και σωλήνες. Τέλος, όταν η αποχέτευση βουλώσει, είναι πολύ πιθανό να βλέπετε βρώμικα νερά γεμάτα λύματα στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου σας.

ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ:

Τα τελευταία χρόνια έχουμε στη διάθεσή μας ενδοσκοπικές κάμερες απόφραξης οι οποίες μας βοηθάνε να βρούμε την ακριβή αιτία των προβλημάτων σε μια αποχέτευση χωρίς να χρειαστεί να γκρεμίσουμε το μισό κτίριο.Διαθέτουν εύκαμπτους σωλήνες που μπορούν να εισχωρήσουν μέσα σε κάθε σωλήνα ανεξαρτήτου διαμέτρου και διαστάσεως.

Ο ΠΟΜΠΟΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας κάμερες οι οποίες μας εξασφαλίζουν την ακριβή απεικόνιση μιας αποχέτευσης σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για μηχανήματα που διαθέτουν εύκαμπτους σωλήνες οι οποίοι λόγω της ευλυγισίας τους, εισχωρούν  μέσα σε κάθε σωλήνα. Στη μία τους άκρη διαθέτουν πομπό (εντοπιστής) και έτσι βρίσκουμε εύκολα το σημείο της βλάβης. Με τον εντοπιστή, θα βρείτε όλα τα σημεία των σωληνώσεων που παρουσιάζουν κυρτώσεις, ραγίσματα, σπασίματα και διαρροές χωρίς να χρειαστεί να σπάσετε πλακάκια, τοίχους και πατώματα.

ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ

Οτιδήποτε βρούμε με την κάμερα μέσα στην αποχέτευση όπως και η ακριβής της κατάσταση, σας παρέχονται καταγεγραμμένα σε ψηφιακή μορφή (sd card). Επιπλέον, οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν συμβουλές και τις δικές τους προτάσεις για την επιδιόρθωση όλων των πιθανών βλαβών.

Γλιτώστε από περιττά έξοδα!

Εξασφαλίστε μία πλήρως καθαρή και άκρως λειτουργική αποχέτευση. Πριν έρθετε αντιμέτωποι με οποιοδήποτε πρόβλημα στην αποχέτευση φροντίστε έναν καλό καθαρισμό και μια απόφραξη με κάμερα. Εάν η αποχέτευσή σας έχει την τάση να βουλώνει συνέχεια, η χρήση της κάμερας σίγουρα θα σας γλιτώσει από το άγχος αλλά και από τα επιπλέον έξοδα απόφραξης.

Συνοπτικά τα οφέλη μιας απόφραξης με κάμερα είναι τα εξής:
 • Εύρεση της αιτίας που παρουσιάζονται συχνά βουλώματα στην αποχέτευση
 • Ανίχνευση πιθανών διαρροών
Επαγγελματική απόφραξη με κάμερα
Επαγγελματική απόφραξη με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε

Σας παρέχουμε τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευση σας με τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης παρέχουμε κάθε είδους αποφράξεις

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων 
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα
 • Αποφράξεις λεκάνης ( χωρίς να την βγάλουμε )
 • Αποφράξεις σιφονιών
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου
 • Αποφράξεις υδρορροών
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες 
 • Αντλήσεις υδάτων 

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεσες αποφράξεις αποχετεύσεων στη Μεταμόρφωση

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς εξαιρέσεις. Είμαστε οι πιο κατάλληλοι για άμεση απόφραξη αποχέτευσης,  από θέμα εμπειρίας και τιμών. Καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο που είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ σε 15 λεπτά!

Το προσωπικό μας φιλικό, ευγενικό και καταρτισμένο είναι σε ετοιμότητα για να λύσει κάθε σας πρόβλημα. Καμία άλλη εταιρεία στην Αττική δεν προσφέρει τόσο ολοκληρωμένες υπηρεσίες! Όπου και αν θέλετε να γίνει μια απόφραξη, σε ένα σχολείο, επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εμπορικό κατάστημα ή κατοικία μπορούμε να βοηθήσουμε. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση σας. Η Αποφράξεις Μεταμόρφωση αναλαμβάνει κάθε είδος αποφράξεις. Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων).  Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Θα σας συμβουλεύσουμε για το τι ακριβώς πρέπει να προσέχετε ώστε να μην έχετε τα ίδια και πάλι προβλήματα. Όλες οι εργασίες της εταιρείας μας είναι εγγυημένες και εκτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Εξυπηρετούμε άμεσα την ευρύτερη περιοχή

Σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στις περιοχές των βορείων προαστίων.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξετε επαγγελματίες της Αποφράξεις Μεταμόρφωση είναι οι παρακάτω:

 • Διαθέτουν την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα για εντοπίσουν άμεσα το πρόβλημα.
 • Ξέρουν πως να προστατεύσουν τις σωληνώσεις και να μην προκαλέσουν ζημιά κατά την απόφραξη.
 • Σας δίνουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος παρέχοντας σας και αποφράξεις με κάμερα.
 • Οι αποφράξεις που σας παρέχουν είναι ραμμένες στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει πως πάντα έχουν υπόψιν τους  τη κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.
 • Μπορούν να συνδράμουν άμεσα σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε λιγότερο από 20 λεπτά.
 • Σας προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη για να μην αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα με την αποχέτευση σας ξανά.
 • Έχουν στόχο πάντα τη μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Οι αποφράξεις στη Μεταμόρφωση γίνονται συνήθως με πιεστικά μηχανήματα, δηλαδή με τη μέθοδο της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού και με την χρήση ειδικών κεφαλών, απομακρύνονται ή διασπώνται όλα τα υλικά που έχουν φράξει την αποχέτευση, ενώ παράλληλα καθαρίζονται όλοι οι σωλήνες της από λίπη και ρίζες και πέτρες.  Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις δικτύων που λόγω παλαιότητας δεν χρησιμοποιούμε πιεστικό για να μην κάνουμε ζημιά στους ήδη ταλαιπωρημένους σωλήνες. Εκεί προσεγγίζουμε την απόφραξη με προσοχή χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα διάγνωσης. Επίσης ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούμε και εξειδικευμένα ριζοκοπτικά  μηχανήματα.

Το κόστος της απόφραξης δεν μπορεί να υπολογιστεί πριν να έχει εικόνα το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Θα ήταν επιπόλαιο και ανέντιμο να δοθεί μια τιμή εξαρχής που δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περίπτωσης και έπειτα να αλλάξει. Πολλές εταιρείες στον χώρο δίνουν τιμές από 30-50 ευρώ με αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση να τις αλλάζουν ή να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τιμές. Η εταιρεία μας κοιτάει πάντα με προσοχή την κάθε περίπτωση και σας ενημερώνει για την τιμή πριν εφαρμόσει την απόφραξη. Πρώτο μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη τιμή για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες που θα έχουν στόχο το μόνιμο αποτέλεσμα.

Η συχνότητα που χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης δεν είναι δεδομένη για όλες τις περιπτώσεις. Εξαρτάται από την χρήση, τη παλαιότητα του δικτύου, ακόμη και την αρχιτεκτονική των σωληνώσεων. Η πιο αξιόπιστη απάντηση μπορεί να δοθεί μετά την επίσκεψη ενός συνεργείου που θα δει προσεκτικά την κατάσταση του δικτύου σας και θα μπορεί να σας ενημερώσει με υπευθυνότητα.

Οι αποφράξεις με κάμερα μας προσφέρουν τα εξής:

 • Μας δίνουν εικόνα σε σημεία φραγής που δεν μπορούμε να δούμε με το μάτι.
 • Μπορούμε να επέμβουμε ακριβώς στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα χωρίς να βλάψουμε εύθραυστους σωλήνες.
 • Μπορούμε να παρατηρήσουμε βλάβες των σωλήνων σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου.
 • Μας γλιτώνει από πολύ χρόνο και περιττές ενέργειες γιατί ξέρουμε εξαρχής σε ποιο σημείο βρίσκεται το πρόβλημα.
 • Η απόφραξη είναι πιο αξιόπιστη.

Πληροφορίες για Μεταμόρφωση

Η Μεταμόρφωση (γνωστή και ως Κουκουβάουνες) είναι εργατικός συνοικισμός στη δυτική περιφέρεια του βορείου τομέα της Αθήνας, στους πρόποδες της Πάρνηθας, ο οποίος εξυπηρετείται συγκοινωνιακά κυρίως μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής – περιφερειακή ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών. Εκκλησιαστικά, ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, με έδρα την Κηφισιά. Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τον Σταθμό Μεταμόρφωση του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Η παλαιότερη ονομασία Κουκουβάουνες, που άλλαξε στις 17 Ιανουαρίου του 1957 σε Μεταμόρφωση, παραμένει ευρέως διαδεδομένη, ιδιαίτερα από τους γηραιότερους κατοίκους της πόλης. Κατά την αρχαιότητα, στην θέση της σημερινής Μεταμόρφωσης βρισκόταν ο αρχαίος Δήμος Συπαληττού. ΤΚ 14451