ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | 210 800 0014

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αν ένα προσωρινό ζήτημα της αποχέτευσης τείνει να γίνει μόνιμο, η παραμέληση του μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη πιο δυσάρεστα συμπτώματα όπως διαρροές, υγρασία και επιστροφή των λυμάτων. Όταν έχει φράξει κάποιος αγωγός το σύστημα της αποχέτευσης θα πιεστεί κάτι που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την φθορά και την ανάγκη αντικατάστασης του σωλήνα. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει δωρεάν διάγνωση και απόφραξη με τα πιο εξελιγμένα και αθόρυβα μέσα. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Υπηρεσίες αποχέτευσης από 15 ευρώ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ 24 ΩΡΕΣ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙΆμεσες υπηρεσίες αποφράξεων: Όταν έχουμε έκτακτα καιρικά φαινόμενα ή ατυχήματα στο δίκτυο της αποχέτευσης οι συνέπειες μπορεί να είναι άμεσες. Μια διαρροή σωλήνα ομβρίων υδάτων σε περίπτωση βροχής ή ένα ολικό φράξιμο κεντρικού αγωγού της τουαλέτας θα έχει ως άμεσο συνεπακόλουθο υπερχείλιση οργανικών αποβλήτων και ομβρίων υδάτων στον συγκεκριμένο χώρο. Οι τεχνικοί και το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας μας μπορεί να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας 24 ώρες την μέρα και όλες τις αργίες του χρόνου. Ειδικότητα μας ή άμεση ανταπόκριση για όλες τις έκτακτες αποφράξεις στους Άγιους Ανάργυρους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Αντιμετωπίζω απόφραξη νιπτήρα από τρίχες στους Άγιους Αναργύρους, τι μου προτείνετε;

Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι σύρμα. Δημιουργήστε ένα μικρό τσιγκέλι στην άκρη του και εισχωρήστε το στο στόμιο του νιπτήρα. Προσπαθήστε να πιάσετε και να μετακινήσετε το σύμπλεγμα από τρίχες και υλικά που φράζουν την δίοδο. Αδειάστε άφθονο νερό στον νιπτήρα.

Πως να αποφράξω την μπανιέρα;

Τοποθετήστε ένα κατσαβίδι ανάμεσα στις τρύπες της σίτας της μπανιέρας. Στρέψτε το κατσαβίδι για να μετακινήσετε τη σίτα του στομίου. Καθαρίστε το εσωτερικό του σωλήνα από ότι στέρεα υλικά παρατηρείτε. Για υλικά που βλέπετε πιο βαθιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο σύρμα για να τα βγάλετε. Αδειάστε αρκετό ζεστό νερό.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για αποφράξεις στους Άγιους Ανάργυρους;

Το πολύ σε 20 λεπτά μπορούμε να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά των βορείων προαστίων γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα.

Γιατί μυρίζει το σιφώνι της τουαλέτας;

Το πιο πιθανό είναι πως υπάρχει δυσκολία σε κάποιον σωλήνα και η απορρόφηση των λυμάτων είναι ελλιπής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την στασιμότητα των αποβλήτων και την δημιουργία δυσάρεστων μυρωδιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ελέγξετε τις σωληνώσεις του σιφωνιού πριν δημιουργήσει ολική απόφραξη.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙΕπίλυση κάθε προβλήματος απόφραξης: Η αποφρακτική Αγίων Αναργύρων μπορεί να αναλάβει κάθε αποφρακτικό πρόβλημα σε οποιονδήποτε χώρο μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης θα εντοπίσουμε το ακριβές σημείο και θα επέμβουμε απευθείας στο επίκεντρο του προβλήματος, λαπαροσκοπικά, χωρίς την παραμικρή επέμβαση στον χώρο σας.

Στις εργασίες απόφραξης θα χρησιμοποιήσουμε υδροηλεκτρικά πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα, περιστρεφόμενους ηλεκτρικούς αποφρακτήρες και μηχανήματα αφαίρεσης ριζών. Στόχος μας είναι οι εξατομικευμένες εφαρμογές αποφράξεων και συντηρήσεων. Πριν την εκκίνηση των εφαρμογών θα λάβουμε υπόψιν τη παλαιότητα, την επιβάρυνση και την γενικότερη κατάσταση της αποχέτευσης έτσι ώστε να επιλέξουμε την πιο ασφαλή μέθοδο αντιμετώπισης.

Απόφραξη νεροχύτη | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Αποφράξεις νεροχυτών και νιπτήρων | Άγιοι Ανάργυροι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Η συνεχής ροή οικιακών λυμάτων της κουζίνας και του μπάνιου κάποια στιγμή θα δημιουργήσει μια σκληρή επίστρωση στα τοιχώματα των αγωγών. Οι συνέπειες με τον καιρό μπορεί να είναι η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας ή η απόφραξη νιπτήρα.

Αν το βραστό νερό στην αποχέτευση δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, ο εξειδικευμένος σπιράλ αποφρακτήρας θα διαλύσει το εμπόδιο. Ο εύκαμπτος άξονας μπορεί να φτάσει σε οποιοδήποτε βάθος εντοπίσουμε το εμπόδιο. Η περιστροφή του σπιράλ άξονα από το μηχάνημα θα καθαρίσει εντελώς το φράξιμο και τα τοιχώματα του σωλήνα από λίπη και βρωμιές.

Απόφραξη λεκάνης | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Αποφράξεις λεκάνης και μπανιέρας | Άγιοι Ανάργυροι

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας θα επέλθει συνήθως από κάποιο στέρεο αντικείμενο που έχει κολλήσει στους αγωγούς. Αν δεν μετακινήσετε το αντικείμενο η συσσώρευση υλικών θα γίνει πιο έντονη με κίνδυνο υπερχείλισης οργανικών αποβλήτων.

Για την απόφραξη μπανιέρας υπεύθυνα είναι υλικά που δεν μπορεί να διαλύσει το νερό όπως τρίχες, χαρτί, οδοντικό νήμα και άλλα. Ο τεχνικός μπορεί να μετακινήσει όλα τα υλικά και υπολείμματα που έχουν δημιουργήσει απόφραξη στην μπανιέρα και την λεκάνη, με μια ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα. Η ατσαλίνα είναι ένα μεταλλικό ελαστικό καλώδιο με σπειρωτή επιφάνεια που μπορεί εισχωρήσει στον σωλήνα. Το μοτέρ θα στρέψει με ταχύτητα την ατσαλίνα, έτσι θα αποφράξει και θα καθαρίσει εντελώς τον σωλήνα.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης άγιοι Ανάργυροι

Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων | Άγιοι Ανάργυροι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Αν υπάρξει απόφραξη στον κεντρικό αγωγό της τουαλέτας, μπορεί να έχετε επιστροφή οργανικών λυμάτων και οσμές. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα αποφράξουμε τον αγωγό με πιεστικό υδροβολής, Η αντλία πίεσης διαθέτει περιμετρικά μπεκ για καθαρισμό σε 360°.

Τις μέρες έντονων βροχοπτώσεων τα όμβρια ύδατα θα καταλήξουν στα φρεάτια των δρόμων. Αν οι αγωγοί των φρεατίων έχουν μαζέψει σκουπίδια δεν θα μπορούν να απομακρύνουν το νερό της βροχής στην κεντρική αποχέτευση. Έτσι ο υδάτινος όγκος θα παραμείνει στην επιφάνεια με κίνδυνο να προκαλέσει ατυχήματα. Η απόφραξη φρεατίου είναι ο πιο βοηθητικός παράγοντας για τις πλημμύρες σε αστικό περιβάλλον.

Απόφραξη σιφωνιού Άγιοι Ανάργυροι

Αποφράξεις σιφωνιών δαπέδου, μπάνιου και βεράντας | Άγιοι Ανάργυροι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τα σιφώνια της αποχέτευσης υπάρχουν σε πολλά σημεία σε κάθε κτήριο. Η σημασία τους είναι καταλυτική καθώς θα απομακρύνουν τα νερά και θα φιλτράρουν τις μυρωδιές από την αποχέτευση.

Η απόφραξη σιφωνιού στο μπαλκόνι ή το μπάνιο μπορεί να έχει ως σύμπτωμα την αδυναμία αποστράγγισης και την ανάπτυξη υγρασίας και εντόμων. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτός από την απόφραξη και έναν ολικό έλεγχο στα σιφώνια του σπιτιού.

Απόφραξη υδρορροής | Άγιοι Ανάργυροι

Αποφράξεις υδρορροών | Άγιοι Ανάργυροι

Τα φύλλα, το χώμα, τα περιττώματα πτηνών και τα διάφορα μικρά υλικά που θα περάσουν τη σχάρα στο σιφώνι του μπαλκονιού είναι οι βασικότερες αιτίες για την απόφραξη υδρορροής.

Η πίεση που θα δεχτεί συνολικά το σύστημα ομβρίων υδάτων θα είναι μεγάλο όπως και η πιθανότητα διαρροής. Ο καθαρισμός των υδρορροών είναι κάτι που πρέπει να κάνετε κάθε φθινόπωρο ενόψει του χειμώνα. Ωστόσο είναι ριψοκίνδυνο να προσεγγίσετε μόνοι σας τις οριζόντιες υδρορροές περιμετρικά του κτιρίου. Εμείς έχουμε τα μέσα να το κάνουμε για εσάς οικονομικά.

Αποφράξεις με κάμερα | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης | Άγιοι Ανάργυροι

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι η πιο εγγυημένη λύση για να επιλύσετε αποτελεσματικά το πρόβλημα και με αποδείξεις. Μια ελαστική προέκταση που διαθέτει κάμερα υψηλής ανάλυσης θα εισέλθει στον σωλήνα που μας δίνει συμπτώματα. Σε όλη την διαδρομή θα καταγράψει με λεπτομέρεια την κατάσταση των αγωγών και την ύπαρξη εμποδίων.

Με την συγκεκριμένη μέθοδο μπορείτε να ελέγξετε το δίκτυο πριν και μετά την απόφραξη αποχέτευσης. Θα γλιτώσετε χρόνο, δυναμικές στον χώρο εργασίες και φασαρία. Επιπλέον μπορείτε να αποκτήσετε το βίντεο που έχουμε καταγράψει σε ψηφιακή μορφή.

Πως θα κάνετε την απόφραξη και καθαρισμό σιφωνιού μπάνιου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – Συμβουλές: Παρακάτω θα σας αναφέρουμε έναν εύκολο τρόπο να αποφράξετε και να αρωματίσετε το σιφώνι του μπάνιου. Θα χρειαστείτε είναι γάντια, μαγειρική σόδα, ένα παλιό βουρτσάκι – οδοντόβουρτσα και μισό καπάκι μαλακτικό ρούχων.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Φορέστε τα γάντια σας
  • Τοποθετήστε ένα κατσαβίδι ανάμεσα στην σχάρα του σιφωνιού και στρέψτε το για να το μετακινήσετε
  • Μετακινήστε όλα τα σκουπίδια που βλέπετε
  • Αδειάστε μισή κούπα σόδα στο σιφώνι και αρχίστε να το τρίβετε με το βουρτσάκι για να φύγουν εντελώς οι βρωμιές
  • Αδειάστε 4 λίτρα ζεστό νερό στο σιφώνι και ελέγξτε αν πέτυχε η απόφραξη

    Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων στους Άγιους Ανάργυρους, σε οποιοδήποτε χώρο ζητηθεί


    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

    Άγιοι Ανάργυροι

    Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού (135 62) είναι ένας από τους δήμους της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης το 2010 από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Αγίων Αναργύρων και Καματερού.

    Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού έχει έκταση 9,11km2. Βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιομέτρων βορειοδυτικά από το κέντρο της πόλης των Αθηνών και συνορεύει βόρεια με το Δήμο Αχαρνών (Μενιδίου) και Φυλής, ανατολικά με τους Δήμους Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, νότια με το Δήμο Αθηναίων και Περιστερίου και δυτικά με το Δήμο Ιλίου (Ν. Λιοσίων) και Πετρούπολης.

    Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι μια σχετικά πυκνοδομημένη πόλη, ένας σημαντικός συγκοινωνιακός κόμβος με αξιόλογη εμπορική κίνηση και ολοκληρωμένες διοικητικές υπηρεσίες.