ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 210 80 000 14

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ είναι μια φιλική επαγγελματική εταιρεία αποχέτευσης που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Γνωρίζουμε ότι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης της αποχέτευση σας μπορεί να οδηγηθεί σε μια καταστροφή με νερό ή λύματα να έχουν πλημμυρίσει το σπίτι ή τον κήπο σας. Η εταιρεία μας έχει την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει βουλωμένες αποχετεύσεις ή πλημμύρες. Θα σας βοηθήσει να επανέλθει η ζωή σας σε κανονικούς ρυθμούς. Όποιο και αν είναι το μέγεθος του προβλήματος, ως εμπειρογνώμονας στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης, μπορούμε να το διορθώσουμε γρήγορα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αναγνωρίζουμε ότι όταν κάτι πάει στραβά, μπορεί να προσθέσει άλλο ένα άγχος στην ήδη πολυάσχολη ημέρα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 365 ημέρες τον χρόνο λαμβάνοντας τη μέγιστη προσοχή εργαζόμενοι πάντα σκληρά.

ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ αναλαμβάνει κάθε είδους αποφράξεις. Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών και πολλά άλλα. Μπορούμε να είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά, όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι να προστατεύσουμε και να σεβαστούμε το σπίτι και την περιουσία σας. Κατά τη διάρκεια των 40 ετών στον κλάδο μας έχουμε συναντήσει πολλών ειδών προβλήματα σε αποχετεύσεις. Τα έχουμε αντιμετωπίσει όλα με επαγγελματισμό και ασφάλεια.  Είμαστε πλήρως εκπαιδευμένοι στην χρήση όλων των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων απόφραξης που έχουμε στην διάθεσή μας. Λειτουργούμε σύμφωνα με τις πιο αυστηρές κατευθυντήριες οδηγίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, αξιολογούμε το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο και το πιο σημαντικό βρίσκουμε την καλύτερη λύση για να το αντιμετωπίσουμε. Όσο για τις υπηρεσίες μας και την ανταπόκρισή μας είναι πολύ δύσκολο να μας ξεπεράσει κάποιος.  Η αμεσότητα στην κλήση σας θα σας εκπλήξει. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ έχει επενδύσει όχι μόνο στην προηγμένη τεχνολογία αλλά και στους τεχνικούς μας, διασφαλίζοντας ότι αναπτύσσουν και διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα, την πείρα και την τεχνογνωσία τους. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και όχι να σας φορτώσουμε με παραπάνω προβλήματα. Θα φτάσουμε την καθορισμένη ώρα που έχουμε προγραμματίσει εκτός και αν το πρόβλημα στην αποχέτευση σας είναι έκτακτο. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων στο Νέο Ηράκλειο με μόνιμα αποτελέσματα στο δίκτυο σας είναι η ειδικότητα μας.

ΕΜΦΑΝΗΣ ΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Κάθε είδους αποφράξεις και υπηρεσίες αποχέτευσης στο Νέο Ηράκλειο

Οι αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων βρίσκονται έξω από την ιδιοκτησία σας και μεταφέρουν το νερό της βροχής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οποιοσδήποτε από αυτούς τους τύπους αποχετεύσεων μπορεί να μπλοκάρει. Όταν συμβεί αυτό, η επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης της εταιρείας μας είναι η λύση για το πρόβλημά σας. Είμαστε οι εμπειρογνώμονες καθαρισμού αποχέτευσης και σας παρέχουμε γρήγορη και ολοκληρωμένες αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο, η οποία θα έχει τις υδρορροές σας καθαρές σε ελάχιστο χρόνο.

Οι βασικότερες υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων που σας παρέχουμε  θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο
Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Οι λύσεις που σας δίνουμε στα αποχετευτικά δίκτυα δεν σταματάν εκεί

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων στο Νέο Ηράκλειο
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα
 • Αποφράξεις λεκάνης ( χωρίς να την βγάλουμε )
 • Αποφράξεις σιφονιών
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου
 • Αποφράξεις υδρορροών
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες
 • Καθαρισμοί από επιστροφές λυμάτων από βουλωμένες αποχετεύσεις
 • Αντλήσεις υδάτων 

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Είναι πολύ πιθανό να μην έχετε αντιληφθεί μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επίσης,ακόμα και αν δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποια βλάβη ή βούλωμα, θα σας πούμε ό,τι προς ώρας είσαστε τυχεροί αφού  με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα συμβεί. Για να αποφύγετε λοιπόν μελλοντικά προβλήματα στην αποχέτευση τα οποία θα σας οδηγήσουν σε πλημμύρες, διαρροές και δυσοσμίες, σας προτείνουμε ένα συμβόλαιο τακτικής συντήρησης του δικτύου. Ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός του αποχετευτικού συστήματος του χώρου σας μπορεί να σας σώσει από μελλοντικά προβλήματα και να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να καθαρίζεται ένα αποχετευτικό δίκτυο, εξαρτάται από την κατασκευή του, το μέγεθος, τη χρήση και την κατάστασή του. Η εταιρεία μας – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης ανάλογα πάντα με τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά.

καθαρισμός αποχέτευσης
καθαρισμός αποχέτευσης

Άμεσες αποφράξεις με κάμερα στο Νέο Ηράκλειο

Έχετε μια αποχέτευση που φράζει επανειλημμένα; Έχεις πέσει κάτι στο αποχετευτικό δίκτυο; Η αποχέτευσή σας έχει ένα επίμονο φράγμα που δεν μπορείτε να καθαρίσετε; Με την κάμερα υψηλής ευκρίνειας μπορούμε να διαγνώσουμε με ακρίβεια την αιτία που έχει βουλώσει η αποχέτευση σας και οποιαδήποτε δομικά ελαττώματα που μπορεί να υπάρχουν. Για τη διεξαγωγή της έρευνας χρησιμοποιούνται αδιάβροχες κάμερες. Έχουμε στην διάθεσή μας υψηλής ποιότητας εικόνες. Οι τεχνικοί είναι σε θέση να σας ενημερώσουν και να σας παρουσιάσουν επιτόπου για την κατάσταση στο εσωτερικό της αποχέτευσης. Αυτό είναι απαραίτητο για την αποφυγή δημιουργίας βουλωμάτων στο εσωτερικό των σωλήνων των αποχετεύσεων, προκαλώντας ζημιές σε υλικά και απαιτώντας επισκευές. Καλέστε μας για άμεσες αποφράξεις αποχετεύσεων στο Νέο Ηράκλειο σήμερα για να μάθετε τις υπηρεσίες μας και την πολιτική τιμολόγηση μας.

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης έχει γίνει ένα βασικό εργαλείο για την εύρεση των αιτιών των προβλημάτων αποχέτευσης και των αργών αποστραγγίσεων.

Στην ιδανική περίπτωση, θα μας τηλεφωνήσετε για να επιθεωρήσουμε τις αποχετεύσεις σας προτού φράξουν. ‘Έτσι θα σας εξοικονομήσουμε χρόνο και το κόστος επισκευών έκτακτης ανάγκης. Αυτές οι εικόνες εμφανίζονται σε μια έγχρωμη οθόνη όπου μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε. Οι πελάτες της μας  λαμβάνουν πλήρως αναλυτική έκθεση για να κατανοήσουν πλήρως το πρόβλημα και την ακριβή θέση του.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, θα λάβετε ένα usb με όλη την καταγραφή. Με την ανώτερη παρακολούθηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, μπορούμε να φτάσουμε σε οποιοδήποτε σημείο του εσωτερικού της αποχέτευσης, για να δούμε ξεκάθαρα την αιτία του προβλήματος σας, καθώς και να εντοπίσουμε τομείς που χρειάζονται παρέμβαση για την αποφυγή μεγαλύτερων προβλημάτων στο μέλλον

Συνοπτικά τα οφέλη μιας απόφραξης με κάμερα είναι τα εξής:
 • Εύρεση της αιτίας που παρουσιάζονται συχνά βουλώματα στην αποχέτευση
 • Ανίχνευση πιθανών διαρροών
Επαγγελματική απόφραξη με κάμερα
Επαγγελματική απόφραξη με κάμερα

Καθαρισμός αποχέτευσης στο Νέο Ηράκλειο

Σας παρέχουμε τις πιο άρτιες και επαγγελματικές αποφράξεις αποχέτευσης στο Νέο Ηράκλειο. Επίσης  διενεργούμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης με τον κορυφαίο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει ισχυρά, ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα. Με αυτά είμαστε σε θέση να ξεβουλώσουμε τους μπλοκαρισμένους αποχετευτικούς αγωγούς, είτε πρόκειται για ρίζες, είτε για άλλα συντρίμμια, αυτή είναι μία σίγουρη επιλογή για να καθαρίσετε τα δύσκολα και πεισματάρικα μπλοκαρίσματα. Η υδροβολή χρησιμοποιείται συνήθως στις εξωτερικές αποχετεύσεις σας ή σε άλλες αποχετεύσεις που έχουν τάση να συνδέονται και χρειάζονται τακτική συντήρηση (π.χ. λίπος σε αποχετευτικό δίκτυο εστιατορίων).

Χρησιμοποιούμε τις πιεστικές μηχανές υδροβολής, οι οποίες χρησιμοποιούν πολύ υψηλή πίεση νερού μέσω των γραμμών αποχέτευσης, η οποία τις καθαρίζει αμέσως, αφήνοντάς τες σαν καινούργιες. Αυτό είναι απαραίτητο για την αποφυγή δημιουργίας βουλωμάτων στο εσωτερικό των σωλήνων των αποχετεύσεων, προκαλώντας ζημιές σε υλικά και απαιτώντας επισκευές. Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε τις υπηρεσίες μας και την πολιτική τιμολόγηση μας.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ .

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξετε επαγγελματίες της Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο είναι οι παρακάτω:

 • Διαθέτουν την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα για εντοπίσουν άμεσα το πρόβλημα.
 • Ξέρουν πως να προστατεύσουν τις σωληνώσεις και να μην προκαλέσουν ζημιά κατά την απόφραξη.
 • Σας δίνουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος παρέχοντας σας και αποφράξεις με κάμερα.
 • Οι αποφράξεις που σας παρέχουν είναι ραμμένες στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει πως πάντα έχουν υπόψιν τους  τη κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.
 • Μπορούν να συνδράμουν άμεσα σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε λιγότερο από 20 λεπτά.
 • Σας προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη για να μην αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα με την αποχέτευση σας ξανά.
 • Έχουν στόχο πάντα τη μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

Οι αποφράξεις στη Νέο Ηράκλειο γίνονται συνήθως με πιεστικά μηχανήματα, δηλαδή με τη μέθοδο της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού και με την χρήση ειδικών κεφαλών, απομακρύνονται ή διασπώνται όλα τα υλικά που έχουν φράξει την αποχέτευση, ενώ παράλληλα καθαρίζονται όλοι οι σωλήνες της από λίπη και ρίζες και πέτρες.  Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις δικτύων που λόγω παλαιότητας δεν χρησιμοποιούμε πιεστικό για να μην κάνουμε ζημιά στους ήδη ταλαιπωρημένους σωλήνες. Εκεί προσεγγίζουμε την απόφραξη με προσοχή χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα διάγνωσης. Επίσης ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούμε και εξειδικευμένα ριζοκοπτικά  μηχανήματα.

Το κόστος της απόφραξης δεν μπορεί να υπολογιστεί πριν να έχει εικόνα το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Θα ήταν επιπόλαιο και ανέντιμο να δοθεί μια τιμή εξαρχής που δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περίπτωσης και έπειτα να αλλάξει. Πολλές εταιρείες στον χώρο δίνουν τιμές από 30-50 ευρώ με αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση να τις αλλάζουν ή να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τιμές. Η εταιρεία μας κοιτάει πάντα με προσοχή την κάθε περίπτωση και σας ενημερώνει για την τιμή πριν εφαρμόσει την απόφραξη. Πρώτο μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη τιμή για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες που θα έχουν στόχο το μόνιμο αποτέλεσμα.

Η συχνότητα που χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης δεν είναι δεδομένη για όλες τις περιπτώσεις. Εξαρτάται από την χρήση, τη παλαιότητα του δικτύου, ακόμη και την αρχιτεκτονική των σωληνώσεων. Η πιο αξιόπιστη απάντηση μπορεί να δοθεί μετά την επίσκεψη ενός συνεργείου που θα δει προσεκτικά την κατάσταση του δικτύου σας και θα μπορεί να σας ενημερώσει με υπευθυνότητα.

Οι αποφράξεις με κάμερα μας προσφέρουν τα εξής:

 • Μας δίνουν εικόνα σε σημεία φραγής που δεν μπορούμε να δούμε με το μάτι.
 • Μπορούμε να επέμβουμε ακριβώς στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα χωρίς να βλάψουμε εύθραυστους σωλήνες.
 • Μπορούμε να παρατηρήσουμε βλάβες των σωλήνων σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου.
 • Μας γλιτώνει από πολύ χρόνο και περιττές ενέργειες γιατί ξέρουμε εξαρχής σε ποιο σημείο βρίσκεται το πρόβλημα.
 • Η απόφραξη είναι πιο αξιόπιστη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεσες υπηρεσίες αποχετεύσεων

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς εξαιρέσεις. Είμαστε οι πιο κατάλληλοι για άμεση απόφραξη αποχέτευσης,  από θέμα εμπειρίας και τιμών. Καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο που είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Εξυπηρετούμε όλες τις γύρω περιοχές, με άμεση απόκριση στη κλήση σας.

Πληροφορίες περιοχής Νέου Ηράκλειου

Το Ηράκλειο Αττικής είναι Δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στο βόρειο τομέα. Ο Δήμος περιλαμβάνει το Πολιτιστικό Κέντρο στο οποίο στεγάζονται η δημοτική βιβλιοθήκη, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και έκθεσης, το δημοτικό θέατρο, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και η “Βίλλα Στέλλα” όπου γίνεται ο Ανοιχτός Κύκλος Διαλέξεων, εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες εκδηλώσεις.

Αποτελούν κέντρα στα οποία η συγκέντρωση των πολιτών είναι μεγάλη καθώς ξεφεύγουν, έρχοντας σε επαφή με τη μουσική, το θέατρο, την ποίηση και το χορό. Επίσης ο Δήμος περιλαμβάνει τα Πνευματικά Κέντρα Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας και Αγίου Λουκά, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94 FM» και το θερινό κινηματογράφο «Νοσταλγία».

Από το κέντρο του δήμου διέρχεται ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος από τον ομώνυμο Σταθμό Ηρακλείου. Το 2004 κατασκευάστηκε και ο σταθμός Ηρακλείου του Προαστιακού σιδηρόδρομου που εξυπηρετεί τη βόρεια πλευρά του δήμου. Επιπλέον είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένες οι λεωφορειακές γραμμές προς τους όμορους δήμους, καθώς και η δημοτική συγκοινωνία με αφετηρία το σταθμό του ηλεκτρικού.