Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας – Ξεβούλωμα λεκάνης

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: Η επιχείρηση μας, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια τα τοπικά συστήματα αποστράγγισης να ρέουν ελεύθερα και φυσιολογικά. Είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα! Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για να σας υποστηρίζουμε καθημερινά στην σωστή συντήρηση των υποδομών της αποχέτευσης σας. Με δραστηριότητες που εκτείνονται από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε οικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, έως και προγραμματισμένα ραντεβού. Τα αυτοκινούμενα συνεργεία μας βρίσκονται σε διάφορα σημεία και μπορούν να συνδράμουν άμεσα για το ξεβούλωμα της λεκάνης σας. Είναι πάντα κοντά σας και είναι εξοπλισμένα με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα, για να παρέχει άριστα αποτελέσματα σε όλους τους πελάτες μας.

Απόφραξη λεκάνη τουαλέτας
Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Ξεβούλωμα της λεκάνης τουαλέτας, πληροφορίες

Ας δούμε το συνεισφέρει στο να χρειάζεστε συχνά το ξεβούλωμα της λεκάνης. Τα σύγχρονα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο μας είναι πολύ δημοφιλή, αλλά δεν είναι όλα τους κατάλληλα για να τα ρίχνουμε σε μια τουαλέτα!

Όταν μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτιά, αποσμητικά ή άλλα αντικείμενα που δεν διασπώνται ρίχνονται στην λεκάνη της τουαλέτας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα βουλώσει.

Όσο αυτά τα αντικείμενα πέφτουν στην αποχέτευση, σταδιακά συσσωρεύονται στο εσωτερικό της και εντέλει την φράσσει και υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσει.

Αν αρχίσετε να παρατηρείτε αργή αποστράγγιση, δυσάρεστες οσμές στην τουαλέτα ή έξω από τις αποχετεύσεις είναι σημάδι ότι χρειάζεστε απόφραξη. Επίσης αν το νερό ανεβαίνει προς το χείλος της τουαλέτας όταν ξεπλένεται, αυτά μπορεί να είναι σημάδια ότι χρειάζεστε απόφραξη.

Ευτυχώς, όλα τα εργαλεία που έχουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να επιτύχουν την απόφραξη της λεκάνης άμεσα, ανακουφίζοντας την αποχέτευση.

Καλέστε μας για άμεση απόφραξη λεκάνης

Μην καθυστερείτε να μας καλέσετε αν έχετε συμπτώματα που δείχνουν βουλωμένη λεκάνη. Τα μπλοκαρίσματα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά αν δεν τα διορθώσετε γρήγορα. Αν το νερό ανεβαίνει προς το χείλος της τουαλέτας όταν ξεπλένεται, αργά ή γρήγορα θα ξεχειλίσει – δεν είναι κάτι που θέλουμε να συμβεί!

Η υπερχείλιση των λυμάτων είναι ένας σοβαρός κίνδυνος για την υγεία (για να μην αναφέρουμε τις δυσάρεστες και βρώμικες καταστάσεις) αλλά και την καταστροφή της περιουσίας σας.

Εμείς μπορούμε να το διορθώσουμε! Καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι το συντομότερο δυνατό αν υποψιάζεστε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα. Είμαστε εδώ για 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας σας τη σιγουριά που χρειάζεστε.