Υπηρεσίες – 210 80 000 14

Σας παρέχουμε υπηρεσίες αποχέτευσης  σε ανταγωνιστικές τιμές γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και διαχείρισης αποβλήτων για σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Η πολύ έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας αναλαμβάνει κάθε υπηρεσία και είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι μία από τις μονάδες έκτακτης ανάγκης που διαθέτουμε θα είναι πάντα κοντά σας και πολύ γρήγορα από την τηλεφωνική κλήση σας.

Είτε έχετε ένα σπίτι, διαμέρισμα, γραφείο, αποθήκη ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία, χρειάζεστε την βοήθεια μας γρήγορα. Καλέστε μας για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη για οποιοδήποτε αποχετευτικό ζήτημα αντιμετωπίζετε. Πριν και μετά την επίσκεψη από τεχνικό της εταιρείας μας σας παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη. Προτιμήστε μας για απαράμιλλη εξυπηρέτηση και 100% ικανοποίηση από τις εργασίες μας! Εξυπηρετούμε όλα τα βόρεια προάστια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Εάν έχετε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση όπου αντιμετωπίζει προβλήματα με βουλωμένες αποχετεύσεις ή σωλήνες, αυτό μπορεί να επηρεάσει την οικογένεια σας, τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας. Θα καταστρέψει πραγματικά την ημέρα και την νύχτα σας. Μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα και να παρέχουμε άμεση και αποδοτική λύση για το πρόβλημα αποχέτευσης σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που εργαζόμαστε, έχουμε συσσωρεύσει τρομερή εμπειρία. Έχουμε πείρα σε όλες τις πτυχές της διαχείρισης αποστράγγισης και κυριολεκτικά τα έχουμε δει όλα. Έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει μερικές από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Κάθε είδους υπηρεσία που αφορά το δίκτυο της αποχέτευσης σας

Η επιχείρηση Αποφράξεις Μαρούσι παρέχει μια ποικιλία από υπηρεσίες αποχέτευσης και συντήρησης σωληνώσεων σε όλους τις ιδιοκτησίες της Αττικής. Μερικές φορές αν ένα πρόβλημα επιμένει, απαιτείται να γίνει και μια άλλη εργασία και αυτό γιατί η αιτία δεν είναι άμεσα προφανής και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί. Για αυτό κατέχουμε τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μέσα για να εξετάσουμε το εσωτερικό των σωληνώσεων, χρησιμοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία. Παρέχουμε με κάθε λεπτομέρεια και ανάλυση όλα τα θέματα που θα εντοπίσουμε χωρίς να σκάψει κανένας και τίποτα.

Οι αποχετεύσεις της κουζίνας συχνά βουλώνουν λόγω υπολειμμάτων τροφών ή μαγειρικών λιπών που πέφτουν στο σιφόνι του νεροχύτη της κουζίνας. Είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να ξεμπλοκάρει την τουαλέτα σας γρήγορα και εύκολα. Έχουμε εμπειρία στην απεμπλοκή τουαλετών στα σπίτια και τις επιχειρήσεις που συχνά βουλώνουν με χαρτιά ή ξένα αντικείμενα.

Εάν υποφέρετε από βουλωμένες αποχετεύσεις, έχουμε την απάντηση. Οι τεχνικοί μας έχουν όλα όσα χρειάζονται για την απόφραξη αποχέτευσης γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάθε ένα από τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με όλα τα μηχανήματα που χρειάζονται και είναι αναγκαία, ενώ δεν προκαλούν καμιά αναστάτωση στο περιβάλλον σας.