Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας
Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Μαρούσι

210 80 000 14

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Η τοπική εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια τα τοπικά συστήματα αποστράγγισης να ρέουν ελεύθερα και φυσιολογικά. Είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα! Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για να σας υποστηρίζουμε καθημερινά στην σωστή συντήρηση των υποδομών της αποχέτευσης σας. Με δραστηριότητες που εκτείνονται από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε οικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, έως και προγραμματισμένα ραντεβού.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τα αυτοκινούμενα συνεργεία μας βρίσκονται σε διάφορα σημεία. Είναι πάντα κοντά σας και είναι εξοπλισμένα με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα, για να παρέχει άριστα αποτελέσματα σε όλους τους πελάτες μας.

Απόφραξη λεκάνη τουαλέτας

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Μαρούσι

Τα σύγχρονα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο μας είναι πολύ δημοφιλή, αλλά δεν είναι όλα τους κατάλληλα για να τα ρίχνουμε σε μια τουαλέτα!

Όταν μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτιά, αποσμητικά ή άλλα αντικείμενα που δεν διασπώνται ρίχνονται στην λεκάνη της τουαλέτας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα βουλώσει.

Όσο αυτά τα αντικείμενα πέφτουν στην αποχέτευση, σταδιακά συσσωρεύονται στο εσωτερικό της και εντέλει την φράσσει και υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσει.

Αν αρχίσετε να παρατηρείτε αργή αποστράγγιση, δυσάρεστες οσμές στην τουαλέτα ή έξω από τις αποχετεύσεις είναι σημάδι ότι χρειάζεστε απόφραξη. Επίσης αν το νερό ανεβαίνει προς το χείλος της τουαλέτας όταν ξεπλένεται, αυτά μπορεί να είναι σημάδια ότι χρειάζεστε απόφραξη.

Ευτυχώς, όλα τα εργαλεία που έχουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και καθαρίζουν και αποφράσσουν κάθε σημείο, ανακουφίζοντας την αποχέτευση.

Αποφράξεις Μαρούσι – Πάντα δίπλα σας

Μην καθυστερείτε να μας καλέσετε. Τα μπλοκαρίσματα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά αν δεν τα διορθώσετε γρήγορα. Αν το νερό ανεβαίνει προς το χείλος της τουαλέτας όταν ξεπλένεται, αργά ή γρήγορα θα ξεχειλίσει – δεν είναι κάτι που θέλουμε να συμβεί!

Η υπερχείλιση των λυμάτων είναι ένας σοβαρός κίνδυνος για την υγεία (για να μην αναφέρουμε τις δυσάρεστες και βρώμικες καταστάσεις) αλλά και την καταστροφή της περιουσίας σας.

Εμείς μπορούμε να το διορθώσουμε! Καλέστε μας το συντομότερο δυνατό αν υποψιάζεστε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα. Είμαστε εδώ για 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας σας τη σιγουριά που χρειάζεστε.

LEAVE A COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ by TeslaThemes