ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – 210 80 000 14

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ είναι κοντά σας με ένα τηλεφώνημα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την άμεση λύση οποιουδήποτε προβλήματος σας. Με εγγυημένα αποτελέσματα, τον ταχύτερο δυνατό χρόνο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών για τα συστήματα της αποχέτευσης σας. Άμεσα και πάνω απ’ όλα με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία και ξέρει πόσο σημαντικό είναι για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση ένα πρόβλημα αποχέτευσης να λύνεται χωρίς να δημιουργούνται ταλαιπωρίες και επιπλέον έξοδα. Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι υψηλής ποιότητας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στα δίκτυα των αποχετεύσεων, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών καθαρισμού, αποφράξεων και συντηρήσεων των αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τις ικανότητες, τις γνώσεις που απαιτούνται. Σέβονται το χώρο και την περιουσία σας, για την ασφαλή ολοκλήρωση των εργασιών που εκτελούν. Πραγματοποιούμε αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Θα διαγνώσει και να διορθώσει τα προβλήματα στην αποχέτευση σας. Καλέστε μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα έρθει στον χώρο σας και θα επιλύσει κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες και προσδοκίες, εξασφαλίζουμε ότι είστε πλήρως ενήμεροι και να συμμετέχετε σε κάθε βήμα της εργασίας μας. Για γρήγορη και πλήρης έρευνα ελαχιστοποιούμε την αναστάτωση χρησιμοποιώντας κάμερες υψηλής ευκρίνειας που μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε πρόσβαση χωρίς την ανάγκη δαπανηρών διαδικασιών. Μπορείτε μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε. Το ευγενικό προσωπικό του γραφείου μας θα σας παρέχει λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες. Η ασφάλεια και η υγιεινή των πελατών μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

ΑΙΤΙΕΣ & ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ξέρουμε ό,τι τα συχνότερα αίτια δημιουργίας μπλοκαρισμάτων στους σωλήνες, είναι οι κακοτεχνίες στο αποχετευτικό σύστημα, οι ρίζες από κάποιο κοντινό δέντρο και γενικότερα η παρουσία σκουπιδιών.Όλα αυτά, παρεμποδίζουν την διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την επιστροφή τους στην αρχή της αποχέτευσης πλημμυρίζοντας έτσι τους πλησίον χώρους.

ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ

Με κάθε λούσιμο, οι τρίχες που πέφτουν από τα μαλλιά μας χωρίς να το αντιληφθούμε, συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να φράζουν τις σωληνώσεις της. Είναι υλικό το οποίο δεν διασπάται με το νερό συνεπώς, κάθε φορά που φεύγουν τρίχες μέσα στο σιφόνι μπερδεύονται, γίνονται ένα κουβάρι που διαρκώς μεγαλώνει και παγιδεύει κι άλλα υλικά στο πέρασμά τους.

ΛΑΔΙΑ, ΛΙΠΗ, ΤΡΟΦΕΣ

Κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας, τα λάδια, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών εισέρχονται από το σιφόνι του νεροχύτη και συγκεντρώνονται στις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αργά ή γρήγορα να βουλώσει σε κάποιο σημείο η αποχέτευση.

ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

Πολλοί συνάνθρωποί μας προτιμούν να πετούν τα χαρτιά μέσα στην τουαλέτα. Ίσως να θεωρούν ότι είναι βιοδιασπώμενα οπότε και θα εξαφανιστούν ωστόσο, η βιοδιάσπαση πολλές φορές είτε δεν γίνεται ποτέ είτε αργεί να συμβεί με αποτέλεσμα να φράζουν οι αποχετεύσεις.

ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Οποιοδήποτε μικροαντικείμενο πέσει στο σιφόνι του νιπτήρα, του νεροχύτη ή μέσα στην τουαλέτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βουλώσει την αποχέτευση και να χρειαστεί επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης ώστε να το απομακρύνει με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία.

ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΦΥΤΩΝ

Το νερό που κυκλοφορεί μέσα στα συστήματα της αποχέτευσης συνήθως προσελκύει τα φύλλα από τα φυτά και τις ρίζες των δέντρων. Με τη βοήθειά του όλα αυτά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα στις σωληνώσεις και τα φρεάτια. Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι αρνητικό αφού έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα στην αποχέτευση.

ΜΠΑΖΑ, ΠΕΤΡΕΣ & ΧΩΜΑΤΑ

Πολύ συχνά – ειδικότερα μετά από μια ανακαίνιση – οι τεχνικοί μας πραγματοποιώντας απόφραξη, αποσύρουν μέσα από αποχετεύσεις χώματα, πέτρες ή ακόμα και μπάζα.  Τα συγκεκριμένα υλικά, εκτός από φραξίματα μπορεί να κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο αφού είναι ικανά εκτός από το να το βουλώσουν, να ραγίσουν ή ακόμα και να σπάσουν τους σωλήνες.

 

αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
αποχέτευση βουλωμένη από τρίχες

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Η εταιρεία μας  δραστηριοποιείται στο χώρο από τη δεκαετία του 1970 και σας παρέχει αξιόπιστες αποφράξεις αποχετεύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας και διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό. Συνεχώς ειδικεύεται για να μπορεί να αντιμετωπίσει άριστα τις βλάβες του δικτύου σας όπως και να βελτιώσει ζημιές που έχουν προκληθεί από την παλαιότητα του δικτύου σας, από ρίζες, από αντικείμενα και λίπη που φράζουν τις αποχετεύσεις σας. Προσφέρουμε σαφείς και ειλικρινείς εκτιμήσεις. Έτσι οι πελάτες μας να μπορούν να αποφασίσουν ποιες υπηρεσίες θα λάβουν και που ποτέ δεν θα βλάψουν τις τσέπες τους. Διαθέτουμε ριζοκοπτικά μηχανήματα για να ξεφράζουν από ρίζες δέντρων το δίκτυο σας. Σας εγγυόμαστε πως η υπηρεσία μας δε θα προκαλέσει ζημιές στο δίκτυο σας. Μετά το τηλεφώνημά σας βρισκόμαστε σε 15 λεπτά στον χώρο σας , όλο το 24ωρο και τις 365 ημέρες τον χρόνο.

τεχνικος της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια
Τεχνικός της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Έχουμε πιεστικά μηχανήματα που βρίσκονται στα ειδικά οχήματα. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε φράξιμο στις αποχετεύσεις, στα φρεάτια, στις λεκάνες, στις κάθετες στήλες, στις υδρορροές για να μην σας δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα με δυσοσμίες, μικρόβια κτλ. Η Αποφρακτική Νέας Φιλαδέλφειας κάνει άντληση υδάτων στους χώρους της οικίας ή της πολυκατοικίας σας που μπορεί να γέμισαν νερά από την βροχή ή από κάποιο βούλωμα στο δίκτυο σας πχ. στο γκαράζ ή το υπόγειο της πολυκατοικίας σας. Αναλαμβάνουμε και καθαρισμό των δικτύων σας. Καταγραφή και ανίχνευση με κάμερα για πιθανές ζημιές. Προσιτές τιμές ανάλογα βέβαια με την βλάβη που οι τεχνικοί θα βρούνε στο σημείο του δικτύου. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

αποφραξη φρεατιου Νεα Φιλαδελφεια
Απόφραξη με πιεστικό μηχάνημα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κάθε είδους αποφράξεις & υπηρεσίες αποχετεύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η γκάμα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορεί να λύσει κάθε ζήτημα φραγής αποχετευτικών δικτύων και όχι μόνο. Η εμπειρία μας στον κλάδο και η τεχνολογική μας υπεροχή είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα.

Επίσης παρέχουμε κάθε είδους αποφράξεις

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων Νέα Φιλαδέλφεια
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα
 • Αποφράξεις λεκάνης ( χωρίς να την βγάλουμε )
 • Αποφράξεις σιφονιών
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου
 • Αποφράξεις υδρορροών
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες 
 • Αντλήσεις υδάτων 

Άμεσες αποφράξεις με χρήση κάμερας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εάν αντιμετωπίζετε συνεχώς ζητήματα στα φρεάτια και τις υδρορροές του αποχετευτικού σας δικτύου, μια πολύ καλή επιλογή, για να έχετε μια απολύτως επαγγελματική βοήθεια, είναι να μας καλέσετε για αποφράξεις με κάμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η επιθεώρηση του δικτύου της αποχέτευσης σας με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης θα δώσει εικόνα του προβλήματος των σωληνώσεων.

Η έγχρωμη, αδιάβροχη κάμερα θα επιθεωρήσει προσεκτικά όλο το αποχετευτικό δίκτυο και θα διαγνώσει χρόνια προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οι επιθεωρήσεις με κάμερα  είναι γρήγορες, καθαρές και αποτελεσματικές σε σύγκριση με τους παλιούς τρόπους εντοπισμού των προβλημάτων των αποχετεύσεων του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Το σύστημα επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διενέργεια ελέγχων στο εσωτερικό των αγωγών της γραμμής της αποχέτευσης κάτω από το έδαφος ή για την ανίχνευση ρωγμών ή ελαττωμάτων των σωλήνων, που θα μπορούσαν τελικά να προκαλέσουν διαρροές ή περαιτέρω εμπλοκές.

Συνοπτικά τα οφέλη μιας απόφραξης με κάμερα είναι τα εξής:
 • Εύρεση της αιτίας που παρουσιάζονται συχνά βουλώματα στην αποχέτευση
 • Ανίχνευση πιθανών διαρροών
Επαγγελματική απόφραξη με κάμερα
Επαγγελματική απόφραξη με κάμερα

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης

Μια κατεστραμμένη ή βουλωμένη αποχέτευση είναι ένας εφιάλτης. Θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην ιδιοκτησία σας. Η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης  είναι μια από τις καλύτερες προληπτικές μεθόδους. Θα διασφαλίσετε ότι το σύστημα αποχέτευσης στο σπίτι σας θα λειτουργεί άριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι προληπτικές υπηρεσίες συντήρησης των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης περιλαμβάνουν συνήθεις επιθεωρήσεις της γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης για την αποφυγή προβλημάτων που κρύβονται στις υδρορροές και τα φρεάτια. Ας διατηρήσουμε την επένδυσή σας στο σπίτι ή την εμπορική σας ιδιοκτησία με προγραμματισμένα σχέδια συντήρησης των αποχετευτικών εγκαταστάσεων και ελέγχους.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Προληπτική Συντήρηση Αποχέτευσης

Επικοινωνήστε μαζί μας για αποφράξεις αποχέτευσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς εξαιρέσεις. Είμαστε οι πιο κατάλληλοι για άμεση απόφραξη αποχέτευσης,  από θέμα εμπειρίας και τιμών. Καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο που είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Εξυπηρετούμε και την ευρύτερη περιοχή

Εξυπηρετούμε με άμεση απόκριση στη κλήση σας και όλες τις γύρω περιοχές σε εξίσου μικρούς χρόνους δε περίπτωση έκτακτου περιστατικού.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξετε επαγγελματίες της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια είναι οι παρακάτω:

 • Διαθέτουν την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα για εντοπίσουν άμεσα το πρόβλημα.
 • Ξέρουν πως να προστατεύσουν τις σωληνώσεις και να μην προκαλέσουν ζημιά κατά την απόφραξη.
 • Σας δίνουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος παρέχοντας σας και αποφράξεις με κάμερα.
 • Οι αποφράξεις που σας παρέχουν είναι ραμμένες στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει πως πάντα έχουν υπόψιν τους  τη κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.
 • Μπορούν να συνδράμουν άμεσα σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε λιγότερο από 20 λεπτά.
 • Σας προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη για να μην αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα με την αποχέτευση σας ξανά.
 • Έχουν στόχο πάντα τη μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Οι αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνονται συνήθως με πιεστικά μηχανήματα, δηλαδή με τη μέθοδο της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού και με την χρήση ειδικών κεφαλών, απομακρύνονται ή διασπώνται όλα τα υλικά που έχουν φράξει την αποχέτευση, ενώ παράλληλα καθαρίζονται όλοι οι σωλήνες της από λίπη και ρίζες και πέτρες.  Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις δικτύων που λόγω παλαιότητας δεν χρησιμοποιούμε πιεστικό για να μην κάνουμε ζημιά στους ήδη ταλαιπωρημένους σωλήνες. Εκεί προσεγγίζουμε την απόφραξη με προσοχή χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα διάγνωσης. Επίσης ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούμε και εξειδικευμένα ριζοκοπτικά  μηχανήματα.

Το κόστος της απόφραξης δεν μπορεί να υπολογιστεί πριν να έχει εικόνα το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Θα ήταν επιπόλαιο και ανέντιμο να δοθεί μια τιμή εξαρχής που δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περίπτωσης και έπειτα να αλλάξει. Πολλές εταιρείες στον χώρο δίνουν τιμές από 30-50 ευρώ με αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση να τις αλλάζουν ή να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τιμές. Η εταιρεία μας κοιτάει πάντα με προσοχή την κάθε περίπτωση και σας ενημερώνει για την τιμή πριν εφαρμόσει την απόφραξη. Πρώτο μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη τιμή για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες που θα έχουν στόχο το μόνιμο αποτέλεσμα.

Η συχνότητα που χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης δεν είναι δεδομένη για όλες τις περιπτώσεις. Εξαρτάται από την χρήση, τη παλαιότητα του δικτύου, ακόμη και την αρχιτεκτονική των σωληνώσεων. Η πιο αξιόπιστη απάντηση μπορεί να δοθεί μετά την επίσκεψη ενός συνεργείου που θα δει προσεκτικά την κατάσταση του δικτύου σας και θα μπορεί να σας ενημερώσει με υπευθυνότητα.

Οι αποφράξεις με κάμερα μας προσφέρουν τα εξής:

 • Μας δίνουν εικόνα σε σημεία φραγής που δεν μπορούμε να δούμε με το μάτι.
 • Μπορούμε να επέμβουμε ακριβώς στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα χωρίς να βλάψουμε εύθραυστους σωλήνες.
 • Μπορούμε να παρατηρήσουμε βλάβες των σωλήνων σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου.
 • Μας γλιτώνει από πολύ χρόνο και περιττές ενέργειες γιατί ξέρουμε εξαρχής σε ποιο σημείο βρίσκεται το πρόβλημα.
 • Η απόφραξη είναι πιο αξιόπιστη.

Πληροφορίες Νέα Φιλαδέλφεια

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι έδρα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο οποίος εντάσσεται στην περιφέρεια του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας στην Αττική. Στη Νέα Φιλαδέλφεια ανήκει η περιοχή του Κόκκινου Μύλου όπου υπήρχαν πολλοί μύλοι, που τροφοδοτούνταν με νερό από τον Κηφισό. Στην Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται και το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου». Το στάδιο Νέας Φιλαδέλφειας “Νίκος Γκούμας” φιλοξενούσε την ΑΕΚ από το 1930, αλλά έχοντας υποστεί κάποιες ζημιές από το σεισμό του 1999 το στάδιο κατεδαφίστηκε το 2003. Το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια με την επωνυμία Αγιά Σοφιά αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το 2021.