ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ: Τα ζητήματα από την αποχέτευση μπορεί να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη καθημερινά. Κακή αποστράγγιση των λυμάτων, οσμές από την αποχέτευση και υπερχειλίσεις αποβλήτων είναι μερικά σχετικά συμπτώματα που αν δεν τα λύσετε το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση θα χειροτερέψει. Η εταιρεία μας σας παρέχει άμεσες αποφρακτικές υπηρεσίες αλλά και μετακινήσεις ομβρίων υδάτων σε περιπτώσεις πλημμύρας. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εξατομικευμένα προγράμματα προληπτικών συντηρήσεων. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ: Υπηρεσίες από 15 ευρώΔωρεάν διάγνωση.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ 24 ΩΡΕΣ | ΠΕΥΚΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ24ωρες υπηρεσίες: Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο έντονες και απότομες μπορεί να είναι οι συνέπειες αν επέλθει ολική απόφραξη αποχέτευσης. Ένα σύστημα αποχέτευσης με φραγμένους αγωγούς θα μας δώσει συμπτώματα κυρίως τις μέρες με έντονες βροχοπτώσεις χωρίς να μπορούμε να αποκλείσουμε τα έκτακτα περιστατικά απόφραξης που δεν έχουν προειδοποιητικά σημάδια.

Το επιτελείο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ γνωρίζει πολύ καλά πως μια έντονη υπερχείλιση οργανικών λυμάτων ή ένα υπόγειο που πλημμυρίζει δεν μπορεί να περιμένει. Έτσι παραμένουμε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο και όλες τις αργίες του χρόνου με πλήρως εξοπλισμένα αποφρακτικά κινητά συνεργεία. Η ποιότητα των υπηρεσιών αποφράξεων είναι υψηλού επιπέδου ανεξαρτήτως της ώρας που θα μας καλέσετε, ενώ στοχεύουμε σταθερά στο μόνιμο αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε για κάθε είδους απόφραξη. Τρόποι αντιμετώπισης, σπιτικές μέθοδοι και χρήσιμες συμβουλές για να μην αντιμετωπίσετε ξανά σχετικά ζητήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΕΥΚΗ
Χρειάζομαι απόφραξη νεροχύτη από λίπος στην Πεύκη, τι να κάνω;

Αδειάστε μισό φλιτζάνι σόδα και μισό φλιτζάνι ξύδι απευθείας στο στόμιο του νεροχύτη. Αφήστε τα δυο στοιχεία να αντιδράσουν για δέκα λεπτά. Στο ενδιάμεσο βάλτε 3-4 λίτρα ζεστό νερό σε μια κατσαρόλα και ρίξτε και μια κουταλιά του γλυκού απορρυπαντικό πιάτων. Λίγο πριν βράσει βγάλτε το από την φωτιά και αδειάστε το σιγά σιγά στον νεροχύτη. Επαναλάβετε με σκέτο ζεστό νερό και δοκιμάστε αν δούλεψε η απόφραξη.

Ποιο είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο αποφράξεων του εμπορίου;

Τα πιο χρήσιμα εργαλεία απόφραξης του εμπορίου είναι τα πιεστικά νερού και η ατσαλίνα ή σπιράλ απόφραξης. Ωστόσο τα κοινά οικονομικά εργαλεία του εμπορίου θα δώσουν λύσεις σε αποφράξεις σωλήνων σε περιορισμένο βάθος ενώ η δύναμη πίεσης είναι εξίσου μειωμένη για να καθαρίσει μεγάλες συσσωρεύσεις υλικών.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις στην Πεύκη;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Τι να κάνω για μην μυρίζει το σιφώνι της κουζίνας;

Θα χρειαστείτε τον χυμό ενός τουλάχιστον λεμονιού. Αν θέλετε να δοκιμάστε καθάρισμα ή απόφραξη πιο πριν τότε θα αδειάσετε τον χυμό λεμονιού στο τέλος της διαδικασίας ενώ δεν θα αδειάστε νερό για τουλάχιστον μισή ώρα. Το λεμόνι θα εξουδετερώσει τις άσχημες οσμές και θα τις αντικαταστήσει με μια μυρωδιά φρεσκάδας.

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ | ΠΕΥΚΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ: Η επιλογή της αποφρακτικής Πεύκης θα σας εξασφαλίσει εξατομικευμένες υπηρεσίες απόφραξης που θα προστατεύσουν το αποχετευτικό σας δίκτυο για όλο τον χρόνο. Θα χρησιμοποιήσουμε την πιο κατάλληλη μέθοδο, με γνώμονα την παλαιότητα, τις ιδιαιτερότητες και την γενικότερη κατάσταση του δικού σας δικτύου. Για μας προέχει η αποτελεσματικότητα των εφαρμογών απόφραξης χωρίς ατυχήματα και αστοχίες.

Στις αποφράξεις αποχετεύσεων στην Πεύκη θα χρησιμοποιήσουμε ηλεκτροκίνητους περιστροφικούς αποφρακτήρες, πιεστικά αποφρακτικά υδροβολής τελευταίας γενιάς και εξειδικευμένα μηχανήματα με αλυσίδες κοπής ριζών. Ο τεχνικός μας θα καθαρίσει τις σωληνώσεις του δικτύου από οποιοδήποτε εμπόδιο όπως τα οικιακά λύματα, τα μπάζα και τις ρίζες.

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και νιπτήρα μπάνιου | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Πεύκη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ: Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου είναι τα δυο πιο κοινά προβλήματα της αποχέτευσης. Η επίλυση του ζητήματος δεν είναι κάτι που μπορεί να περιμένει καθώς είναι δύο από τα πιο πολυσύχναστα και ζωτικής σημασίας σημεία στο αποχετευτικό δίκτυο.

Ο νεροχύτης της κουζίνας θα βουλώσει κυρίως από υλικά όπως μαγειρικά λίπη και υπολείμματα τροφής. Το συγκεκριμένο μείγμα υλικών θα δημιουργήσει μια στέρεα κρούστα στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Με τον καιρό θα συσσωρεύσει και άλλα υλικά και θα κλείσει τη δίοδο του σωλήνα. Ο νιπτήρας του μπάνιου συνήθως θα βουλώσει από υλικά όπως οι τρίχες, η οδοντόκρεμα, το αδιάλυτο σαπούνι και άλλα υλικά.

Ο ηλεκτροκίνητος περιστροφικός αποφρακτήρας ή ατσαλίνα θα δώσει την λύση σε αντίστοιχες περιπτώσεις τις περισσότερες φορές. Η ικανότητα της περιστροφής που διαθέτει το συγκεκριμένο μηχάνημα απόφραξης μπορεί να καθαρίσει ιδανικά τα τοιχώματα των αγωγών από την επικόλληση υλικών.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Πεύκη

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι τις περισσότερες φορές αποτέλεσμα της ρίψης ακατάλληλων αντικειμένων στην αποχέτευση. Στον φραγμένο αγωγό της λεκάνης βρίσκουμε χαρτί – μωρομάντηλα, αρωματικό τουαλέτας, αποτσίγαρα, κέρματα, εργαλεία κ.λπ.

Αν υπάρχει μεγάλη συσσώρευση υλικών και οργανικών εναποθέσεων θα χρησιμοποιήσουμε το πιεστικό υδροβολής. Στις πιο ήπια συμβάντα απόφραξης θα χρησιμοποιήσουμε το ηλεκτροκίνητο σπιράλ..

Η απόφραξη μπανιέρας είναι μια πολύ σύντομη και σχετικά εύκολη εφαρμογή. Τα προϊόντα μπάνιου και οι τρίχες είναι τα υλικά που θα συναντήσουμε στη βουλωμένη μπανιέρα. Ο τεχνικός μας μπορεί να την επαναφέρει σε λίγα λεπτά με το σπιράλ απόφραξης.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης | Πεύκη

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Πεύκη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ: Οι κεντρικοί αγωγοί της αποχέτευσης έχουν το σημαντικό έργο της προώθησης των οικιακών λυμάτων και των ομβρίων υδάτων προς το δημόσιο γενικό δίκτυο. Η πιθανότητα ανωμαλίας στους συγκεκριμένους αγωγούς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τα έντονα συμπτώματα από την αποχέτευση και κάποιες φορές σε όλους τους ένοικους του κτιρίου.

Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε καθώς οι συνέπειες μπορεί είναι υπερχειλίσεις οργανικών λυμάτων, διαρροές και πλημμύρες.

Τα φρεάτια και ο μηχανοσίφωνας είναι ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι που αφορά την απομάκρυνση των λυμάτων προς το δημόσιο δίκτυο. Η απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης θα έχει ως αποτέλεσμα επιστροφή λυμάτων και πιθανές βλάβες στο δίκτυο.

Η υδροβολή υψηλής πίεσης είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος για να καθαρίσουν εντελώς φρεάτια και κεντρική αποχέτευση.

Απόφραξη σιφωνιού | Πεύκη

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Πεύκη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ: Τα σιφώνια θα τα συναντήσουμε σε διάφορα σημεία. Η λειτουργία τους είναι εκτός από την αποστράγγιση των υδάτων είναι η εξουδετέρωση των οσμών που παράγει η αποχέτευση. Η απόφραξη σιφωνιού θα επιφέρει άμεση δυσκολία απορρόφησης, υγρασία και πιθανώς αύξηση εντόμων.

Η απόφραξη σιφωνιών μπορεί να συμβεί στο δάπεδο, στα μπαλκόνια και στην κουζίνα. Είναι σημαντικό να τα καθαρίζουμε προληπτικά μια με δύο φορές τον χρόνο ιδιαίτερα αν στο παρελθόν μας έχουν προκαλέσει προβλήματα.

Απόφραξη υδρορροής | Πεύκη

Αποφράξεις υδρορροών | Πεύκη

Οι υδρορροές είναι οι κάθετες και οριζόντιες σωληνώσεις που θα συναντήσουμε συνήθως περιμετρικά των κτιρίων. Ο ρόλος τους είναι η απομάκρυνση του νερού που παράγουμε στα μπαλκόνια και του νερού της βροχής.

Η απόφραξη υδρορροής θα επιφέρει μεγάλη πίεση στις σωληνώσεις του δικτύου. Συνέπεια αυτής της κατάστασης θα είναι η επιστροφή του νερού και η πιθανότητα διαρροής σε αγωγό.

Ο καθαρισμός των υδρορροών μια ή δύο φορές τον χρόνο θα διαφυλάξει πως δεν θα αντιμετωπίσετε ζητήματα απόφραξης τον χειμώνα.

Αποφράξεις με κάμερα | Πεύκη

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Πεύκη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – Ψηφιακή απεικόνιση σωληνώσεων: Ένα πολύπλοκα σχεδιασμένο αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα απόφραξης σχεδόν οπουδήποτε. Ο εντοπισμός του σημείου στο δίκτυο είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι των αποφράξεων.

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι η πιο ενδεδειγμένη προσέγγιση όταν οι ιδιαίτερες συνθήκες του προβλήματος θα δυσκολέψουν πολύ τον εντοπισμό του προβλήματος. Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα θα πετύχει την πλήρη απεικόνιση της απόφραξης σε υψηλή ανάλυση χωρίς περιττά ανοίγματα σε τοίχους ή πάτωμα.

Δοκιμάστε αυτό για την απόφραξη της τουαλέτας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – Συμβουλές: Με μια σφουγγαρίστρα και μια σακούλα μπορεί να λύσετε εύκολα το πρόβλημα βουλωμένης λεκάνης.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τον αποφράξετε:

 • Βάλτε τα γάντια σας και φορέστε μια πλαστική σακούλα στην σφουγγαρίστρα. Σφίξτε την να κλείσει απόλυτα με ένα λάστιχο ή λίγο σκοινί
 • Τοποθετήστε την σφουγγαρίστρα στο κέντρο της τρύπας της λεκάνης έτσι ώστε να δημιουργήσει κενό αέρος
 • Σπρώξετε πάνω και κάτω διαδοχικά τη σφουγγαρίστρα μέχρι να δείτε πως κατεβαίνει η στάθμη και να ακούσετε τα λύματα να κυκλοφορούν στις σωληνώσεις
 • Στο τέλος αδειάστε 4 λίτρα ζεστό νερό στη λεκάνη

Προσοχή: Αν υπάρχει ήδη ανεβασμένη στάθμη των λυμάτων στην λεκάνη πρέπει να την κατεβάσετε πριν ξεκινήσετε την διαδικασία.

  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στη Πεύκη, σε οποιοδήποτε χώρο ζητηθεί


  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΠΕΥΚΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΠΕΥΚΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ | ΠΕΥΚΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΠΕΥΚΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΥΚΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ | ΠΕΥΚΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ | ΠΕΥΚΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ | ΠΕΥΚΗ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΠΕΥΚΗ

  Πεύκη

  Η Πεύκη (151 21)είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε την με αυτόν της Λυκόβρυσης κατ´εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης του Ν.3852/2010.

  Συνορεύει με το Αμαρούσιο, τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, και το Δήμο Παπάγου. Συνοικίες του είναι το Πολύδροσο και το Πάτημα.